Cheryl Cole nem engedi bulizni Liam Payne-t
2016. március 29. 16:40
Márpedig el kéne fogadnia, hogy elmegy bulizni. Ez azért annyira nem egetrengető dolog. Ez így hosszútávon nem biztos hogy sok jóra fog vezeni..
2016. március 29. 16:40
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Egyetértek Cheryl-el . Én sem hagynám, hogy Liam (cukipofa) bulizzon.
2016. március 29. 16:49
Idézet (Flower...Love @ 2016.03.29. 14:00)
Szerintem egy valamire való kapcsolat alapja a bizalom, Cheryl módszere olyan, mintha Liam a kisfia lenne..
Tiszteletem
2016. március 29. 16:51
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
"Attól tart, hogy ha Liamet lencsevégre kapják más lányok társaságában, akkor rövidesen arról olvashat a lapokban, hogy megcsalták."
és? Ha bízik benne, akkor nem holt mindegy, hogy mit írnak a lapok? Meg már elnézést, egy közös kép miatt mért kell rögtön megcsalásra gondolni? Vagy már nem is tartózkodhat más nők társaságában, mert Cheryl nem engedi neki?
és? Ha bízik benne, akkor nem holt mindegy, hogy mit írnak a lapok? Meg már elnézést, egy közös kép miatt mért kell rögtön megcsalásra gondolni? Vagy már nem is tartózkodhat más nők társaságában, mert Cheryl nem engedi neki?
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2016. március 29. 17:08
mcmerciiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 252453 offline |
Ez a nő...kész...kiborultam
Miaz hogy nemengedi hogy elmenjen Liam bulizni?
Felháborítonak tartom,hisz ő nem az anyja.(ha bár majdnem lehetne)
Ez így nemlesz egy hosszú kapcsolat én már látom.(legalább is remélem
Miaz hogy nemengedi hogy elmenjen Liam bulizni?
Felháborítonak tartom,hisz ő nem az anyja.(ha bár majdnem lehetne)
Ez így nemlesz egy hosszú kapcsolat én már látom.(legalább is remélem
2016. március 29. 17:08
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Idézet (ciel @ 2016.03.29. 16:51)
"Attól tart, hogy ha Liamet lencsevégre kapják más lányok társaságában, akkor rövidesen arról olvashat a lapokban, hogy megcsalták."
Ez a lényeg.
2016. március 29. 17:29
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Szép ezzel a takonnyal van Cheryl? Az igen szép világban élünk!
2016. március 29. 18:00
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Nem, egyáltalán nem bízik Cheryl Liamben, mert akkor nem félne attól, hogy leközölnék az esetleges megcsalást, ugyanis nem érdekelné ki mit gondol, ír, vagy mond, ha szeretné. Úgy viselkedik mintha az anyja lenne...-.-
2016. március 29. 18:22
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Ahahahahahaaa!! És még egyszer... Ahahahahahaa!! És egyébként ki ez a csaj, kinek képzeli magát? Vagy csak én gondolom ezt marha nagy hülyeségnek? Ha bízna Liamben hagyná hogy élje az életét és eltöltse a jól megérdemelt szabadságát. Kerek öt éven keresztül a stúdióban volt, most pedig hogy együtt vannak kemény másfél hónapja hirtelen megszabja neki hogy ő mit tehet meg mit nem, meg hová mehet meg hová nem? Fordítva sem buli, így sem az. Liam elég ideig csinálta már azt amit mások mondtak neki, a főnökei, a managment, a producerei és a lemezkiadói, arról már nem is beszélve hogy nem hinném hogy eddig nagy bajok lettek volna abból ha Liam kimozdult. Aki pedig igazán bízik a barátjában az nem fog meginogni attól, ha közölnek egy cikket Liam Payneről meg egy másik csajról, nem fog kétségbeesetten egyesével kitépkedni minden hajszálat a fejbőréből. Ez egy hatalmas marhaság, ha engem kérdeztek. Az egészséges kapcsolatok a kölcsönös bizalmon alapulnak, nem pedig azon hogy pórázon rángatom magam után a barátomat mert nem akarom hogy egy paparazzi készítsen egy elmosódott képet a pasimról egy havercsajjal mert én egy féltékeny házisárkány vagyok... Ez a csaj eddig sem volt szimpi, ezután sem lesz, ez nem egy harmónia amiben ők élnek, ez egy egyoldalú diktatúra!
2016. március 29. 19:31
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Ezt nem csinálhatja Liammel. Ja, persze megbízik benne..Akkor nem bánna vele úgy,mint egy kutyával. És Liam tényleg őszintén szereti. Szegényem. Kíváncsi vagyok mikor lesz ebből elege.
2016. március 29. 19:43
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Ha annyira bízna Liamben nem izgatná,hogy mit írnak a lapok. 5 éven át csak stúdiózik, így néha a szabadidejét eltöltheti bulival...
2016. március 29. 20:18
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Látom, most mindenki elkezdte védeni Liamet, közben Cheryl sokkal idősebb nála és szerintem tudja, mit csinál. Kétlem, hogy megtiltaná a bulizást, ezt is egy "bennfentes" nyilatkozta. Jó, ha ez tényleg így van, az nem jó, de nem kell állandóan partizni. A hír akkor igaz, ha az illetékesek megerősítik és nem "ismerősök/bennfentesek/hozzá közel álló személyek/barátok" akarnak pénzt az információkért.
2016. március 29. 20:43
Bogi0104új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 255160 offline |
Ha ez tényleg igaz (ezt csak ők tudják mi sose fogjuk megtudni) akkor Cheryl nem bízik Liamben. Vagy azért mert már adott okot rá Liam vagy Cheryl alapból ilyen. Minden esetre imádom Liamet és Louist is és nagyon örülnék ha ők barátként továbbra is találkoznának és Cheryl nem tiltaná el xddd
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.