Ezúttal annak jártunk utána, hogy vajon közös forgatókönyv alapján készült-e két kedvenc csajos sorozatunk, és elhoztuk nektek azt az 12 érdekességet, melyben hasonlít a két széria. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
12 dolog, amiben a Gossip Girl és a Pretty Little Liars hasonlít
2015. augusztus 11. 12:01
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 11. 12:07
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Durva azért...
De jó cikk!
De jó cikk!
2015. augusztus 11. 12:22
A Pretty Little Liarst nem nézem.Viszont hatalmas GG rajongó vagyok! Imádlak Chuck!
2015. augusztus 11. 12:36
Nagyon jó cikk lett.Gossip Girl semmi A-hoz képest,ezerszer választanám,hogy ő zaklasson inkább,mint A.
2015. augusztus 11. 12:41
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Tipikus tini-női sorozatok. Én a Gossip Girl-ből egy epizódot se láttam ,de nem is törekszem, hogy megnézzek belőle.
A Pretty Little Liarsnak csak 2 évadát néztem meg, azt is azért, mert leadták a tévében, na meg Troian miatt. De maga a sorozat nem fogott meg.
Lényegében szerintem egyik sem nagy durranás.
A véleményemért tépjen szét, aki akar.
A Pretty Little Liarsnak csak 2 évadát néztem meg, azt is azért, mert leadták a tévében, na meg Troian miatt. De maga a sorozat nem fogott meg.
Lényegében szerintem egyik sem nagy durranás.
A véleményemért tépjen szét, aki akar.
2015. augusztus 11. 12:44
Szerintem is tipikus tinisorozatok, szép, fiatal szereplőkkel. A PLL lányai elég szimpatikusak voltak számomra ahhoz, hogy velük maradjak, a GG-t viszont első évad után elkaszáltam.
2015. augusztus 11. 12:49
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Sajnálom, hogy a Gossip Girl, mint könyv, teljesen háttérbe szorult a sorozat miatt, ugyanis a történet teljesen más kávéház, mint ahogy azt a tévében bemutatták. Senki sem olyan, kb Serenát kivéve, mint az írott műben, az egészet túlságosan hollywoodivá, rózsaszínfelhőssé tették, és míg a könyvben nincs egy tökélyre szabott álompasi sem, a sorozatban mindenki számára szimpatikussá, szerethetővé tették szinte az összes férfikaraktert.
Jenny a könyv szerint szegény, és tényleg egy lepukkant lakásban él, és ez a ruhatárán, a cuccain is meglátszik, ezzel szemben a sorozatban tényleg elég csinos, és a teste is full arányos, ahhoz képest, hogy Taylor Momsen külseje tökéletes ellentéte a könyvbeli Jennynek: nem szőke, hanem barna hajú, tömzsi, nagy mellű.
Dan... Istenem, ez lett a vége annak, hogy olyan sokáig húzták az egész történetet, ugyanis a könyvben nem derült fény Bad Girl kilétére, így a sok saját ötlet után a forgatókönyvírók a kezükbe vették az irányítást, láthatjuk, milyen sikerrel... Semmi egy percig nem mutatott arra, hogy Dan lenne pletykacica, csak a sok szerelmi sokszög után kellett valami vészmegoldás. Alaposan benézték.
Jenny a könyv szerint szegény, és tényleg egy lepukkant lakásban él, és ez a ruhatárán, a cuccain is meglátszik, ezzel szemben a sorozatban tényleg elég csinos, és a teste is full arányos, ahhoz képest, hogy Taylor Momsen külseje tökéletes ellentéte a könyvbeli Jennynek: nem szőke, hanem barna hajú, tömzsi, nagy mellű.
Dan... Istenem, ez lett a vége annak, hogy olyan sokáig húzták az egész történetet, ugyanis a könyvben nem derült fény Bad Girl kilétére, így a sok saját ötlet után a forgatókönyvírók a kezükbe vették az irányítást, láthatjuk, milyen sikerrel... Semmi egy percig nem mutatott arra, hogy Dan lenne pletykacica, csak a sok szerelmi sokszög után kellett valami vészmegoldás. Alaposan benézték.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. augusztus 11. 13:05
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Mind2 eszméletlen jó sororzat! A mai finálét pedig már nagyon várjuk <3
2015. augusztus 11. 13:08
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Mind a két sorozat nagy kedvencem Jó cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték Liam Payne-t
Örök nyugalomra helyezték.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Hátborzongató értelmet nyert Liam Payne 2010-es posztja
Szomorú dologra derült fény.
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Liam Payne barátnője, Kate Cassidy napokkal a halála előtt ultimátumot adott az énekesnek
Nem bírta már elviselni a drogokat.
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Ő a Forma-1 új sztárjának, Charles Leclerc-nek a barátnője
Sokak szívét elrabolta a Forma-1 új sztárja, de az övé már foglalt.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Kaley Cuoco reagál az anyaszégyenítésre
Kaley Cuoco reagál az anyaszégyenítésre
Sok kritikát kap mióta anyává vált.