A világ legsikeresebb fiúbandájaként emlegetett One Direction idén többször is elszomorította milliós rajongótáborát. Amikor márciusban Zayn Malik váratlanul kilépett a csapatból, szárnyra kaptak a banda feloszlásáról szóló pletykák, és bár úgy tűnt, hogy Harry, Louis, Liam és Niall négyesben folytatja, a fiúk augusztusban bejelentették, hogy határozatlan időre különválnak. Könnyen elképzelhető, hogy az MTV Europe Music Awards lesz az egyik utolsó neves esemény, ahol a srácok együtt állnak a színpadra. Lássuk az öt legárulkodóbb jelet, amely szerint a 1D tényleg feloszlik!
A teljes cikkhez kattints ide!
5 tény, amely a One Direction végét jelzi
2015. szeptember 24. 15:36
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2015. szeptember 24. 15:43
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Nem vagyok 1D fan, kicsit sem - -, de mégis minek kell ilyen cikket írni? Ha egy általam szeretett bandáról írnának ilyet, persze,hogy elszomorodnék.. Lehet,hogy örülnék,ha nem hallanék több számot tőlük a rádióban, de mégis sajnálom a fanokat. Na majd meglátjuk,melyik "oldal" nyer
2015. szeptember 24. 15:48
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Rihanna200 miért ne lehetne erről cikket írni? Az "elkeserítőbb" tényeket is meglehet írni,sőt kell is.
Amúgy érdekes lett,ráadásul tényleg elég egyértelmű következtetéseket lehet levonni a tényekből. De hát előbb-utóbb úgyis vége lenne a bandának.
Amúgy érdekes lett,ráadásul tényleg elég egyértelmű következtetéseket lehet levonni a tényekből. De hát előbb-utóbb úgyis vége lenne a bandának.
2015. szeptember 24. 15:49
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Lehet hogy ez köcsög lesz de I don't care you think(FOB)én örülök amikor páréve amikor megjelnt az első albumuk akkor ezek hulyék miat senkivel nem tudtam beszélgetni mert mindenki aról beszélt hogy őkaanyira helyesek, anyira jó a zenéjük stb.tönkre teték a legszebb éveimet,ha most elkezditek isteniteni őket h nagyon sokkat dolgoztak neg minden, fr*ncokat,az x-factor adot pont,lemezszerdőzést mindent nem ők kerestek cégeket és hasonlókat, mind az ölük be ponyant a kis majmoknak.Lehet engem utálom nem érdekel akkor is igazam van.
2015. szeptember 24. 15:49
Az összes "tény" igaz, de nem tudom hogy most mi lesz. Mindenesetre, én nem vagyok 1D fan de szerintem a számaik jók, én szeretem a számaikat.
2015. szeptember 24. 15:52
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline |
Muhahaha....
2015. szeptember 24. 16:05
Igazából pár hónappal ezelőtt ez a cikk teljesen kiakasztott, szeretem a srácokat, meg aranyosak, de már nem vagyok akkora fan. Ez a cikk nem hülyeség, sőt minden tény igaz, de azért egy kicsit sajnálnám az 1D-t.
2015. szeptember 24. 16:12
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline |
Ez az egész cikk egy nagy hülyeség !
2015. szeptember 24. 16:12
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Ez hazugsag ,hisz Louis es Niall elmondtak ,hogy nem oszlanak fel
2015. szeptember 24. 16:17
Egyszer nyilván vége lesz és ez evidens...nem kell jósolgatni.
A 4-es pont az amivel nem értek egyet.5 évet húztak le a legmélyebb sorsközösségben,képtelenség hogy ez látszatbarátság.Ilyet nem lehet színlelni.
A 4-es pont az amivel nem értek egyet.5 évet húztak le a legmélyebb sorsközösségben,képtelenség hogy ez látszatbarátság.Ilyet nem lehet színlelni.
2015. szeptember 24. 16:24
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Hát én nem tudom mi lesz ebből... Én nem vagyok fan, de ha ezek az állítások tényleg igazak, a banda nem lesz hosszú életű.
2015. szeptember 24. 16:37
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Hát nem nagyon kedvelem oket!!!! De lehet hogy nem lenne olyan jó ha feloszlanának !!!!! Mármint minden híresnek nevezheto banda feloszlik pl.: BTR aztán az One Direction is hát pedig ha ezek a fiuk annyira jók akkor nem szabad vége lennie állítják a Directionerek !!! De én ezzel a véleményel rendelkezek !! Nem híszek ebbe a hírbe mert ok soha nem fognak el tunni hát majdnem mindig bele kezdenek valami ,,dologba,, és megint pont akkor pont most a legjobb helyen vannak !! Hát de nem baj feloszlik jon egy másik hulye banda és esetleg kezdodik elolrol !!!De majd meglátjuk mi lesz ebbol!!!!!!!(De nekem akkor is mindegy)!!!!!
2015. szeptember 24. 16:49
tuti hogy vége van.. ez az 5 pont teljesen igaz!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.