Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Loudwire magazin zenei díjátadója, melyen a rock- és metalzenei szcéna legjobbjait díjazzák.
A teljes cikkhez kattints ide!
Loudwire Music Awards: ők a jelöltek!
2015. október 28. 13:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 28. 13:53
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Hajrá bmth és papa roach
2015. október 28. 20:04
|
|
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline
|
ISTENEM DE JÓÓÓÓ !
(heart) <3 Ghost, Marilyn Manson, ÉSSS DE JÓÓÓÓ :DDDDDD ANNYIRA ÖRÜLÖKKK
2015. október 29. 18:05
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Bring me the horizon/ Marilyn Manson
2015. október 30. 11:38
|
|
Gravewormúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 206929 offline
|
Legjobb dal rock kategória: Disturbed ez nem vitás. Baromi jó dal lett a TheVengeful One.
Legjobb metál dal kategória: Ghost( bár az inkább roc) Lamb of God meg a Cattle Decapitation esélyes sztem.
Legjobb énekes: Lzzy Hale (habár az album gyenge lett Lzzy énekesi kvalitása vitathatatlan)
Gitárosoknál sztem lényegtelen ki nyer. Dobosoknál meg Chris Adler meg Mike Portnoy a legnagyobb esélyes.
Legjobb metál dal kategória: Ghost( bár az inkább roc) Lamb of God meg a Cattle Decapitation esélyes sztem.
Legjobb énekes: Lzzy Hale (habár az album gyenge lett Lzzy énekesi kvalitása vitathatatlan)
Gitárosoknál sztem lényegtelen ki nyer. Dobosoknál meg Chris Adler meg Mike Portnoy a legnagyobb esélyes.
2015. október 31. 02:07
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Maiden miatt nincs nehéz dolgom, de azért a Pop Evil nagy kedvenc esetleg Breaking Benjamin és a természetesen Tremonti is megér egy szavazatot.
2015. október 31. 02:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó kis mezőny állt össze, sajna új Maiden lemezt még nem hallottam, de kötelezően rájuk szavaztam. Sajnálom, hogy egy kategórián belül több előadóra nem lehetett. Synyster nagyon nem hiányzik a listáról!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: