A tökéletes alkalmi lábbeli kiválasztása – a megfelelő ruha, smink és kiegészítő mellett – kulcsfontosságú egy black tie eventen, főleg ha a vörös szőnyegre készülünk. A nemzetközi sztárokhoz hasonlóan hazánk hírességei is a kifogástalan megjelenésre törekedtek a tavalyi Story Gálán. Vágó Réka cipőtervező szerint a 2015-ben divatos tűsarkú és az élhetőbb alkalmi viseletet képviselő 5-7 centis cipők mellett 2016-ban a szögletes orrú és sarkú szandál lesz a sláger a kifutókon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a 2016-os alkalmi cipőtrendek
2016. január 13. 14:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. január 13. 14:50
Nekem nem tetszenek az ilyen divattanácsok, mindenkinek van egy saját ízlése, és nem tetszhet mindenkinek ugyanaz sem (még jó).
2016. január 13. 17:50
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Vannak, akiknek kifejezetten fontos, hogy kövessék az aktuális trendet/divatot, ezért is vannak divattanácsok. Nem vagyunk kötelesek követni, sőt!
2016. január 14. 14:29
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Szeretem a cipőket, pláne a magassarkúkat, de télen szandált biztos nem vennék fel. Az egészségem ennél sokkal fontosabb, ha van hó, ha nincs! Ilyenkor bokacsizmát hordok orrba-szájba.
2016. január 17. 12:55
"A divat változik, a stílus örök". Chanel-nek ebben eléggé igaza volt. Most majd a kis divatmajmok ilyen színű cipőket meg szandálokat vesznek majd. És mit érnek vele? Azt, hogy kapnak egy jó erős felfázást a "szandálmánia miatt", ami majd mindig elő jön, amikor egy kicsit hidegebb van és azt, hogy jövőre lesz egy csomó fűszerszínű lábbelijük, amit jövőre nem tudnak felvenni, mert már nem lesz "divat". Egyébként ez a drága szakértőnő el van egy kicsit tévelyedve, nem véletlenül nyáron szoktak szandált hordani. Ez nem jutott el a pici agyacskájáért? Hogyha egyszer is igazából jól felfázott volna, akkor nem osztogatna ilyen h*lye tanácsokat. A következő mi lesz? Menjünk ki -20 fokban bikiniben, mert az nem csak nyáron menő?
Mindenkinek más tetszik és mindenkinek megvan a saját öltözködési stílusa- én pl. télen-nyáron acélbetétest hordok. Ezért nem jók az ilyen "divattippek".
Mindenkinek más tetszik és mindenkinek megvan a saját öltözködési stílusa- én pl. télen-nyáron acélbetétest hordok. Ezért nem jók az ilyen "divattippek".
2016. január 18. 17:23
werwolf nem is mondhattam volna máshogy,egyetértek.
2016. január 21. 19:07
"A divat változik, a stílus örök".
Egyet értek ezzel a kijelentéssel..
Egyet értek ezzel a kijelentéssel..
2016. február 11. 00:24
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
werwolf; egyetértek.
2016. február 25. 14:19
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
"Kifejezetten szexi, ha egy nő be mer vállalni egy szandált télen is..." Aha. Főleg, amikor majd leesnek az elfagyott lábujjai.....
Hihetetlen, h valaki ebből él, hogy megmondja hogy idén fahjszínű cipőt kell felvenni, de csak ha nincs fahéjszínű ruhád. Még mindig nem értem ezt a divatőrületet. Vegye fel mindenki, ami tetszik neki, vagy amit talál a szekrényében, és ne az legyen a meghatározó, hogy ki milyen holmit hord, illetve hol és mennyiért vette...vannak ennél sokkal súlyosabb problémák az életben, olyanok, amik nekünk, a jóléti társadalom szülötteinek megtapasztalni sem adatik (szerencsére).
Hihetetlen, h valaki ebből él, hogy megmondja hogy idén fahjszínű cipőt kell felvenni, de csak ha nincs fahéjszínű ruhád. Még mindig nem értem ezt a divatőrületet. Vegye fel mindenki, ami tetszik neki, vagy amit talál a szekrényében, és ne az legyen a meghatározó, hogy ki milyen holmit hord, illetve hol és mennyiért vette...vannak ennél sokkal súlyosabb problémák az életben, olyanok, amik nekünk, a jóléti társadalom szülötteinek megtapasztalni sem adatik (szerencsére).
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.