A Jenner-lány egy Fendi kampányban szerepelt, amit a divatrajongók között sokan leszóltak, és megkérdőjelezték Kendall modelltudását is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leszólták Kendall Jenner új kampányfotóit
2015. július 15. 18:29
Úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan hozzá a joga, hogy bírálja. Kendall egyáltalán nem modell, hanem csak egy felkapott ember, mint a többi sztár gyereke.
2015. július 15. 18:39
Nekem sem tetszik. Mondjuk, pár rosszul sikerült kép miatt nem kéne így leírni. De nem védem, mert én sem tartom őt modellnek, a családja nélkül sehol nem tartana.
2015. július 15. 18:40
Izlesek es pofonok. Szep lany, de hirnevet akkor is a csaladja miatt kapott. A kepek nen lettek olyan rosszak, mar lattam oket.
2015. július 15. 18:41
Kendall fotói igenis szépek nem kell leszólni őket.
2015. július 15. 18:42
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline |
Pedig jó képek! De hát, ízlések es pofonok!
2015. július 15. 18:49
Nem a legjobb fotója ez tény, de azért túlzás ennyire leszólni.
2015. július 15. 19:00
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet
Ő nem egy modell.
That's all. The truth has been spoken.
Egy felkapaszkodott, tehetségtelen, magamutogató família tagja (az apját leszámítva, ld. olimpiai arany), akik semmit nem tettek le azon kívül az asztalra, hogy a nyomorult életük minden problémáját a világnak kiteregették. Elég komoly kritika az a világ felé, hogy Kendall és bájos nővérei sztárok lehetnek, akiket milliók követnek, akikre milliók felnéznek(?).
Ha nem lenne az, aki, hozzá se szagolhatna olyen márkák kampányfotóihoz, mint a Fendi.
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
frigónyuszi
2015. július 15. 19:02
Tény, hogy pózolni nem nagyon tud, meg elég üres is az arckifejezése. Azért nem írnám le modellként, mert ezek tanulhatóak, de sokat kéne gyakorolnia.
2015. július 15. 19:11
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Igen, rossz "modellt" választottak...
2015. július 15. 19:14
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet
Ez a legrosszabb kéztartás egy Fendi-kampányban, amit eddig láttam.
Szerintem egyáltalán nem rossz a kéztartása. Vagy levagyok maradva?
Idézet
Ő nem egy modell.
Egyetértek!! Köszönöm!! Végre valaki észreveszi,hogy ő egy tehetségtelen,pénzes ember,aki azért lett modell,mert a nővérei is azok. Ő csak egy pénzéhes, kis senki,aki csak egy kis figyelemre vágyik. Tipikus Kardashian viselkedés. Miért is lepődtem meg?
2015. július 15. 19:17
Hát én soha nem bírtam a Kardishian Jenner klánt és nem tartom modellnek Kendallt, így a képek is olyanok, amilyenek
2015. július 15. 19:17
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Nem az hogy szeretem de szerintem o a legnormalisabb abban a csaladban,es birom a kepeit meg a videot instan.De az teny,hogy sehol nem tartana ha nem egy idiota reality showban szerepelne aminek semmi ertelme es nemtudom mit szeretnek rajta annyira.Nem a legjobb modell de szerintem szep es meg lehet belole egesz jo modell is.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.