Ilyen egy randi Selena Gomezzel és Niall Horannel
2015. december 08. 17:14
Justin szerintem most elég gyerekes, miért rakja ki a képeket, amin Selenával van/volt? Jó, lehet hogy csak szerintem, de Selenának se lehet olyan jó érzés visszalátni a képeket, mikor már elvileg "továbblépett". Vagy csak Niallt kihasználja, hogy Justint féltékennyé tegye, de még az is lehet hogy megrendezett az egész, hogy többen figyeljenek fel rájuk. A sztárvilágban már minden megtörténhet.
Ha tényleg együtt járnának, akkor boldogságot nekik, ameddig a média szét nem szedi őket.
Ha tényleg együtt járnának, akkor boldogságot nekik, ameddig a média szét nem szedi őket.
2015. december 08. 17:30
Rileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248595 offline |
Szerintem sosem volt titok, hogy ha rájik néz az emver is latja, hogy szép pàr lennének, és őszintén amennyit a belsőjükről tudunk, azok slapján is szép pàr lennének, szerintem. Egyébként eddig is voltak itt ott együtt, ezt miért most kapták fel ennyire?
2015. december 08. 17:37
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
MeesterGirl. igazad van
2015. december 08. 18:01
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline |
Furcsa..Mostanába Sel mindenkivel jár..
Én örülnék ha összejönnének,de szerintem mindenki tudja hogy milyen jó barátok már egy pár éve..És mért pont most jönnének össze amikor már "majdnem együtt vannak" megint Justinnal?! Én nem értem..
Én örülnék ha összejönnének,de szerintem mindenki tudja hogy milyen jó barátok már egy pár éve..És mért pont most jönnének össze amikor már "majdnem együtt vannak" megint Justinnal?! Én nem értem..
2015. december 08. 19:03
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline |
jol van attol még nem kell együtleniük hogy elmehessenek ketten valahova
2015. december 08. 19:03
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Fúj remélem nem. Nem szeretem annyira Niallt se Selenát de Justint és Selenát nagyon szeretem. Esett volna le Niall arról hullámvasútról. Najó bocsánat a rajongóknak de nekem nem szimpik együtt. Remélem nincsenek együtt. Jelena ForEver!
2015. december 08. 19:09
Szerintem cukik lennének HA együtt lennének, de szerintem nincs köztük több mint barátság. igazából ők tudják, csak remélem nem megjátszás az egész.
2015. december 08. 20:09
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
ti nem érzitek? kamuszag van
2015. december 08. 20:31
Balatoni Roxánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 250611 offline |
Nem illenek össze két különböző egyéniség
2015. december 08. 20:58
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Azért kíváncsi vagyok az milyen lesz majd, amikor Selena örökös világfájdalma meg exeivel kapcsolatos negatív érzései összeütközésbe kerülnek Niall örökös optimizmusával. Nem mintha annyira ismerném a csajt, félreértés ne essék, ha az ellentétek vonzzák egymást az még szép is, éppenséggel csak nekem Selena soha sem olyan fajtának tűnt, aki bukna az ilyesmire. Nem mellesleg pedig nagyon nagyon közelgő szakításszagot és szerelmi krízis érzek közeledni. Meg még ha el is mentek oda, mi a bizonyíték arra hogy nem csak barátokként mentek el, a barátok is szoktak vidámparkba járni és teljesen normális ember módjára szórakozni, az egyáltalán nem bizonyít semmit hogy együtt mentek. Láthatóan a média legalább annyira élteti a fiú-lány barátság fogalmát mint amennyire én Selena-fan vagyok...
2015. december 08. 21:37
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Akkor ez full olyan lesz a végén mint Zayn,Gigi és Joe története?! xd
Szerintem amúgy nem nagyon illenek össze :/ de ők tudják én ugyan úgy imádni fogom ha járnak ha nem járnak majd <3
Szerintem amúgy nem nagyon illenek össze :/ de ők tudják én ugyan úgy imádni fogom ha járnak ha nem járnak majd <3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.