A november 9-e és 10-e között megrendezésre kerülő 2015-ös Victoria's Secret Fashion Show-n Rihanna lett volna az egyik sztárvendég, ám visszamondta a fellépési lehetőséget.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ellie Gouldingra cserélték Rihannát
2015. november 04. 09:08
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2015. november 04. 12:15
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Ez olyan, mitha egy BMW-t Trabantra cserélne az ember. Persze, nem a VS tehet róla, Rihanna mondta vissza, de találhattak volna egy hasonló kaliberű előadót is.
2015. november 04. 13:20
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Kedves LexiCobain! Nem kritizálás képpen, csak felhívnám a figyelmed, hogy gondolom véletlenül VFS-t írtál a pici ismertetőszöveghez VSF helyett.
Amúgy én jobban örülök Ellie-nek, mert jobban csípem, mint Ririt.
Sajálon, hogy Karlie Kloss már nem vonul végig, de örülök, hogy Martha Hunt és Gigi Hadid ott lesz. És Sara Sampaio-ra is kíváncsi vagyok. Na meg persze, hogy milyen lesz a Fantasy Bra.
Sajálon, hogy Karlie Kloss már nem vonul végig, de örülök, hogy Martha Hunt és Gigi Hadid ott lesz. És Sara Sampaio-ra is kíváncsi vagyok. Na meg persze, hogy milyen lesz a Fantasy Bra.
2015. november 04. 14:22
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
Idézet (Janie @ 2015.11.04. 13:20)
Kedves LexiCobain! Nem kritizálás képpen, csak felhívnám a figyelmed, hogy gondolom véletlenül VFS-t írtál a pici ismertetőszöveghez VSF helyett.
Igazad van, tényleg kifelejtettem egy S betűt. Köszönöm az észrevételt, javítottam.
2015. november 04. 16:13
juj*-* nagyon örülök hogy selena és ellie is fellépnek*.* már nagyon várom**.**
2015. november 04. 16:26
Valahogyan éreztem, hogy The Weeknd lesz az idei fellépők egyike. De Selena Gomez? Inkább nem mondok semmit... Ellie-nek nagyon örülök. A modelleken őszintén meglepődtem. Egyrészt, Kendall mit keres itt? Mert az oké, hogy benne van a szakmában, de már nagyon az emberek arcába akarják tolni. Lily egész jó modell, de szerintem nem neki kellene a Fantasy Bra-t viselnie. Az olyanokat, mint Doutzen persze soha nem érte ez a megtiszteltetés. Azt sem értem, miért van ennyi angyal? Vagy hogy miért pont ők és nem mondjuk Constance Jablonski vagy Lily Donaldson? Na de miért is lepődöm meg, a VS színvonala már jó ideje mélyrepülésbe kezdett.
2015. november 04. 16:28
Én is nagyon várom. Mindig is érdekeltek ezek a divatbemutatók. Sok régi kedvenc, de új modellek is lesznek, mindenképp izgalmas lesz.
2015. november 04. 17:14
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Nem olyan nagy hír.
2015. november 04. 19:40
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Kivancsi vagyok milyen lesz Ellie Szeretem nezni ezekeg a divatbemutatokat,de Kendall most tenyleg mit keres itt? Szep meg minden de nem ezert dolgozott eleteben na mindegy.Giginek nagyon orulok,annyira szimpatikus lany Es persze a tobbi szokasos modellnek is orulok Kar,hogy Cara nincs itt :/ Megneznem ujra
2016. január 11. 17:28
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
Ellie mindig is jó volt!
2016. február 11. 11:39
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
Mindkét énekesnőt szeretem.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.