Meghalt Whitney Houston lánya
2015. július 27. 11:44
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Nyugodjon békében!
2015. július 27. 12:05
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
nyugodjon békében
2015. július 27. 12:05
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Azért halt meg ugyan ugy,mert direkt csinálta,pedig rettenetesen fiatal volt.Előtte állt volna az élet,de abban a családban nem tul barátságos körülmények között.
halála előtt ugye járt valakivel éls amig Bobbi kórházban volt addig ő már nem is tudom hol mulatozott egy másik csajjal.
a családját is csakis a pénz érdekelte.már rég le akarták volna kapcsolni a gépekről hogy minnél előbb övék legyen a pénz.én erre csak annyit tudok mondani,hogy NYUGODJON BÉKÉBEN ÉS RÉSZVÉTEM ANNAK AZ ESZEMENT CSALÁDJÁNAK
halála előtt ugye járt valakivel éls amig Bobbi kórházban volt addig ő már nem is tudom hol mulatozott egy másik csajjal.
a családját is csakis a pénz érdekelte.már rég le akarták volna kapcsolni a gépekről hogy minnél előbb övék legyen a pénz.én erre csak annyit tudok mondani,hogy NYUGODJON BÉKÉBEN ÉS RÉSZVÉTEM ANNAK AZ ESZEMENT CSALÁDJÁNAK
2015. július 27. 12:06
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Annyira drukkoltam, hogy bekövetkezzen valami csoda, aminek a segítségével mégis felépül. Még annyira fiatal volt, előtte állt az élet... bár sovány vigasz, most legalább ismét az anyukájával van.
Nyugodj békében, Bobbi!
Nyugodj békében, Bobbi!
2015. július 27. 12:19
Nagyon rossz olvasni, hogy sokan ilyen fiatalon távoznak el. Nyugodjék békében!
2015. július 27. 12:24
Szegény lányt nagyon sajnálom, hiszen még a gyermekkora sem volt épp egy leány álom.Nyugodjon békében!
2015. július 27. 12:51
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Én nem tudom sajnálni,megvolt majdnem mindenne,de ő mégis eldobta akkor miért sajnáljam?
2015. július 27. 12:53
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline |
Nyugodjon békében
2015. július 27. 12:58
Ő okozta magának ezt az egészet. Bár azért nyugodjon békében.
2015. július 27. 13:05
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Néhány emberből már megint hiányzik az a bizonyos empátia.
"Megvolt mindene, de ő mégis eldobta". Mert te aztán marhára tudod, hogy mi zajlott le benne lelkileg. Ha mindene megvan, már nem is lehetnek problémái? Szánalmas ez a hozzáállás. Nem tudom mi jogon törtök pálcát felette.
Nyugodjon békében. Sajnálom, hogy így kisiklott az ő élete is...
"Megvolt mindene, de ő mégis eldobta". Mert te aztán marhára tudod, hogy mi zajlott le benne lelkileg. Ha mindene megvan, már nem is lehetnek problémái? Szánalmas ez a hozzáállás. Nem tudom mi jogon törtök pálcát felette.
Nyugodjon békében. Sajnálom, hogy így kisiklott az ő élete is...
2015. július 27. 13:13
Sajnálom, hogy az édesanyja nyomdokába lépett. Nyugodjon békében!
2015. július 27. 13:17
ciel, szebben nem is mondhattad volna.
Fionah, te sem lennél/lettél volna jó kedvű az ő helyében.
Agüero10, Nálad szívtelenebb alakkal, még nem találkoztam ezen az oldalon. A rendes élet sem adatott meg neki, nemhogy minden. A helyedben egy kicsit magamba szállnék, és elmélkednék egy kicsit.
Nyugodj békében Bobbi!
Fionah, te sem lennél/lettél volna jó kedvű az ő helyében.
Agüero10, Nálad szívtelenebb alakkal, még nem találkoztam ezen az oldalon. A rendes élet sem adatott meg neki, nemhogy minden. A helyedben egy kicsit magamba szállnék, és elmélkednék egy kicsit.
Nyugodj békében Bobbi!
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.