Zayn Malik túlszárnyalta a One Directiont
2016. február 10. 18:55
Nekem nem tetszik csak azért nézik meg mert mindenki kíváncsi volt ,hogy mit alkotott
2016. február 10. 19:27
csak mindenki kivancsi volt, ahogy en is, de tobbet vartam. Nem egy nagy szam, sem a klip. Sok ehhez hasonlo hangzasu dal szuletik manapsag.
2016. február 10. 19:55
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
Na azért álljon már meg a menet!!! Zayn Malik túlszárnyalta a One Directiont???
Majd akkor mondhatja ezt bárki is, ha öt év múltán is képes a toplisták elején maradni!!
Merthogy persze, "ZAYN MALIK ELSŐ SZÓLÓ DALA" még az is meghallgatta aki utálja egyébként az 1D-t. Ez egy nagy hír, ez felkeltette az érdeklődést, és persze, hogy a Directionerek nagy része szívügyének tekintette, hogy promózza a dalát.
Zayn majd akkor fogja túlszárnyalni az 1D-t,ha lesznek saját rajongói!! Mert jelenleg csak azok a rajongói, akik a One Directiont szeretik és a kilépése után is támogatják. De vannak-e olyan rajongói, akik nem szeretik a One Directiont, de az ő dalai tetszenek Nekik?
Majd, ha sikerül saját rajongókat szereznie, akkor mondhatja el bárki is, hogy elért valamit szólóban!
Lehet hogy egy listában "túlszárnyalta" a One Directiont, de a lélek és szívből jövő szeretetben erősen le van körözve...
Majd akkor mondhatja ezt bárki is, ha öt év múltán is képes a toplisták elején maradni!!
Merthogy persze, "ZAYN MALIK ELSŐ SZÓLÓ DALA" még az is meghallgatta aki utálja egyébként az 1D-t. Ez egy nagy hír, ez felkeltette az érdeklődést, és persze, hogy a Directionerek nagy része szívügyének tekintette, hogy promózza a dalát.
Zayn majd akkor fogja túlszárnyalni az 1D-t,ha lesznek saját rajongói!! Mert jelenleg csak azok a rajongói, akik a One Directiont szeretik és a kilépése után is támogatják. De vannak-e olyan rajongói, akik nem szeretik a One Directiont, de az ő dalai tetszenek Nekik?
Majd, ha sikerül saját rajongókat szereznie, akkor mondhatja el bárki is, hogy elért valamit szólóban!
Lehet hogy egy listában "túlszárnyalta" a One Directiont, de a lélek és szívből jövő szeretetben erősen le van körözve...
2016. február 10. 20:33
Directioner1232új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 252626 offline |
Ugy szint egyet értek Bory Eszterrel
2016. február 10. 22:21
Imádom ezt a számot!
Bory Eszter nagyon is igazad van
Bory Eszter nagyon is igazad van
2016. február 11. 15:53
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Gratulálok.
2016. február 11. 16:57
Persze, szeretem az 1D-t, de tény és való hogy a Pillow Talk jobb lett mint a History. Legalábbis szerintem.
2016. február 11. 18:10
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline |
Bory Eszter! En nem birom az 1D-t de Zaynt szeretem:) es biztosan vannak meg olyan rajongói akik nem csak az 1D miatt szeretik. Szerintem jobb lett ez a zene mint az 1D mostani albumarol bármelyik is
2016. február 11. 21:29
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Szerintem nagyon jó lett ez a szám de enyhe túlzás azt állítani hogy Zayn túlszányalta az 1D-t. Mivel ez az első egyéni száma természetes hogy sokakat érdekel de kíváncsi leszek a pár év múlvai nézettségre. Amugy meg teljesen fölösleges összehasonlitani a bandát zaynel mert teljesen más stílust képviselnek. Zaynt ugyan nem nagyon kedvelem mostanság de ez a szám tényleg nagyon jó lett. Az 1D nek meg minden számá ímádom szóval..
2016. február 11. 21:30
Eddig sem bírtam annyira Zayn-t és most sem érdekel annyira
2016. február 12. 01:38
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline |
Túlszárnyalta az 1Dt? Imádom az ilyen figyelemfelkeltő kamu címeket, gratu! -.- Egyébként jóhogy annyian megnézték: mindenki kíváncsi volt mit alkotott egyébként tényleg jó szám.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.