Feloszlik a KARA
2016. január 17. 15:24
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
cs.vera45, tessék, mit mondtál? ^^
2016. január 17. 18:18
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Ez már érezhető volt, de nagyon elkeserít, így olvasni róla. Emlékszem, hogy még a Step című számukkal ismertem meg őket. Annyit hallgattam utána, még anyum is kívülről fújta a szövegét:D Remélem még hallani fogok róluk... :/
2016. január 17. 20:11
|
|
selena gomez14illegirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 1613 Csatolások: 12758 Azonosító: 250585 offline
|
Nagyon sajnálom hogy ez így alakult
De azért remélem hogy még sokat fogok róluk hallani...
2016. január 18. 13:34
Idézet (cs.vera45 @ 2016.01.17. 15:39)
Csak arra céloztam, hogy elég korán felbomlottak, 9 év nem sok idő. És arra, hogy nem kicsit hasonlítanak egymásra 
Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.
2016. január 18. 13:47
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Mindig a legjobb bandáknak kell feloszlani?!?
... Ez a hír most kicsit sokkolt..de azért remélem, hogy a zenei pályájukat nem fejezik be és szóló énekesként is sokat hallhatunk majd róluk♥
2016. január 18. 18:01
Hát én erről semmit sem tudtam. Nagyon sajnálom, mert mostanában kezdtem őket egyre jobban megkedvelni, erre tessék... mikor megláttam a cikkek között, egy ütést kihagyott a szívem. Ez tényleg nagyon szomorú. Remélem tényleg nem tűnnek el végleg, és még sokat hallhatunk róluk, mégha külön is..
2016. január 18. 19:21
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Pedig szerettem a KARAt!!
2016. január 22. 23:58
Debütáltatják az Aprilt, de a régi csapataikkal nem tudnak foglalkozni megfelelően... Ennek fényében pedig annak is aztán hatalmas értelme volt, hogy elindították azt a Kara projektet... Dél-Korea legértelmesebb ügynöksége megérdemel egy tapsot...
Bár a Kara stílusban sose volt az én világom, mindegyik tagot szerettem és ezért is vagyok úgy vele, hogy jól tették. A DSP-nél ezerszer jobb ügynökségek vannak, itt persze csak az a rossz, hogy most egy igazán jó kis lánycsapatot kaszált el a cég. Az egész ügy másik nagy vesztese a rajongók mellett pedig Youngji, szegény lány nagy reményekkel debütált most meg a karrierje úgy omlott össze, mint egy kártya vár... A négy lány közül neki lesz a legnehezebb (szerintem).
Aminek nagyon örülnék, ha az AJAX srácok is felkelnének és sürgősen ott hagynák a céget...
Bár a Kara stílusban sose volt az én világom, mindegyik tagot szerettem és ezért is vagyok úgy vele, hogy jól tették. A DSP-nél ezerszer jobb ügynökségek vannak, itt persze csak az a rossz, hogy most egy igazán jó kis lánycsapatot kaszált el a cég. Az egész ügy másik nagy vesztese a rajongók mellett pedig Youngji, szegény lány nagy reményekkel debütált most meg a karrierje úgy omlott össze, mint egy kártya vár... A négy lány közül neki lesz a legnehezebb (szerintem).
Aminek nagyon örülnék, ha az AJAX srácok is felkelnének és sürgősen ott hagynák a céget...
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.

0 felhasználónak tetszik: