Nyakunkon a Halloween, és ha esetleg nem lenne programod-e különleges napra, akkor tarts velünk, és csapjunk egy nagy mozidélutánt a leghangulatosabb filmekkel!
A teljes cikkhez kattints ide!
17 hangulatos film Halloweenre
2015. október 30. 18:36
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2015. október 30. 18:54
Én nagyon szeretem szinte az összes filmet ezek közül, tényleg nagyon hangulatosak. Csak egy-kettő van köztük, amit még nem láttam, de mindenképp meg fogom őket nézni. Jó kis cikk lett!

2015. október 30. 19:05
Google-képkeresős kép jee
Amúgy még csak 1-2-t láttam ezek közül,de majd nézek többet is.
Jó cikk lett!

Amúgy még csak 1-2-t láttam ezek közül,de majd nézek többet is.
Jó cikk lett!

2015. október 30. 19:11
Nem bírom hangsúlyozni,Magyarországon vagyunk,Minden szentek van,nem Halloween.
2015. október 30. 19:19
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
Idézet (Zsakliin @ 2015.10.30. 19:11)
Mások pedig azt nem győzik hangsúlyozni, hogy november 1-jén van Mindenszentek, november 2-án halottak napja. Október 31-e a Halloweené. Mindenkinek a maga dolga, hogy ünnepli-e ez utóbbit, de nyugodtan szétnézhet bárki, hogy országszerte hány Halloweeni bulit tartanak... Jah és lehet panaszkodni, hogy a Halloween nem magyar ünnep, de tegyük hozzá, hogy nem is amerikai, csak ott jobban van igény arra, hogy az emberek kiszakadjanak a hétköznapokból, a magyarok jó része meg csak panaszkodni tud még a saját ünnepeinken is. Miért fáj, ha van, aki ünnepli a Halloweent? Neked se jobb, se rosszabb nem lesz attól.

2015. október 30. 19:24
![]() |
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 ![]() |
Idézet (Zsakliin @ 2015.10.30. 19:11)
Mindenszentek: az üdvözült lelkek emléknapja, melyet a katolikus keresztény világ november 1-jén ünnepel.
Halloween: ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit október 31. éjszakáján tartanak.
A két ünnep nem egymást helyettesíti, máskor is van, másról is szól, és szerintem mindenki azt tart és ünnepel amit akar és amiben hisz. Kicsit uncsi már ezt hallgatni mikor azt sem tudják akik ezt hajtogatják, hogy melyik ünnep mit jelent.
Szóval, köszönjük a cikket, holnap valamit nézek én is, és Halloweenes sütést is csinálunk a testvéremmel, nálunk ez hagyomány, mindig készítünk valami rémséget és a lakás is ki van dekorálva

2015. október 30. 19:32
Az Addams Family, Casper, A halott menyasszony és a Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélya című filmeket nagyon kedvelem.

2015. október 30. 19:34
![]() |
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 ![]() |
Én nem igazán szeretem a horror filmeket, A két tojás száz bajt csinál, Casper és a Hotel Transylvania nagyon aranyos kis film, ezeket szeretem. Én a Mindenszentek ünnepét nagyon fontosnak tartom, de e mellett szeretem a Halloweent is

Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Taylor Swift új dalában utalt rá, miért szakított Joe Alwynnel?
Nem akarta feleségül venni?

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Dua Lipa Barbie-nak öltözött új klipjében
Megjelent a Barbie-film egyik hivatalos dala.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.