A Kardashian család azóta foglalkoztatja a médiát, amióta képernyőre került saját valóságshow-juk. Az emberek vagy szeretik, vagy utálják őket, ám minden szónál beszédesebb az, ahogyan szenzációhajhász famíliájáról vélekedik a Kardashian-lányok mostohatestvére, Brody Jenner.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját mostohatestvérük is utálja Kardashianékat
2016. március 09. 15:04
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. március 09. 15:25
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Nem csodálom, nagyon kínos, amit ezek a nők csinálnak, és már nem is fiatalok, hogy arra lehessen fogni...
A gyermekeiket és mások gyermekeit is hülyeségekre tanítják, ez pedig felháborító, nem beszélve arról, hogy meg sem érdemlik a hírnevet és figyelmet, mert a "celebkedésen" kívül mást nem is csináltak
Ezek a sztárvilág legalja, reméljük hamarosan mind eltűnnek
A gyermekeiket és mások gyermekeit is hülyeségekre tanítják, ez pedig felháborító, nem beszélve arról, hogy meg sem érdemlik a hírnevet és figyelmet, mert a "celebkedésen" kívül mást nem is csináltak
Ezek a sztárvilág legalja, reméljük hamarosan mind eltűnnek
2016. március 09. 16:04
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Ha a saját mostohatestvérük így gondolja, akkor nem gondoljátok, hogy oka van?
2016. március 09. 16:40
Nem is csodálkozom ezen. Én is letagadnám őket.:'D
2016. március 09. 16:41
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Családban marad!
Bár hogy őszinte legyek ha nekem lennének ilyen mostohatestvéreim azt sem hagynám hogy a jelenlétemben bárki megemlítse a neveiket. Én is mélységesen szégyellném a családnevemet, ha ilyen pénzhajhász, magamutogató, feltűnési viszketegségben szenvedő, önző, gonosz, beképzelt, önjelölt p*csa testvéreim lennének. Kétszer is meggondolnám hogy milyen néven foglalok hotelszobát vagy asztalokat az étteremben, és biztos, egészen biztos hogy soha sem használnám a nevemet sehol. Maximálisan meg tudom érteni ha elege van a Kardashianékból, kinek nincs még? A csapból is ez az elcseszett család folyik már, naná hogy bánja hogy egyáltalán megszületett!
Bár hogy őszinte legyek ha nekem lennének ilyen mostohatestvéreim azt sem hagynám hogy a jelenlétemben bárki megemlítse a neveiket. Én is mélységesen szégyellném a családnevemet, ha ilyen pénzhajhász, magamutogató, feltűnési viszketegségben szenvedő, önző, gonosz, beképzelt, önjelölt p*csa testvéreim lennének. Kétszer is meggondolnám hogy milyen néven foglalok hotelszobát vagy asztalokat az étteremben, és biztos, egészen biztos hogy soha sem használnám a nevemet sehol. Maximálisan meg tudom érteni ha elege van a Kardashianékból, kinek nincs még? A csapból is ez az elcseszett család folyik már, naná hogy bánja hogy egyáltalán megszületett!
2016. március 09. 17:47
Na szerintem is teljesen igaza van..Ha eddig valaki nem hitt volna a médiának akkor most tessék, itt van egy olyan ember véleménye aki viszonylag elég közel áll hozzájuk..Ha már szerinte is utálatos egy népség akkor ott bizony van igazság..
2016. március 09. 18:42
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline |
Igaza van! Amúgy ebben a famíliában egyedül a férfi tagok a nem szenzáció hajhász dolgok. A gonoszság meg ígyis lejön a Kardashian famíliáról. Ahogy állandóan kibeszélik egymást, és minden egyes lépésükkel azt keresik, hogy kelthetik fel az érdeklődést! Habár bevallom, imádom az öltözködési stílusukat, inkább Kylie -ét, de attól még egy nagyon unszimpatikus karakterek számomra, semmit nem tettek le az asztalra, de már meg van alapozva a jövőjük.. Na de ha néhányan állítólagosan Isten hívők, tudják mi vár rájuk...
2016. március 09. 20:40
Chloden ebbe annyira nem vagyok biztos. Habár az egész család agyament...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.