Nyomdafestéket nem tűrő hangnemben zaklatják Hajdú Péter gyönyörű feleségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hónapok óta zaklatja egy nő Sarka Katát!
2015. augusztus 26. 09:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. augusztus 26. 09:49
Erről tudtam, Facebook-on is kiposztolta ugyan ezt...És én sajnálom, tudom sokak utálják, de a zaklatás akkor sem oké...
2015. augusztus 26. 09:57
Mekkora egy kígyó..-.- Ő a r.ibanc, nem Kata!! Kata arról nem tehet hogy ez a nő süllyed a féltékenységben..
Kata meg szerintem törörlje az ilyen zaklató üzeneteket és tiltsa le, mert senkinek sincs kedve ilyet olvasni, és szerintem neki (Katának) se.
Kata meg szerintem törörlje az ilyen zaklató üzeneteket és tiltsa le, mert senkinek sincs kedve ilyet olvasni, és szerintem neki (Katának) se.
2015. augusztus 26. 10:06
Ki nem állhatom ezt a nőt, de azért ez már tényleg sok volt attól a "rajongótól"!
2015. augusztus 26. 10:07
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
És még a helyesírása is iradtalnul pocsék...Szerintem ennek a nőnek az IQ-ja a nulla alatt lehet, vagy még ott sem. Az oké, hogy nem bírja Katát, de ilyet? Saját magát égeti le, és saját magáról bizonyítja be, hogy milyen buta. Nevetséges, milyen emberek vannak.
2015. augusztus 26. 10:24
Nagyon elegem van már ezekből az ostoba emberekből, akik borzasztó helyesírással szidják állandóan a másikat, ráadásul minden megalapozott ok nélkül. Az egyik kedves barátnőmet is ugyanígy zaklatják, ő nem híres, de a lényeg ugyanaz. Nagyon tönkre tudja tenni az embert, ha ezt csinálják velük. Ami még szúrja a szemem, hogy a kedves érintett (Kata) nem volt képes ékezettel írni. Ezzel az írásformával kb lecsúszott annak a nőnek a szintjére, aki zaklatta. Azért egy 28 éves nőtől már el lehetne várni, hogy legalább ilyen esetekben vegye a fáradtságot, és használja az ékezeteket. *személyes vélemény*
2015. augusztus 26. 10:27
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline |
Milyen személyiségzavara lehet ennek a csajnak
2015. augusztus 26. 10:32
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline |
Nagy az Isten állatkertje! Komolyan annak a nőnek nincs jobb dolga? Szánalmas emberek vannak...
2015. augusztus 26. 10:35
Ywonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 248935 offline |
Nekem sem a szívem csücske Kata, de azért már több a soknál, amit ez a nő megenged magának. Azzal nem számol, hogyha továbbra is folytatja ezt, ő ütheti meg a bokáját? Nem is értem, egyes emberek miért hiszik azt, hogy mindent megúszhatnak következmények nélkül...
Igazából én Katát sem értem, miért ír vissza egy 'zaklatónak', én már az első ilyen üzenetnél letiltottam volna az illetőt. Felnőtt létére lehetne ennyi esze, de ez legyen az ő baja.
Mondanom sem kell, hogy ez a helyesírás egyébként nekem is szúrja a szememet, mint ahogy a legtöbb embernek.
Igazából én Katát sem értem, miért ír vissza egy 'zaklatónak', én már az első ilyen üzenetnél letiltottam volna az illetőt. Felnőtt létére lehetne ennyi esze, de ez legyen az ő baja.
Mondanom sem kell, hogy ez a helyesírás egyébként nekem is szúrja a szememet, mint ahogy a legtöbb embernek.
2015. augusztus 26. 10:39
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline |
Az a szoveg:Ddd sajnos vannak ilyen emberek.
2015. augusztus 26. 10:40
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
NEM VAGYOK A RAJONGÓJA, DE EGY KICSIT SAJNÁLOM
U.I.: Bocsi a Caps Lookért
U.I.: Bocsi a Caps Lookért
2015. augusztus 26. 10:58
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Az ilyen szánalmasaknak vissza se kellene írnia, plusz rögtön tiltania kéne, de mindegy
2015. augusztus 26. 11:12
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Azért ez még nem zaklatás kategória szerintem, vannak ennél súlyosabb esetek is. Ez inkább szánalmas a nő részéről - és Katáéról. Minek reagál egyáltalán?
2015. augusztus 26. 12:33
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline |
hát igen, a nagy féltékenység...de ő nem tesz érte semmit
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.