Ezeket a dolgokat nem tehette meg Zayn Malik a One Direction tagjaként
2016. március 22. 17:54
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Olyan megcsinált ez a banda, lerí róluk. Igazából engem sosem zavart, hogy Zayn kilépett már akkoris megértettem és most is megértem, szólóba sokkal jobb egyébként is.
2016. március 22. 18:08
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Pfff... Micsoda problémák... Nem tudom, hallott-e már ez a kikent-kifent szépfiú arról a mondásról, hogy "valamit valamiért". Az elismerésért, a rajongói szeretetéért, a pénzért le is kellett dolgokról mondania, nagy dolog! Örüljön, hogy ennyi lemondással járt az eddigi karrierje, ugyanis nála jóval tehetségesebb emberek - akik ezerszer többet tettek le az asztalra - jóval nagyobb áldozatokat hoztak a karrierjükért.
2016. március 22. 18:43
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Befejezhetné már a mocskolódás és az állandó panaszkodást. Azok nélkül az emberek nélkül akiket most szíd valamelyik gyors étteremben lenne takarító. A 1D köszönheti hogy ott tart ahol az hogy saját karriert akart külön a többiektől nem jogosítja fel arra hogy tiszteletlenül arcon köpje azokat akik ismertté tették
2016. március 22. 18:45
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Persze, megértem, A One Direction sok lemondással járt, de könyörgöm, ha az nem lett volna, az ő nevét most nem ismerné senki és dolgozhatna egy gyárban vagy boltban, mint egy átlag ember. Ez az öt év sok lemondással, de nagyszerű élményekkel, lehetőségekkel és igen, a felnőtté válással is járt, mártírkodik itt, mintha ez az öt év maga lett volna a pokol. Mikor mindent ennek az időszaknak köszönhet!!!!
2016. március 22. 18:49
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Juj most szegényke nem festhette be a haját hogy oda ne rohanjak..ez a áldozat kelet a sikerhez de amúgy is mit panaszkodik itt ezek nem okok arra amit tett..
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Jaj most megne sajnálnám szegényt. Több pénze van mint az összes magyar embernek együttvéve, akik napi 9-10 órát dolgoznak. (Na jó hát már aki )
Magyarorszagon szegénység van, Afrikaban eheznek, a korhazak tele vannak rákos gyermekekkel/felnőttekkel, gyógyíthatatlan betegekkel, ez a milliomos srac meg azert nyavog mert NEM FESTHETTE BE A HAJÁT! HATALMAS PROBLÉMA!
Undorito...
Magyarorszagon szegénység van, Afrikaban eheznek, a korhazak tele vannak rákos gyermekekkel/felnőttekkel, gyógyíthatatlan betegekkel, ez a milliomos srac meg azert nyavog mert NEM FESTHETTE BE A HAJÁT! HATALMAS PROBLÉMA!
Undorito...
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
// ui. Bocsi az ekezetekert, telorol vagyok.
2016. március 22. 20:01
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Kilépett ennyi. A csapat szerintem nagyon jól elvan nélküle, oké, hogy felnőtt és úgy akart viselkedni, de nem feltétlen azzal bizonyítja valaki, hogy érett férfi, hogy befesti a haját. Amúgy szerintem, ha olyan komoly korlátozások lennének, Harry nem így nézne ki, ahogy
2016. március 22. 20:06
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline |
Betti90 egyetértek! Niall is festette a haját lilára, Louisnak és Liamnek is van arcszőrzete, Harrynek is van egy furcsa stílusa.. Szóval nem tudom, elég furcsa állítások..
Biztos vannak korlátozások, a bandákban mindig sokkal jobban korlátozzák az embereket, legtöbbnek ezért is van vége..
Biztos vannak korlátozások, a bandákban mindig sokkal jobban korlátozzák az embereket, legtöbbnek ezért is van vége..
2016. március 22. 20:10
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline |
Amúgy meg Zayn igazán abbahagyhatná már, hogy állandóan az One Directionról beszél. Ő miatta van fent. A rajongói még mindig a Directionerek, nekik köszönheti a sikerét és a bandának! Szóval ha savazza őket maga alatt vágja a fát, mivel sosem lesz igazán külön álló személy a rajongói szemében, mindig ők lesznek a rajongói és ha savazza az imádott bandájukat elveszíti őket. Bocs, ha értelmetlenül fogalmaztam!
2016. március 22. 20:25
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Jaj, egyem a szívét, csöpp lelkem nem festheti be a haját... hát ez legyen egész életében a legnagyobb problémája!
Érdekes amúgy, a tetkókért nem szóltak, csak a hajfestés meg az arcszőrzet. Na menjen már a fenébe! Lehet voltak korlátozások, de szinte hihetetlennek találom, hogy ezek... főleg, hogy olyan a teste, mint osztálytársam festővászna!
Érdekes amúgy, a tetkókért nem szóltak, csak a hajfestés meg az arcszőrzet. Na menjen már a fenébe! Lehet voltak korlátozások, de szinte hihetetlennek találom, hogy ezek... főleg, hogy olyan a teste, mint osztálytársam festővászna!
2016. március 22. 20:42
a panaszkodasa mar az agyamra megy. Ezt vallalta bakker. Nekem mar egyaltalan nem szimpatikus. Egyetertek az egyik hozzaszoloval, teljesen gusztustalanul beszel a 1d-rol. Allandoan csak panaszkodik es sajnaltatja magat. Mar elnezest, de, ha annyira szornyuseges volt a 1D-ben lenni, miert lepett ki 5 ev utan? Nyilvan akart egy alap sikert.
2016. március 22. 20:44
sokan mondjak, hogy zayn jobb szoloban, en azt mondom, hogy a 1D jobb Zayn nelkul
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.