Miley Cyrus ismét forgat
2016. március 13. 21:57
Nem túlzottan szeretem őt, de ez a haj, valami FANTASZTIKUS
2016. március 13. 23:57
Te jo eg *-* ez most ugye azt jelenti h Miley ujra(?) visszater a normalis enjehez?
2016. március 14. 13:21
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó újra így látni Mileyt:)
2016. március 14. 15:53
Kicsit szokatlan a haja, de büszke vagyok rá. Hátha most már normális lesz. Legalább most nincsenek botrányok. Hátha újra visszatér normális énjéhez. Bízom benne! <3
2016. március 14. 18:03
Kíváncsi vagyok rá.
Szerintem rövid hajjal is szép, nem kell itt pattogni, hogy "Végre visszatért a hosszú hajhoz!" meg hogy "Remélem újra normális lesz!" Most is normális..
2016. március 14. 22:15
|
|
letiibelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210834 offline
|
Paróka van rajta?
2016. március 15. 16:09
|
|
old stuff.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.09. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 254651 offline
|
Különlege, összetéveszthetetlen hang? Ne. Ne. Mindjárt bepisilek.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: