Ezek voltak a zenetörténelem legcikisebb playback-bakijai
2015. december 22. 17:54
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline |
És ezek nevezik magukat énekeseknek! Jó, pár emberreől elhiszem hogy tud énekelni bár akkor miért playbackel? De például Selena...eddig se kedveltem de így még égő is a csaj!
2015. december 22. 18:03
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline |
Igazából nem is az, hogy "nem tudja a dalszöveget a saját dalánál", hisz az idegesség miatt, és nyomás alatt elfelejthetik a dalszöveget.... de ez a playback téma..
Selenánál azt mondtam "Atya Ég"... Katynél szintén. Övék volt a legsúlyosabb, meg talán Gagáé.
Justinnal kapcsolatban: megesik..
Selenánál azt mondtam "Atya Ég"... Katynél szintén. Övék volt a legsúlyosabb, meg talán Gagáé.
Justinnal kapcsolatban: megesik..
2015. december 22. 18:04
hűű hát ezek tényleg elég cikisek. justin-on nagyon meglepődtem...
2015. december 22. 18:15
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Remélem nem jön ki még egy cikk ahol megint playbackel gyanusítják Gagát. Csak BackTrack volt ami egy fajta alásegítés amikor mondjuk van a refrén és nagyon táncol ez akkor van. Ebből lehet több fajta is. Például amikor a saját hangja megy hátul de van olyan is amikor mögötte élőben énekel(nek) az ember(ek). De lehet akkor is amikor ki akarnak emelni egy részt vagy ha ott éppen géppel van megcsinálva olyan furára a hangja. Amire nincs kiírva hogy Acoustic (ami azt jelenti hogy csak ő énekel és még vagy ő vagy valaki más valamilyen hangszeren játszik) akkor nem kell elvárni hogy csak ő énekeljen. Álltalában ami nem Acoustic abban mindig a refrénnél van backtrack vagy alásegítés.
Köszönöm hogy végig hallgatatok!
Put you Paws Up For Lady Gaga!
Köszönöm hogy végig hallgatatok!
Put you Paws Up For Lady Gaga!
2015. december 22. 18:38
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline |
Justiné, Selenáé, Cherylé és Gagáé volt a legfeltűnőbb
2015. december 22. 18:46
Selena meg itt vergődik, hogy playbackkel vádolják. Ne csodálkozzon!
2015. december 22. 18:52
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Ezeket nem is tudom valódi énekesnek nevezni. Hiszen.. aki ilyenhez folyamodik vagy beszélje kimagát h beteg volt és azrt kellett ez, vagy ne lépjen fel inkább.. Ott van Demi lovato, Miley cyrus, Adele, pink, és a többi Mind élőben énekelnek na ők a valódi énekesek. Az ő előadásuk teljesen más mint ezeké ezek csak szánalmasan vergődnek.. És am úgy tudom h Lady Gaga nem playbackel.. Szóval am szar a cikk..Rendesen utána kellene nézni a dolgoknak mielött pletykák indulnak el..
2015. december 22. 18:53
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Justin-é, Cheryl-é és Gagáé volt a legfeltűnőbb.
2015. december 22. 18:56
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Csöppség: Ott a pont.
Persze, megértem, senki sem tökéletes, de, hogy valaki ennyire nem veszi a fáradságot, hogy legalább a szöveget megtanulja!
Viszont azért Katy, JLo, Hilary és még egy-ketten tényleg tudnak énekelni. De Selena vagy Justin...pff hát nekik nem tudom, miért kell erőltetni!
Ui: Az a hányás elég undi lehetett!
Persze, megértem, senki sem tökéletes, de, hogy valaki ennyire nem veszi a fáradságot, hogy legalább a szöveget megtanulja!
Viszont azért Katy, JLo, Hilary és még egy-ketten tényleg tudnak énekelni. De Selena vagy Justin...pff hát nekik nem tudom, miért kell erőltetni!
Ui: Az a hányás elég undi lehetett!
2015. december 22. 19:02
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
Selenáé, Justiné Cherylé és Gagáé volt sztem a legfeltűnőbb
2015. december 22. 19:30
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Én nem vetem meg annyira Őket. Én is járok ének tanárhoz, egy órát éneklek és az is baromi megterhelő. Hát még ha nem tudom hány dalt kell úgy, hogy még táncolnak is... Azért gondoljunk bele. Ha valami bonyolult koreográfiát láthatunk, akkor arra is figyelni, hogy az menjen, meg arra is, hogy jól és tisztán énekelni a szöveget. Más, ha egy olyan énekes playback-el, aki csak áll a mikrofon mögött és más egy olyan, aki ugrál jobbra-balra. Egyszer nekem suli előtt kellett énekelnem és annyira be voltam tojva, hogy el is rontottam. Az is gáz volt, mert egy szót végig laláztam... meg is kaptam utána a fejmosást, hogy miért nem tanultam meg rendesen. Megtanultam, csak megijedtem és elfelejtettem. Ez is más szerintem, előfordulhat, hogy az előadót is megzavarja valami és belezavarodik a szövegbe.
Szóval ez egy nagyon nehéz művészeti ág, még ha nem is tűnik annak. Ahhoz, hogy ki tudjuk engedni a hangunkat, jól ki kell húzni magunkat, hogy a tüdőnk megteljen levegővel és ne fulladjunk meg miközben dalolunk. Na most ezt csinálja meg valaki, aki közben riszál jobbra-balra.
Amúgy Gaga nem playback-elt, ott amúgy is bejátszották, mert "eltorzították" a hangját, hogy furább legyen a dal és elég érdekes lenne, ha Gaga is képes lenne rá.
Bieber-re pedig emlékszem. Akkor barátnőm hatalmas fan-ja volt, és betegen állt színpadra. Alapból volt valami sz*r a torkával, lázas is volt, mégis kiment. Szóval csodálkoztam volna, ha végig bírja énekelni.
Ez meg a másik. Ha valaki kicsit meg van fázva, de képes színpadra állni, nagyon gáz, ha lemondja a fellépést szerintem. A playback egy megoldás, még ha nem is a legjobb. De amúgy ez sem könnyű. Anno hatodikban X-faktor voltunk farsangon és playbackről ment az összes szám. Azért azt is rendesen tanulni kellett, hogy legalább hasonlót mondjunk, mint amit az énekes.
Ui.: Azt viszont megvetem, aki csak azért használ playback-et, mert lusta megtanulni a szöveget!!!
Szóval ez egy nagyon nehéz művészeti ág, még ha nem is tűnik annak. Ahhoz, hogy ki tudjuk engedni a hangunkat, jól ki kell húzni magunkat, hogy a tüdőnk megteljen levegővel és ne fulladjunk meg miközben dalolunk. Na most ezt csinálja meg valaki, aki közben riszál jobbra-balra.
Amúgy Gaga nem playback-elt, ott amúgy is bejátszották, mert "eltorzították" a hangját, hogy furább legyen a dal és elég érdekes lenne, ha Gaga is képes lenne rá.
Bieber-re pedig emlékszem. Akkor barátnőm hatalmas fan-ja volt, és betegen állt színpadra. Alapból volt valami sz*r a torkával, lázas is volt, mégis kiment. Szóval csodálkoztam volna, ha végig bírja énekelni.
Ez meg a másik. Ha valaki kicsit meg van fázva, de képes színpadra állni, nagyon gáz, ha lemondja a fellépést szerintem. A playback egy megoldás, még ha nem is a legjobb. De amúgy ez sem könnyű. Anno hatodikban X-faktor voltunk farsangon és playbackről ment az összes szám. Azért azt is rendesen tanulni kellett, hogy legalább hasonlót mondjunk, mint amit az énekes.
Ui.: Azt viszont megvetem, aki csak azért használ playback-et, mert lusta megtanulni a szöveget!!!
2015. december 22. 19:40
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Nem vetem meg azokat az énekeset, énekesnőket, akik playback-et használják egy-egy fellépés alkalmával, hiszen sok oka lehet annak, ha perpillanat nem tudnak, nem képesek élőben énekelni. De! Aki állandóan playback-kel számomra nem előadó, hanem egy tátogó, a színpadon ugrabugráló valaki...
2015. december 22. 19:55
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
persze hogy Britneyt ide is fel kell sorolni...pfff
2015. december 22. 20:08
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (Csöppség @ 2015.12.22. 17:03)
Szánalmas, ennyi erővel én is ugyanúgy kiállhatnék a színpadra és milliókat keresnék azzal, hogy tátogok.
Azért tegyük már hozzá, hogy a fent említett előadók mind több lemezt adtak már ki, nyilván valami hangjuknak kell lennie, nem csak odaállnak a színpadra és tátognak. Valamit el is kell playbackelni, azt meg akármennyit szerkesztgetnek a hangjukon a stúdióban, csak ők teszik meg...
2015. december 22. 20:26
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Hm én nem hagytam volna ki pár olyan embert aki himnusz közben playbackel!!
2015. december 22. 20:48
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Hmm... tény, van itt 1-2 kínos pillanat. Bár hozzátenném, rajtuk kívül még nem egy előadó húzza elő a "playback-kártyát", csak nekik sikerült még nem lebukniuk. Nem azt mondom, hogy erre buzdítanék mindenkit, de a cikkben felsoroltak közül nem egyet inkább előadóművésznek mondanék, mintsem énekesnek. Ott pedig a látvány és a koreográfia a fontosabb. Bár az már megint egy más kérdés, hogy a stúdióból olyan agyonszerkesztett dalok jönnek ki, hogy azokon személy szerint csak ámulni tudok.
2015. december 22. 20:55
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Nincs olyan énekes aki ne playbackelne!
2015. december 22. 21:21
Még a legjobbakkal is megesik, mindenki playbackkel, de az itt említett előadók nagy része, azért tud is énekelni élőben. Justintól ezt a videót még nem is láttam, de elég durva volt, hogy ott lett rosszul szegény. :c Amúgy meg ők sem mindig playbackkelnek, viszont már az is elég hogy például végigtáncoljanak egy ilyen előadást, nemhogy még énekeljenek is, bár a legtöbb esetben ők is énekelnek rendesen. Szóval szerintem egyáltalán nem nevetségesek ezek a bakik, most nézzenek rá Justinra, inkább sajnálni kellene, amiért szegény rosszul lett, egyesek meg még ki is röhögik... Hát, szerintem sokkal szánalmasabb, mintha valaki playbackkel, főleg ha még előtte beteg is volt, akkor még kimenni is megterhelő és valószínűleg ők sem szívesen mondják le a koncertet és okoznak csalódást, annyi-annyi rajongónak.
2015. december 22. 21:43
boglarkabogi
De van olyan! Tudod, aki tényleg igényes koncertet akar adni
De van olyan! Tudod, aki tényleg igényes koncertet akar adni
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.