Immár hat év telt el az ominózus pillanat óta, amikor is a rapper nézők ezrei előtt alázta meg élő adásban a Blank Space énekesnőjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift: „Életem egyik legfelemelőbb pillanata volt, amikor elnyertem Kanye West elismerését”
2015. október 16. 12:21
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 16. 12:32
Mégis ki akarná elnyerni ennek a taplónak az elismerését?
2015. október 16. 14:08
gotasecretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 242059 offline |
Nem mintha Kanye olyan nagy valaki lenne...:/
2015. október 16. 14:09
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Egyikőjük se akkora sztár
2015. október 16. 15:38
Mert az ő elismerése azt sokat ért...-_"- Annyit ér mint a munkájuk....sz@*rt se...-_"-
2015. október 16. 16:05
MrsHendersonOfficiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248778 offline |
Csináljátok jobban, aztán pofázzatok..:"D
2015. október 16. 18:16
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Idézet
„Életem egyik legfelemelőbb pillanata volt, amikor elnyertem Kanye West elismerését”
Végülis mi lehetne annál felemelõbb, mint elnyerni Kanye West elismerését?
Amúgy egy díjjal több vagy kevesebb, még mindig Beyoncé az aki tehetségesebb. Be kell ismerni, Taylor vokálja elég gyengécske.
2015. október 16. 19:16
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline |
Először is: egyetértek a többséggel, Kanye elismerése elég elhanyagolható, ahogy a 2009-es kirohanása is. Nem értem, miért döbbent le és támadta mindenki Kanye-t emiatt, csak elmondta a véleményét. Túlzásba esett, ez igaz, de az még nagyobb túlzás volt, ahogy az emberek ezen kiakadtak.
Másodszor: még mindig nem értem ezt a nagy hype-ot Taylor Swift körül. A tehetsége meg sem közelíti azt a hírnevet, amit ő a magáénak tudhat. A dalíráshoz és az önreklámozáshoz tényleg ért (hiszen mi is lehetne nagyobb reklám egy szakítós dalhoz, mint ha kijelenti hogy melyik híres exéről szól a szöveg), de a hangi adottságai korántsem olyan kiemelkedőek. Taylor például sosem tudná elénekelni Beyoncé Halo című számát azokkal a hajlításokkal és magas hangokkal úgy, hogy az élvezhető és egyáltalán hallgatható legyen. Azt se értem, miért csodálkozik azon, hogy folyton csak róla és a pasijairól beszélnek az emberek. Ha egy ilyan hírnévvel rendelkező lány olyan felkapott előadókkal jön össze, mint Calvin Harris, Harry Styles meg mittudoménkik, akkor kicsit sem meglepő, hogy az egész média a kapcsolatukról csámcsog majd.
De ez csak az én véleményem
Másodszor: még mindig nem értem ezt a nagy hype-ot Taylor Swift körül. A tehetsége meg sem közelíti azt a hírnevet, amit ő a magáénak tudhat. A dalíráshoz és az önreklámozáshoz tényleg ért (hiszen mi is lehetne nagyobb reklám egy szakítós dalhoz, mint ha kijelenti hogy melyik híres exéről szól a szöveg), de a hangi adottságai korántsem olyan kiemelkedőek. Taylor például sosem tudná elénekelni Beyoncé Halo című számát azokkal a hajlításokkal és magas hangokkal úgy, hogy az élvezhető és egyáltalán hallgatható legyen. Azt se értem, miért csodálkozik azon, hogy folyton csak róla és a pasijairól beszélnek az emberek. Ha egy ilyan hírnévvel rendelkező lány olyan felkapott előadókkal jön össze, mint Calvin Harris, Harry Styles meg mittudoménkik, akkor kicsit sem meglepő, hogy az egész média a kapcsolatukról csámcsog majd.
De ez csak az én véleményem
2015. október 16. 19:49
Lassan a Starityt átnevezhetik Taylor Swift rajongói oldallá...
Minden nap 1 cikk a semmmiről. *taps taps*
Minden nap 1 cikk a semmmiről. *taps taps*
2015. október 16. 19:50
barbequ7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.11. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 237098 offline |
Jesszusom! Csak a tehetségtelen hülyéknek van szükségük elismerésre. Én mások elismerése nélkül csinálok mindent. Az hiányzik hogy mások elismerésére legyen szükségem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.