Elizabeth Gilliesszel váltott csókot Ariana Grande
2015. október 07. 15:36
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Én ugyanazt tudom mondani,mint amit paska írt.
2015. október 07. 15:43
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Szeintem csak viccből volt az egész, egyébként is az ő dolguk.
2015. október 07. 15:50
Jaj, hát nem tök mindegy hogy ki mit rak fel?:'D Szerintem neked se mondja meg senki hogy mit rakj fel és mit nem. Egyébként örülök hogy ennyire jóba vannak, és szerintem ez a szájrapuszi ez csak egy kis baráti viccelődés volt.
2015. október 07. 15:56
Valószínű csak vicc volt meg ahogy nézem a videót nem volt annyira nagy csók, csak egy kisebb puszi. Azt meg gondolom viccből írhatta hogy csak véletlenül töltötte fel.
2015. október 07. 15:59
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Én egy jót nevettem rajtuk Egyébként pedig biztos poénból csinálták, mivel visszaszámoltak 3-1-ig, és maga a puszi se tartott 1 mp-nél tovább.
2015. október 07. 16:01
Jó volt! De ki nyerít olyan durván a háttérben? Miatta romlott az esztétikai élvezet.
2015. október 07. 16:19
emesemesi15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 2 Azonosító: 250084 offline |
Viccből csinálták, de röhögtem egy jót AAri hogy nevetett
2015. október 07. 16:33
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 231 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline |
Nagyon nagyon nagyon de nagyon szeretem Ariana Grandet! Nem csak a hangja hanem az elragadó és egyedi stílusa miatt de komolyan ki az aki rajta kívül a macska fülekről a pink ruhákról és gyönyörű pofijáról ismert? Nagyon bájos és már vagy 3 éve a kedvenc énekesnőm De ez engem nagyon meglepett mivel követem instagrammon (és egész nap fennt vagyok khmm) egyből megláttam a videót és nem tudtam mit mondjak!! elképedtem és kicsit csalódtam benne! Egyből is írtam neki a videó alá "hogy most egy kicsit utállak Ari"!! Nekem kicsit fura volt és gondoljatok bele hogy ezt egy olyan lány mondja aki imádja!!!!
2015. október 07. 17:09
Az a visitozas, azt hittem kiszakad a dobhartyam.
Mindenesetre veletlenul feltolteni.... komolyan azt gondoltak hogy elhiszik az emberek?
Jo, vicc volt de akkor is.
Mindenesetre veletlenul feltolteni.... komolyan azt gondoltak hogy elhiszik az emberek?
Jo, vicc volt de akkor is.
2015. október 07. 17:13
Semmi baj a puszival még azzal se, hogy "véletlenül" töltötte fel, de mi ez az eszetlen visítozás?! Mintha disznót vágnának #eszükamennyilátszik
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni