A műsorvezető immár megfontolt családapa és férj, de saját bevallása szerint fiatal korában volt néhány meredek éjszakája.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fiatalon felelőtlen volt Sebestyén Balázs
2015. szeptember 19. 17:36
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. szeptember 19. 17:43
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline |
Valahogy pont ilyennek képzeltem őt fiatal korában.
2015. szeptember 19. 18:10
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Apámnak és barátainak hány ilyen sztorijuk van mondjuk nekik nem feltétlenül a piától, :-D
2015. szeptember 19. 18:15
Pont ilyennek képzeltem el őt fiatalkorában...nem is egy szemüveges strébernek.
2015. szeptember 19. 18:38
hát gondoltam hogy nem egy kitűnő tanuló volt...
2015. szeptember 19. 19:33
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Nem ő az első és az utolsó ilyen ember.
2015. szeptember 19. 20:35
Egyébként jól kezdődik a cikk
"annyira berúgtam, hogy beestem az árokba"
"annyira berúgtam, hogy beestem az árokba"
2015. szeptember 19. 23:33
Grety01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 227378 offline |
Hát igazából gyakran megesik fiatal férfiakkal(18-20), hogy seggrészeg lesz, és nem ér haza időben vagy mittudomén... Mindegy a lényeg, h emiatt én nem ítélem el.
2015. szeptember 20. 04:49
Nem csak felelőtlen, de bunkó, tapló is nem is akárhol - kamerák kereszttűzében. A Z+-os korszaka emberek, nagyobb részt fiatal tizenévesek megalázásáról szólt. Lilu egy az egyben a női megfelelője, amit ketten anno lenyomtak a csatornánál túlment a jó ízlés határán. Számos felvétel kering róla/róluk a neten ajánlom a megtekintésüket mindenkinek akik odáig vannak érte/értük.
2015. szeptember 20. 09:00
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
OceanSoul: úgy tűnik sok mindenbe nem értünk egyet!
Én láttam pár videót Balázs fiatal korszakáról és igen akkor tényleg nagyon bután viselkedett de hát könyörgöm ő is ember meghozzá fiatal volt. Mindenki követ el hibákat. Gondolom ő is megbánta már. De ettől függetlenül én nagyon kedvelem őt szereintem a legjobbűsorvezető az országban!
Én láttam pár videót Balázs fiatal korszakáról és igen akkor tényleg nagyon bután viselkedett de hát könyörgöm ő is ember meghozzá fiatal volt. Mindenki követ el hibákat. Gondolom ő is megbánta már. De ettől függetlenül én nagyon kedvelem őt szereintem a legjobbűsorvezető az országban!
2015. szeptember 20. 09:14
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én kedvelem Balázst.
És igen, láttam róla azokat a videókat, de azóta évek teltek el, legyünk már túl rajta.
Minden fiatal csinál hülyeségeket, mindenki tesz olyan dolgokat, amiket nem gondol át, csak nem mindenki vallja be.
Azóta megkomolyodott (hála Istennek azért nem teljesen) és én nem sajnálom tőle azt, amit elért. Az egyik, ha nem a legjobb műsorvezető, aki bármilyen műfajban megállja a helyét.
És igen, láttam róla azokat a videókat, de azóta évek teltek el, legyünk már túl rajta.
Minden fiatal csinál hülyeségeket, mindenki tesz olyan dolgokat, amiket nem gondol át, csak nem mindenki vallja be.
Azóta megkomolyodott (hála Istennek azért nem teljesen) és én nem sajnálom tőle azt, amit elért. Az egyik, ha nem a legjobb műsorvezető, aki bármilyen műfajban megállja a helyét.
2015. szeptember 20. 10:41
@Almaszósz szíved joga kiért rajongsz.
S.B-t illetően nem az olyasfajta ökörködéseire gondolok, mint pl a mikrofonba fingás hanem konkrétan amikor beleköpött mások ételébe vagy a takonyt kente bele már nem emlékszem pontosan, de 100% hogy fellelhető a neten. A kívánságműsorban a háta mögött ledisznózott egy tizenévest, egy másiknak a barátnőit/osztálytársait faggatta arról hogy mennyit ehet egy nap, a műsorvezetőnő társát Zsut állandóan altesti poénokkal heccelte, nem tudom mi volt az éjszakai műsor neve talán Club Rotation, ebbe hazai discokat jártak sorra mindegy nem részletezem tovább, volt bőven olyan amin ki lehetett akadni vele kapcsolatban és nem lehetett a fiatal korának a számlájára sem írni. Az RTL-nél viszonylag kikupálódott, az hogy mennyire változott meg mint ember a tévés szerepléséből nem lehet megítélni, talán benőtt a feje lágya, mindenesetre engem már a látványa is szimplán irritál, nem tehetek róla előjön az a sok dolog amit fentebb említettem, akárhányszor elkezd vihogni vagy felcsillan a szeme az jut eszembe hogy mennyire nem tisztel másokat és magasabb-rendűnek érzi magát.
ui: nálam Gundel az etalon
S.B-t illetően nem az olyasfajta ökörködéseire gondolok, mint pl a mikrofonba fingás hanem konkrétan amikor beleköpött mások ételébe vagy a takonyt kente bele már nem emlékszem pontosan, de 100% hogy fellelhető a neten. A kívánságműsorban a háta mögött ledisznózott egy tizenévest, egy másiknak a barátnőit/osztálytársait faggatta arról hogy mennyit ehet egy nap, a műsorvezetőnő társát Zsut állandóan altesti poénokkal heccelte, nem tudom mi volt az éjszakai műsor neve talán Club Rotation, ebbe hazai discokat jártak sorra mindegy nem részletezem tovább, volt bőven olyan amin ki lehetett akadni vele kapcsolatban és nem lehetett a fiatal korának a számlájára sem írni. Az RTL-nél viszonylag kikupálódott, az hogy mennyire változott meg mint ember a tévés szerepléséből nem lehet megítélni, talán benőtt a feje lágya, mindenesetre engem már a látványa is szimplán irritál, nem tehetek róla előjön az a sok dolog amit fentebb említettem, akárhányszor elkezd vihogni vagy felcsillan a szeme az jut eszembe hogy mennyire nem tisztel másokat és magasabb-rendűnek érzi magát.
ui: nálam Gundel az etalon
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni