Starity

Taboo (Tv Mini-Series 2017-)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 26. 13:24 #1
- törölt felhasználó -    
Taboo
James Keziah Delaney-t régóta halottnak hitték pedig Afrikában élt 10 éven keresztül. 1814-ben hazautazik Londonba hogy átvegye meggyilkolt édesapja hajózási cégét. Egy nagyobb multi cég szép összeget kínál a vállalatáért de a férfi úgy dönt hogy megtartja az apja által kiépített birodalmat. Viszont belekeveredik az Amerika és Nagy Britannia közötti háborúba ráadásul sokan örülnének ha belebukna a bizniszbe. A sorozat főszereplője Tom Hardy a producere pedig Ridley Scott. Szerintem nem kell ennél jobb ajánló levél! smileeee.gif

7 felhasználónak tetszik: riri17, ramio, Lady Suzy, standoffan, rammievengeance, baisée, madeleine.
2017. november 07. 12:19 #2
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
Bízok benne, hogy lesz folytatás, mert ez volt az utóbbi évek legjobb film/sorozat élménye számomra. Gyönyörű képi világ, klassz karakterek, zseniális színészek, szép zene, komoly történet, kellemes történetvezetés - szóval imádnivaló. De ha nem lesz második évad, akkor sincs semmi baj, jól zárták le az elsőt.
2018. január 27. 17:30 #3
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.25.
Hozzászólás: 1662
Csatolások: 10275
Azonosító: 261034
Offline offline
Egy ideje terveztem már, hogy megnézem a sorozatot (legalábbis belenézek), mert a trailer és a leírás alapján elég erősen felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy a napokban meg is néztem, kivégeztem két nap alatt. (Még szerencse, hogy a Port.hu-n kommentelgető emberkéknek sosem adok a véleményére rohog.gif )
Ha egy szóval szeretném jellemezni, akkor csak annyit írnék, hogy ZSENIÁLIS. Őszintén, nem hittem, hogy a SupNat és az Outcast után lesz még egy olyan sorozat, ami ennyire a gépem elé szegez és képtelen leszek abbahagyni.
Maga az alaptörténet megfogott, de a kibontakozása nálam abszolút vitte a prímet, a bejezés meg egyenesen remek volt, tulajdonképpen mindent lezártak, bár nem bánnám, ha lenne még legalább egy évada. És akkor a remek színészeket és karaktereket még nem is említettem. Egy szóval remek volt, nekem személy szerint nagyon tetszett. Szerintem pár hét múlva újra megnézem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Tom Hardy Tom Hardy 1016.