Miután kiderült, hogy exbarátnője néhány héttel szakításukat követően az egykori One Direction-tag mellett talált rá a boldogságra, Joe Jonas úgy tett, ahogyan valamennyien eljártunk volna ebben a helyzetben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joe Jonas megsértődött: látni sem akarja Gigi Hadidot és Zayn Malikot
2015. december 02. 15:44
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 02. 15:55
ez aztán kemény. amúgy nem értem hogy miért van mindenki felakadva ezen a Gigi-n, mert hogy olyan szép, közben pedig olyan csúnya mint egy pápaszemes macska..
2015. december 02. 15:57
Mi ebben fura? Azt hitte majd évekig sír utána? Ostoba!
2015. december 02. 15:57
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Ebbe semmi fura nincs. A legtöbben így reagáltunk volna. Én csak abban reménykedem, hogy nem teljesül be a feltételezésem, miszerint csak egy kis hírbekerülés miatt "alkot párt" Gigi és Zayn...
2015. december 02. 16:01
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Hát ez egy normális reakció..de azért kicsit bunkónak tartom hiába vagyok Zayn fan :/ Hisz barátok voltak..:/
2015. december 02. 16:31
Cody Simpson nem bírta Joe Jonast! Most Joe Jonas nem bírja Zayn Malikot! Mindezt Gigi miatt? Normálisabb is lehetne a reakciójuk, de hát nem vagyunk egyformák...
2015. december 02. 16:45
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline |
Megértem Joet! Nyilván nem esett jól neki, hogy az ex barátnőjét egy másik pasival látta alig egy hónapja levő szakításuk óta!
2015. december 02. 16:52
Szerintem kicsit mindkét félnek igaza van. Joe nagyon szerette Gigit és fáj neki, hogy mással látja. Giginek viszont sikerült túltennie magát rajta.
2015. december 02. 17:10
Valamiért sohasem szimpatizáltam a csajjal. Nem szeretem egyikőjüket sem, de a csaj mostmár elnyerte az unszimpátiámat, mellesleg egyetértek Joeval, jogos hogy kikövette őket.
2015. december 02. 17:32
Domi05 Ha nem tudnád ez egy úgymond sztár portál! Ami azt jelenti hogy nem rólad hanem a sztárokról szól! Ha meg neked nem sztárok Joék hanem talán ezek az X-faktoros jött mentek akkor gratulálok!
2015. december 02. 17:42
Teljesen jogosan akiadt ki Joe, nekem se esett volna jól. Ez a Gigi meg nekem nem valami szimpatikus...sőt.
2015. december 02. 17:50
Az ebben a cikkben szereplő sztárokat nem bírom,de szerintem is Joe jogosan sértődött meg!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.