A színész-énekesnő már unja, hogy folyton exével, Justin Bieberrel való kapcsolatát hozzák fel a magazinok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomeznek elege van a médiából
2015. augusztus 29. 12:15
Én is unom már. -.- Borzasztóan idegesítő hogy még ennyi idő után is evvel foglalkoznak.
2015. augusztus 29. 12:16
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
,,A színész-énekesnő már unja, hogy folyton exével, Justin Bieberrel való kapcsolatát hozzák fel a magazinok."
Mi is unjuk.
Mi is unjuk.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 29. 12:21
Akkor ő se kommenteljen olyanokat instagramon Justin új zenéje alá,szivecskékkel.Hülye picsa.
2015. augusztus 29. 12:26
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Mi is unjuk már,de ha mondjuk nem írnának dalokat egymásról,és túltették volna magukat a szakításon nem beszélne róluk senki....de mivel még mindig nem bírták felemészteni azt,hogy vége,persze,hogy piszkálják őket.
Ha felhozza a média akkor meg csak annyit kéne mondani,hogy "nem akarok róla beszélni" vagy bármi más. Nem az interneten keresztül kéne szidni a médiásokat,hanem az interjún kéne megmondani,hogy "Hé,ez már elmúlt,haggyuk a témát" És lám,nem foglalkoznának vele.
Nem védem a médiát,csupán leírom,hogy hogyan is kéne elkerülni ezt a szituációt.
Ha felhozza a média akkor meg csak annyit kéne mondani,hogy "nem akarok róla beszélni" vagy bármi más. Nem az interneten keresztül kéne szidni a médiásokat,hanem az interjún kéne megmondani,hogy "Hé,ez már elmúlt,haggyuk a témát" És lám,nem foglalkoznának vele.
Nem védem a médiát,csupán leírom,hogy hogyan is kéne elkerülni ezt a szituációt.
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 29. 12:27
Rohadtul idegesítő, hogy mindenki magánéletébe beleszólnak, és keverik a szart.
2015. augusztus 29. 12:28
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline |
Mar en is unom.
2015. augusztus 29. 12:29
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Nem csak ő unja. De szerintem inkább örüljön, mert egy pletykából rengeteg pénzt szed össze. Amúgy is, mindig ő tesz félreérthető lépéseket Bieber-el kapcsolatban, úgyhogy én a helyében becipzároznám a kis szájam és a karrieremre koncentrálnék.
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 29. 12:30
Nem csak ő unja, de sajnos a média már csak ilyen...
2015. augusztus 29. 12:33
Mrs.JustinDrewBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 247445 offline |
/Zsakliin-Akkor ő se kommenteljen olyanokat instagramon Justin új zenéje alá,szivecskékkel.Hülye picsa! /
Miért??Más is ugyanezt csinálja!Neki miért nem lehet?Ezt mondd meg nekem!Mindenki azt csinál amit akar!Szóval ehhez neked mi közöd??Meg Justin és ő is elmondta,hogy csak barátok.Hülye picsa!
Miért??Más is ugyanezt csinálja!Neki miért nem lehet?Ezt mondd meg nekem!Mindenki azt csinál amit akar!Szóval ehhez neked mi közöd??Meg Justin és ő is elmondta,hogy csak barátok.Hülye picsa!
2015. augusztus 29. 12:40
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Nem csoda , hogy unja . ár én is unom
2015. augusztus 29. 12:42
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Selena Gomeznek elege van a médiából
- A médiának elege van Selena Gomezből...
- A médiának elege van Selena Gomezből...
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 29. 12:45
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Nem csodálom, hogy elege van belőlük. Már nekem is tele van velük a hócipőm. Ráadásul nem értem, miért foglalkoznak még mindig Jelenával, mikor annak már réges-rég vége van. Szerencsére.
2015. augusztus 29. 12:45
...és vajon ezzel a megnyilvánulásával véletlenül nem adott-e egy újabb okot a médiának, hogy újfent Bieberrel kapcsolatban kerüljön címlapra? Ne szólj szám...
Mellékesen Bieber legutóbbi számának szövege szerintem pont, hogy neki szól(t), de sebaj. Lesznek ők még együtt akármennyire is tiltakozik most a kicsike.
Mellékesen Bieber legutóbbi számának szövege szerintem pont, hogy neki szól(t), de sebaj. Lesznek ők még együtt akármennyire is tiltakozik most a kicsike.
Bátor Ventillátor
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.