Arcunk ápolása a mindennapi rutin része, emellett pedig nagyon fontos is. E témával kapcsolatban hoztuk el a szakértők praktikáit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arctisztítás a gyakorlatban
2015. szeptember 18. 09:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 18. 14:05
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
De az sem mindegy milyen márkájú krémet, sminket stb. használunk. Például valakinek ki is száríthatja a bőrét ha túl sokat vagy épp rossz minőségűt használ. :/
2015. szeptember 18. 19:04
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
érdekes tanácsok......kössz...
2015. szeptember 19. 13:04
a minőség a lényeg. amugy nem kell annyira tulzásba vinni. hetente 1-2 szer radirozd az arcod
arctisztitó minden reggel vagy tonik
hidratáló krém
smink és mehetsz
arctisztitó minden reggel vagy tonik
hidratáló krém
smink és mehetsz
2015. szeptember 19. 13:20
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
én az arcradírra esküszöm, hetente 1x vagy 2x használok, kb 3 hete és nagyon megjavult tőle az arcom, illetve edzések után illetve reggel meg este megmosom. na meg ne tömjük tele az arcunkat vegyi anyagokkal, én pl. csak nyáron - akkor is nagyon de nagyon ritkán - használok bb krémet, azt is azért, hogy ne égjek le
2015. szeptember 19. 14:03
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
arcot mosni, úgy értem komolyan tisztítani [nem csak pl. edzés után leöblíteni] naponta egyszer egészséges, reggel felesleges, hiszen alvás közben nem tud annyi szennyeződés lerakódni, hogy legyen mit percekig dörzsölni - az csak árt az arcbőrnek.
Én hobó vagyok, persze, de ettől függetlenül, illetve éppen ezért a "minden éppen úgy jó, ahogy van" elvet vallom, legalábbis kinézet terén. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a kamaszkori pattanások elmúlnak, a férjed sem azért lesz majd a férjed, mert minden nyáron legyantáztattad a lábat középiskolás korodban és higgyétek el, a smink hiánya sem élet-halál kérdés...
Én hobó vagyok, persze, de ettől függetlenül, illetve éppen ezért a "minden éppen úgy jó, ahogy van" elvet vallom, legalábbis kinézet terén. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a kamaszkori pattanások elmúlnak, a férjed sem azért lesz majd a férjed, mert minden nyáron legyantáztattad a lábat középiskolás korodban és higgyétek el, a smink hiánya sem élet-halál kérdés...
2015. szeptember 19. 18:40
az elég hogy ha naponta 4-5 alkalommal megmosom az arcom sima vízzel?
2015. szeptember 20. 21:31
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Maradok a meszesvödörbe fejelésnél
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: