Kylie Jenner maga fizeti a szülinapi Ferrariját
2015. szeptember 05. 15:17
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Tyga megérdemli a sorsát. Igazából egy senki a szakmában, egy slágere sem volt, a lemezét sem veszi kb senki, mégis mindenhol eljátsza, hogy ő a következő Jay Z vagy Kanye West és két kézzel szórja azt a kevés pénzt, amit valahonnan összekapar, csak azért, hogy menőnek tűnjön. Ennek ellenére mondjuk nem gondoltam volna, hogy "potom" 320 ezer dolcsija sincs. Talán nem a milliomos negyedben kéne házat bérelnie...
2015. szeptember 05. 15:21
Kíváncsi vagyok, hogy mi történt Tyga-val, hogy ennyire süllyed anyagi szinten...
Kylie helyében nem vettem volna magamnak egy extra drága kocsit, inkább másra költöttem volna, pláne, hogy saját születésnapjára. Eléggé gáz, de ő tudja.
Kylie helyében nem vettem volna magamnak egy extra drága kocsit, inkább másra költöttem volna, pláne, hogy saját születésnapjára. Eléggé gáz, de ő tudja.
2015. szeptember 05. 15:24
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez ám a születésnapi ajándék,amit saját magának kell fizetni...
2015. szeptember 05. 15:28
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Tyga már anno is és most is eljátssza azt, hogy ő milyen gazdag, ékszereket rak ki stb., de mindig kiderül, hogy semmi pénze nincs. Miből lenne? A Chris Brown-al közös albuma nem rossz, vannak rajta jó dalok, de szólóban semmi, nem is tartom jó rappernek.
Azt meg honnan gondoljátok, hgy Kylie nem érte volna be egy nyaklánccal, hmm? Ez egy meglepetés volt számára, de gondolom jobban örült volna ha inkább nyakláncot kap miután meguttda ezt...
Azt meg honnan gondoljátok, hgy Kylie nem érte volna be egy nyaklánccal, hmm? Ez egy meglepetés volt számára, de gondolom jobban örült volna ha inkább nyakláncot kap miután meguttda ezt...
2015. szeptember 05. 15:29
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (Fionah. @ 2015.09.05. 15:21)
Kíváncsi vagyok, hogy mi történt Tyga-val, hogy ennyire süllyed anyagi szinten...
Biztos drogozik, ahogy annak a világnak a nagy része, az meg nem olcsó mulatság...
2015. szeptember 05. 15:45
Idézet (Paris1219 @ 2015.09.05. 15:33)
Még mindig luxusk.rva...
Miért lenne az? Látod, hogy ha kap valamit, azt is neki kell kifizetnie.
2015. szeptember 05. 15:51
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Vehetett volna mást is, amivel "nem szúrja ki a szemét", de örül neki. Nem mindjárt egy kocsit kellett volna adnia, lehetett volna egy megfizethető ajándék is. Nem kell több milliárdos ajándék, még az ilyen celebek is beérnék valami kisebbel szerintem. Nekem speciel rengeteg ötletem lenne, ami elvárás lehet Kylie-nál és még meg is engedhetnék magának Tyga...
2015. szeptember 05. 15:52
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
A) Kíváncsi vagyok Kylie arcára, amikor megtudta, hogy neki kell fizetni a Ferrarit.
Most biztosan jobban örült volna, ha nyakláncot kap!
C) Nem is tudtam, hogy Tyga zsebe nincs kitömve!
Most biztosan jobban örült volna, ha nyakláncot kap!
C) Nem is tudtam, hogy Tyga zsebe nincs kitömve!
2015. szeptember 05. 16:16
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline |
Tyganak nincs penze? O.o
2015. szeptember 05. 16:31
Hát ha ez igaz akkor csalódtam Tyga-ban, nem kéne a csak 18 évet betöltött barátnője nyakán élnie.
OFF: Azért vett neki egy Ferrarit-valósínűleg-mert fel kellett érnie Kylie-hoz anyagi szinten, a család nem éppen a spórolásról híres, és egy olyan médiaszemélyiségnek, mint Kylie JENNER nem adhatott semmilyen kevesebb értékű ajándékot, mint akár egy Cartier karkötő, vagy más, mert a média még inkább rá lett volna szállva és mondogatná, hogy Tyga egy csóró rapper, ami utólag is kiderült, de az emberek a kapcsolatuk kezdetétől nem hagyták békén őket, ami igen csak Tyga agyára ment (lásd: Glitta)
OFF: Azért vett neki egy Ferrarit-valósínűleg-mert fel kellett érnie Kylie-hoz anyagi szinten, a család nem éppen a spórolásról híres, és egy olyan médiaszemélyiségnek, mint Kylie JENNER nem adhatott semmilyen kevesebb értékű ajándékot, mint akár egy Cartier karkötő, vagy más, mert a média még inkább rá lett volna szállva és mondogatná, hogy Tyga egy csóró rapper, ami utólag is kiderült, de az emberek a kapcsolatuk kezdetétől nem hagyták békén őket, ami igen csak Tyga agyára ment (lásd: Glitta)
2015. szeptember 05. 17:05
Idézet (Walk of Fame @ 2015.09.05. 15:45)
Miért lenne az? Látod, hogy ha kap valamit, azt is neki kell kifizetnie.
Hát ezt igen, de a csávó biztos azért akart kocsit adni neki, mert minden mást megkapott már!
2015. szeptember 05. 19:48
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Nem okoz gondot Kylie-nak, de ez tök gáz Tygára nézve. Viszont jó dolog, hogy a csórisága ellenére is vele van a csaj, akkor biztos tényleg dúl a love, ha már egy ilyen gazdag családról van szó.
2015. szeptember 05. 20:03
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Nem nagy kaland
2015. szeptember 05. 20:18
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 315 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline |
Szomorú dolog, hogy a srácnak szinte kínosan kell éreznie magát azért, mert nem tud megvenni a barátnőjének egy méregdrága kocsit, de talán az még elkeserítőbb, hogy nem meri felvállalni azt, hogy egy valamivel szerényebb ajándékkal lepi meg.
2015. szeptember 05. 21:42
Jézus! Egy ilyen semmihez nem értő r*bi többet keres a semmittevéssel mint egy olyan ember aki 'dolgozik'...szánalom itt az egész banda.. -'_-
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.