Starity

Taboo (Tv Mini-Series 2017-)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 26. 13:24 #1
- törölt felhasználó -    
Taboo
James Keziah Delaney-t régóta halottnak hitték pedig Afrikában élt 10 éven keresztül. 1814-ben hazautazik Londonba hogy átvegye meggyilkolt édesapja hajózási cégét. Egy nagyobb multi cég szép összeget kínál a vállalatáért de a férfi úgy dönt hogy megtartja az apja által kiépített birodalmat. Viszont belekeveredik az Amerika és Nagy Britannia közötti háborúba ráadásul sokan örülnének ha belebukna a bizniszbe. A sorozat főszereplője Tom Hardy a producere pedig Ridley Scott. Szerintem nem kell ennél jobb ajánló levél! smileeee.gif

7 felhasználónak tetszik: riri17, ramio, Lady Suzy, standoffan, rammievengeance, baisée, madeleine.
2017. november 07. 12:19 #2
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
Bízok benne, hogy lesz folytatás, mert ez volt az utóbbi évek legjobb film/sorozat élménye számomra. Gyönyörű képi világ, klassz karakterek, zseniális színészek, szép zene, komoly történet, kellemes történetvezetés - szóval imádnivaló. De ha nem lesz második évad, akkor sincs semmi baj, jól zárták le az elsőt.
2018. január 27. 17:30 #3
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.25.
Hozzászólás: 1662
Csatolások: 10275
Azonosító: 261034
Offline offline
Egy ideje terveztem már, hogy megnézem a sorozatot (legalábbis belenézek), mert a trailer és a leírás alapján elég erősen felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy a napokban meg is néztem, kivégeztem két nap alatt. (Még szerencse, hogy a Port.hu-n kommentelgető emberkéknek sosem adok a véleményére rohog.gif )
Ha egy szóval szeretném jellemezni, akkor csak annyit írnék, hogy ZSENIÁLIS. Őszintén, nem hittem, hogy a SupNat és az Outcast után lesz még egy olyan sorozat, ami ennyire a gépem elé szegez és képtelen leszek abbahagyni.
Maga az alaptörténet megfogott, de a kibontakozása nálam abszolút vitte a prímet, a bejezés meg egyenesen remek volt, tulajdonképpen mindent lezártak, bár nem bánnám, ha lenne még legalább egy évada. És akkor a remek színészeket és karaktereket még nem is említettem. Egy szóval remek volt, nekem személy szerint nagyon tetszett. Szerintem pár hét múlva újra megnézem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok