Horrorfilmbe illő produkcióval érkezett egy csapat a Hungary's Got Talent színpadára
2015. október 26. 12:46
Én nem itt néztem, nem tudom, hogy ez melyik változat. A cenzúrázatlant láttam, na az volt a durva.
2015. október 26. 13:04
Nem tudom, hogy mit gondoltak. Hogy talán majd bejutnak..ezzel? Nem csoda, hogy alig bírták nézni, még Én is megborzongtam. A kinézetük mellesleg undorító!
2015. október 26. 13:30
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Jézus!!!!! Ez undorító volt!!!
2015. október 26. 13:31
Most vagy én vagyok elmebeteg, csak csak egyszerűen nem üti meg az ingerküszöbömet az előadásuk, de számomra nem volt semmi ijesztő benne. Nyilván nem akárkinek készült a produkció, de szerintem jó volt.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. október 26. 13:40
Idézet (Metalchild @ 2015.10.26. 09:09)
Láttam. Nem kell ezen felháborodni! A csaj a produkció után mosolygott! Azt mondta, élvezi. Kórházba kellett vinni? Nem! A műsor célja az volt, hogy ledöbbenjenek az emberek. El is érték a céljukat, nem mert a zsűri megszólalni, odanézni. Nem, nem betegek. Tudják hol a határ.
Pontosan azt írtad le, amit én is szerettem volna.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. október 26. 13:45
Idézet (Metalchild @ 2015.10.26. 09:09)
Láttam. Nem kell ezen felháborodni! A csaj a produkció után mosolygott! Azt mondta, élvezi. Kórházba kellett vinni? Nem! A műsor célja az volt, hogy ledöbbenjenek az emberek. El is érték a céljukat, nem mert a zsűri megszólalni, odanézni. Nem, nem betegek. Tudják hol a határ.
TRUE
2015. október 26. 13:49
Szerintem egyáltalán nem néznek ki borzasztóan, sőt
Én szeretem ezt a stílust, és a snassz tömegdivatos öltözködést tartom ízléstelennek :/ Mindenki más, ez van, ezen nem kell fennakadni.
Ha szeretik, hát csinálják, ez is művészet a maga módján.
Én szeretem ezt a stílust, és a snassz tömegdivatos öltözködést tartom ízléstelennek :/ Mindenki más, ez van, ezen nem kell fennakadni.
Ha szeretik, hát csinálják, ez is művészet a maga módján.
2015. október 26. 14:11
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Egészségügyben dolgozom, a tavalyi befejező gyakorlatom pedig hat hónap sebészet volt. Láttam trancsírozós dolgokat, szóval tőlem nem állnak messze ezek a dolgok, viszont a videót elnézve, hirtelen a hideg kezdett elfutkorászni a hátamon. Most, ha a csajnak ez esett jól, akkor egészségére, de nem tartom teljesen egészségesnek. Gondolom ő is tisztában van azzal, hogy a bőre mennyi súlyt képes elbírni, hogy ne szakadjanak ki belőle azok a fém darabkák. Én személy szerint lógosabb fülbevalót sem merek hordani, mert félek attól, hogy valamelyik gyerek belekapaszkodik és kitépi a fülcimpámból. Bátor a csaj, és valamilyen szinten őrült is.
2015. október 26. 15:42
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Jaj ezekre emlékszem...hát majdnem elhánytam magam a végénél már nem is bírtam nézni >< ><
2015. október 26. 15:54
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (LittleBlackStar23 @ 2015.10.26. 13:40)
Pontosan azt írtad le, amit én is szerettem volna.
True. A bodymodosok nem hülyék, tudják, mit csinálnak. Ez a videó meg tök lájtos, és rövid, nem tudom, mit punculnak itt a többiek Na majd megnézem a cenzúrázatlant is.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.