Az ikertornyok leomlásának évfordulóján jelenik meg a brit együttes ötödik albuma, That's The Spirit címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ősszel jön az új Bring Me The Horizon-lemez
2015. július 22. 13:07
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
2015. július 22. 13:34
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Idézet (Fannii33 @ 2015.07.22. 13:17)
1.komment.....
Ez meg mi?
Mellesleg kíváncsi leszek az új lemezre, remélhetőleg jó lesz. Bár nekem még mindig a régi BMTH a legjobb de azért az új "stílus" sem rossz.
2015. július 22. 13:47
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nagyon várom már ezt az albumot. Mindig is a Sempiternal volt tőlük a kedvenc albumom, azt elejétől a végéig imádom, de az azelőttieket nem tudtam megszeretni, és nagyon örülök, hogy ezt az éneklősebb stílust akarják tovább vinni
A Happy Song is baromi jó szám lett, mióta megjelent, nem telt el úgy nap hogy meg ne hallgattam volna
2015. július 22. 14:31
Kíváncsi leszek rá és fura lesz megszokni az 'új stílusukat', mert eléggé hozzászoktam a 'régi' BMTH-hoz. Ezenkívül tetszik az új számuk.
Nagyon várom már!
2015. július 22. 15:06
|
|
petrabiersackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 1 Azonosító: 232361 offline
|
Nagyon várom már ♥ Bár eléggé fura volt hallani a Sempiternal album után a Happy Song-ot, de nem lett rossz. Sőt baromi jó lett! Szóval igen.. nagyon várom ^^
2015. július 22. 15:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Személy szerint nekem az új stílusuk sokkal jobban bejön, jó hallani Olit énekelni is nemcsak screamelni. A Happy Song nagyon tetszik, kíváncsian várom az új albumot. Annyira jó látni, hogy Oli milyen boldog, nagyon megérdemli.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: