A rajongók legnagyobb meglepetésére AmazingPhil és Danisnotonfire tegnap bejelentette, hogy saját applikációt dobnak piacra, mely a 7 second challenge nevet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját applikációval rukkolt elő Dan és Phil
2015. augusztus 07. 15:43
![]() |
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 ![]() |
Na és a sok fangörl persze, hogy megveszi. Ezek ketten tudják, hogyan facsarjanak ki a rajongóikból pénzt. Gratula.
De örülök neki mindenesetre, hogy jól megy az életük.

2015. augusztus 07. 15:50
x Maite_Sandra x Nekik is meg kell valamiből élni, a zenészek is abból élnek, hogy a rajongóiknak adják el a lemezeket. ŐK olyan appot csinálnak, ami szórakoztatja az embert, nem pedig egy I Am Rich alkalmazást ami több tízezer forint, és csak úgy van. És ha jó, és megéri az árát, akkor miért ne?

2015. augusztus 07. 16:22
![]() |
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 ![]() |
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2015.08.07. 15:43)
Na és a sok fangörl persze, hogy megveszi. Ezek ketten tudják, hogyan facsarjanak ki a rajongóikból pénzt. Gratula.

Szerintem 2 dollár nem éppen egy pénzkifacsarós összeg - magyar árfolyamban nézve se egy ördöngős ár.

Bár eléggé bántotta a szemem a "kifacsarás" szó, nem volt szép. Úgy tűnik, hogy itt is elkezdődik az a rossz hullám, hogy a YouTuberek most már csak kifacsarják a rajongókat. Nem kéne annyit hajazni a 14 éves YouTube-kommentelőkre.
BTW, én örülök neki, hogy ilyen sokféle dolgot csinálnak. Nekem tetszik ez az alkalmazás, ha lesz Android is, akkor nagy valószínűséggel megveszem.
2015. augusztus 07. 20:12
Két dollár egyeltalán nem sok érte, szerintem megéri

2015. augusztus 07. 22:10
![]() |
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 ![]() |
Idézet (Shadow Hunter @ 2015.08.07. 15:50)
x Maite_Sandra x Nekik is meg kell valamiből élni, a zenészek is abból élnek, hogy a rajongóiknak adják el a lemezeket. ŐK olyan appot csinálnak, ami szórakoztatja az embert, nem pedig egy I Am Rich alkalmazást ami több tízezer forint, és csak úgy van. És ha jó, és megéri az árát, akkor miért ne? 

Idézet (Kazuo @ 2015.08.07. 16:22)
Szerintem 2 dollár nem éppen egy pénzkifacsarós összeg - magyar árfolyamban nézve se egy ördöngős ár.
Aki már fizet a pólójukért meg a könyvükért, annak meg se kottyan az a két dollár. Meg egyébkéntis, meg lett magyarázva, hogy miért lett pénzes az app és hogy őszinte legyek, inkább kiadok 2 dollárt egy alkalmazásért, minthogy minden tizedik másodpercben legyen egy pop-up-om.
Bár eléggé bántotta a szemem a "kifacsarás" szó, nem volt szép. Úgy tűnik, hogy itt is elkezdődik az a rossz hullám, hogy a YouTuberek most már csak kifacsarják a rajongókat. Nem kéne annyit hajazni a 14 éves YouTube-kommentelőkre.
BTW, én örülök neki, hogy ilyen sokféle dolgot csinálnak. Nekem tetszik ez az alkalmazás, ha lesz Android is, akkor nagy valószínűséggel megveszem.

Idézet (Pocok2001 @ 2015.08.07. 21:23)
x Maite_Sandra x: jaj istenem -.-" osztom Kazuo véleményét..
Szerintem nem vészes az ár, csak nincs mire letöltenem

Szerintem nem vészes az ár, csak nincs mire letöltenem

Jól van, legyen nektek igazatok.

2015. augusztus 08. 01:34
![]() |
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 ![]() |
Még sosem hallottam róluk, de az ötlet nagyon tetszik. Ha lesz androidos verzió, letöltöm.
2015. augusztus 16. 02:49
![]() |
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 ![]() |
Már nagyon kíváncsi voltam mit szerettek volna bejelenteni. Már sokan azt reméltük a kapcsolatukat publikálják. Háát.. Majd talán később. :'DD
De az app jó kis ötlet!
De az app jó kis ötlet!

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Az egykori sportoló jelenleg nem tud járni.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.