Újabb szőke hajú, kék szemű pasira feni a fogát Selena Gomez?
2015. december 19. 09:12
Ő fog szerepelni a klippjében, azért osztotta meg.
2015. december 19. 09:24
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Ő lesz benne a klipjében, ennyi, csak ezért osztotta meg a képet.
De amúgy ezek a találgatások már komolyan nevetségesek:)) Az ő dolga hogy kivel jár, ki tetszik neki és ha épp nincs senkije akkor már nem is lóghat fiúkkal, nem oszthat meg róluk képet mert rögtön elkezdenek találgatni hülyeségeket? Bírom amikor az emberek élete annyira unalmas hogy másokéval foglalkoznak.
Chris jobb mint Niall vagy Justin ezerszer meg milliószor mert legalább ő férfi
De amúgy ezek a találgatások már komolyan nevetségesek:)) Az ő dolga hogy kivel jár, ki tetszik neki és ha épp nincs senkije akkor már nem is lóghat fiúkkal, nem oszthat meg róluk képet mert rögtön elkezdenek találgatni hülyeségeket? Bírom amikor az emberek élete annyira unalmas hogy másokéval foglalkoznak.
Chris jobb mint Niall vagy Justin ezerszer meg milliószor mert legalább ő férfi
2015. december 19. 13:33
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline |
Gratulálok starity ismét egy szar cikk xDD az semmi hogy konkrétan hülyeség az egész cikk de ha már valaki cikket ír akkor nyugodtan utánanézhetne a dolgoknak. És nem kell egyből publikálni.. ez a csávó Selena új klipjében lesz az egyik karakter.. Egyre szánalmasabb ez az oldal. Lassan olyan lesz mint a Vevo.. :DDD Na mindegy. #KillEmWithKindness légyszives ilyen rossz cikkeket legközeleb ne publikáljatok.
2015. december 19. 14:37
Aztaa! Ez a srác nagyon jól néz ki. Örülnék, ha összejönnének a klipforgatás alatt. Legalább egy igazi férfi lenne már végre valahára Selenaa mellett, és nem kisfiúk
2015. december 19. 16:01
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Jó hapsi meg minden! *O*
De inkább Justin!
De inkább Justin!
2015. december 20. 12:24
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Megnézném őket egy közös képen.
2015. december 20. 13:27
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
De ha modell az is lehet hogy csak posztolt egy képet mert megtetszett neki a fotó, vagy mit tudom én. Nem is tudom mennyi ideje volt, hogy hozzászóltam egy cikkhez amiben a leányzó úgy nyilatkozott hogy nem akart szappanoperát az életéből. Ha esetleg nem az Instagramon pedzegetné hogy kit akar, mikor hogyan és miért, akkor lehet hogy nem pletykálnának róla annyit. Nem is olyan régen még mindenki teljesen be volt zsongva mert Selena meg Niall együtt voltak randizni, azelőtt meg hogy Justin meg Selena talán megint összejönnek. Annyira szánalmas ez az egész, kezd olyan érzésem lenni mintha trófeaként gyűjtögetné a hapsikat mert az annyira menő és amúgy is figyelem kell neki meg satöbbi... annyira... undorító amit csinál, ezt nem tudom szebben mondani. Nem is mondtam akkora hülyeséget mikor azt állítottam hogy Niall meg Selena kapcsolatából vagy nem lesz semmi, vagy nagyon gyorsan le fog csengeni ez az egész... És ha már itt tartunk kitől van a csávó gyereke, ha szabad megkérdeznem? Ezt már csak úgy mellékesen tenném hozzá...
2015. december 20. 15:53
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline |
Hahó Emberek!!!
Egy napra rá az instáján még egy videót is kitett a Hands to myself klipjéről, amiben ez a férfi van benne.
Nem kell olyan nagydobra verni
Egy napra rá az instáján még egy videót is kitett a Hands to myself klipjéről, amiben ez a férfi van benne.
Nem kell olyan nagydobra verni
2015. december 21. 11:01
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline |
Jól nézki:DD
Aranyosak lennének együtt...de csak a klipjében lesz benne:D
/ja és szerintem is zöld szeme van/
Aranyosak lennének együtt...de csak a klipjében lesz benne:D
/ja és szerintem is zöld szeme van/
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.