sz.zsofy egyetértek!
Szerintem is igaza van Justinnak! Elég bunkók voltak vele... a helyében én sem folytattam volna a koncertet, és a rádiósokkal sem maradtam volna ott, mondjuk azoknak tuti visszaszóltam volna...
Rajongói bárdolatlansága miatt sértődötten hagyta el a színpadot Justin Bieber
2015. október 30. 22:27
2015. október 30. 23:00
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Szerintem is gáz!
2015. október 30. 23:19
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Nem tudom, hogy ingyenes volt-e, ahogyan azt később írta pár kommentelő, de ha nem volt az, akkor az a minimum, hogy nem hagyja cserben azokat, akik kifizették a jegyeket és tényleg szeretik, felnéznek rá. Ha pedig egy vasat sem kellett a norvégoknak adni, akkor... hát, miért nem voltak igazából hálásak? Mert egy Justin Bieber koncert azért nem öt fillér és ezt most megtakarították. Talán valakinek egyébként nem is lett volna esélye elmenni egy ilyenre és találkoznia a kedvencével. De azért Justin sem kezelte a lehető legjobban ezt az egészet. Nem mondom, hogy én nem lettem volna mérges az ő helyében -sőt!-, de ha tényleg felnőtt ember, akkor legalább fejezze be. Idióta rajongói minden hírességnek vannak.
2015. október 30. 23:25
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
A helyében én is ott hagytam volna a rajongókat a sunyiba. Egy bizonyos mértékű tiszteletet mindenki megérdemelne...Ha a rajongók ezt nem képesek megadni imádatuk tárgyának, akkor vessenek magukra.
2015. október 30. 23:39
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Komolyan egy kettő ember miatt ott hagyta az egész showt azt azért nem kellett volna
2015. október 31. 09:47
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Ha azért hagyja félbe a showt, mert két-három neveletlen idióta nem bírt magával, az szerintem az önzőség legteteje! Mindenkinek kijár a minimális tisztelet, ezt nem vonom kétségbe, de azok, akik tényleg azért mentek el oda, hogy találkozzanak az idoljukkal, azoknak a maradék esélye is elúszott. És miért? Mert a kedves Justin nem volt képes túltenni magán néhány hülyén! Komolyan mondom, ezen még én sem sértődtem volna meg, túltettem volna magamat rajta és folytattam volna a showt, ahol félbe hagytam. Mikor lett ennyire kezelhetetlenül sértődékeny?! Vannak hülye emberek, akik hülyeségeket csinálnak, hülye kérdéseket tesznek fel, vagy úgy szólják el magukat, ahogyan nem kellene, de Justin világnézete úgy tűnik megáll annyinál, hogy ha nem tetszik neki valami, akkor az a megoldás hogy faképnél hagy mindent és mindenkit és visszamegy a színfalak mögé cuccozni... Bocsánat, ha bármelyik Bieberert megsértettem, de ez az igazság.
2015. október 31. 10:58
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Ilyenen vérig sértődni Xdd
2015. október 31. 11:21
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Annyi éve benne van ebben, tudnia kéne kezelni ezeket a helyzeteket, de nem így. Az bezzeg jó, hogy kifizetik a belépők árát. HP!
2015. október 31. 11:37
Oké, nem volt szép attól a pár embertől akik ezt tették, de nem ezt kellett volna tennie! Nagy hülyeség volt ezen ,,vérig sértődni".
2015. október 31. 12:19
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1428 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline |
Hogy lehet valaki ilyen hisztis?!? Azért mert pár lány nem tudott parancsolni magának, azért miért kell a többi rajongójával is kiszúrnia?!? Sajnálom őket.. Kifizettek egy csomó pénzt, hogy láthassák a kedvencüket, és azért mert pár lány nem hallgat rá, azért cserbe kell hagynia a rajongóit... Büszke lehet magára!! <.< Szerintem hozzá szokhatot volna ( a nem tudom hány év alatt) hogy ilyen helyzetbe a rajongók ,,nincsenek észnél", (jó persze, tisztelet a kivétel) de ez akkor is szemétség volt tőle... remélem legalább bocsánatot kért/ fog kérni a többi rajongójától, akit cserben hagyott.. És igen.. ő egy ,,példaképnek való ember"...
És akik védik... azok elgondolkozhatnak azon, hogy te mit éreznél, ha a koncertnek kb fele elmaradna egy ilyenért... és ott van a kedvenced, akit lehet életedben először és utoljára látsz..
És akik védik... azok elgondolkozhatnak azon, hogy te mit éreznél, ha a koncertnek kb fele elmaradna egy ilyenért... és ott van a kedvenced, akit lehet életedben először és utoljára látsz..
2015. október 31. 12:51
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline |
Én utálom ezt a gyereket még is teljesen egyetértek vele!!Csak fel akarta mosni a vízet amit ők kiöntöttek és majdnem kihúzták a lába alól a rongyot én helyébe nem csak sértödötten mentem volna le a szinpadról hanem még pofán is csaptam volna őket!!És A KONCERT INGYENES VOLT!!!!!!!!!
2015. október 31. 13:13
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Hát én utálom ezt a gyereket de azért jogos volt a felháborodása!!!Elég idegesito lenne biztos nekunk is ha valaki ilyet csinálna!!!Nem akarom Justin-t védeni de ez jogos felháborodás!!!:/
2015. október 31. 13:37
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Képzeld el, hogy végre(lehet h életedben először) eljutsz a kedvenc énekesed koncertjére, az meg besértődik mint egy 5 éves és lesétál a színpadról. Én hatalmas nagyot csalódnék benne, és nagyon sajnálom a rajongóit! Nem akarok ítélkezni, lehet, hogy csak rossz napja volt, de ez akkor is önző és nem egy profihoz illő magatartás. Én a rajongóit is megtudom érteni, ha ott állna előttem 1 méterre Harry Styles kövezzetek meg de minden megtennék, hogy megérinthessem.
Amugy meg nem értem, hogy miért baj, hogy volt egy kis víz a padlón, pl a 1D koncert nem 1D koncert víz nélkül
Amugy meg nem értem, hogy miért baj, hogy volt egy kis víz a padlón, pl a 1D koncert nem 1D koncert víz nélkül
2015. október 31. 14:56
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Kezelhette volna kicsit érettebben is a szituációt...
2015. október 31. 15:10
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
szerintem kussolhat...gondolkozzon már el azon hogy ő milyen volt a rajongóival és akkor beszélhetünk:D
2015. október 31. 18:45
fromtheget-goúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 251282 offline |
Lol, ez azért köcsögség Justintól, bármily szögből is nézzük.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.