Végéhez közeledik a Violetta
2016. április 15. 14:29
TVD1psychopath^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.30. Hozzászólás: 1324 Csatolások: 15 Azonosító: 244352 offline |
A sok értelmes ember. A violetta már 1 éve véget ért csak nálunk még most vetítették le...erre mindenki jön h jó hogy már vége. Úgy látom 10-nél többek nem sokan vagytok..
2016. április 15. 16:44
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline |
Mindenkinek van saját véleménye, de annyira sokan mormognak ezen, feleslegesen. Vége lett, aki akar örül, aki nem, hát ő nem fog. Én például nem fogok, nagyon a szívemhez nőtt az egész sorozat, és amikor eredeti nyelven láttam egy éve a lezárását, kicsit meg is sirattam. Mindenkiben más játszódik le, mindenkinek valami mást jelentett a sorozat (jót/rosszat) Sorozathoz: Legjobb a visszatekintés az egész 3 évadra, nekem az okozta az igazi meghatottságot, nagyon sokat változtak. Szuper véget csináltak neki, méltó befejezés:)
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2016. április 15. 18:27
tini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244307 offline |
Kétség sem fér hozzá, én is szomorú vagyok. De sokakkal ellentétben én nem V-fan plusz Tinista vagyok, csak szimplán Tinista. Pont ezért kerülnek el jó messzire a könnyek. Most, hogy igazából és komolyan ismerem a színészeket, így már nem izgatnak (annyira) a karakterek. És már a Tini filmet is leforgatták, szóval tudtuk, mi lesz a sorozat vége (youtube <3 ) tehát annyi csak hogy engem nem hat meg, mert engem a színészek érdekelnek (mert hasonlóak a hosszabb távú céljaim), és nem a karakterek
2016. április 15. 20:28
Claire12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 248699 offline |
Örülök ,hogy vége lett ! Az osztálytársaim mind ezzel piszkálnak . Remélem hamarosan lekerül a boltok polcairól az ő marhaságai . A hír hallata , olyan , mintha repülni tanulnék .
2016. április 16. 11:06
Köszönöm, köszönöm, köszönöm...Huhh, ugye már nem ez fog menni a tévében?! xd :'D
2016. április 16. 13:18
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline |
Hát, nem mondom, hogy egy Violetta fan vagyok, viszont a színészek csodálatosak a dalaikkal együtt. Azt se mondom hogy végre vége! mert az másnak rossul esne. Bár igazán sajnálom, hogy nem láthatjuk újra a színészeket, de Jorge, Mercedes és Martina szerepelni fog a Tini című filmben. Én a második évadot néztem. Az tetszett, bár egy kicsit egyhangú volt. Violetta vagy Leónnal van, vagy nélküle. Az évad kb. erről szólt, gondolom a harmadik évad is mert azt már nem néztem. Azt egy kicsit durvának találtam,hogy meghalt benne egy szereplő (az osztályomból hárman nézik, innen tudom. + internet xD.) És ezt a sorozatot nyolc évesek is nézik.
Ui: A viszontlátásra Violetta!
Ui: A viszontlátásra Violetta!
2016. április 16. 21:44
vjucu95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 195377 offline |
Nem tudom, hogy sokan akik nem szeretik és nem nézik, azok egyáltalán minek olvassák el a cikket? Nem tudom, hogy ez csak nálam van-e így, de ha engem valami nem érdekel vagy idegesít, arról nem is olvasok és nem is kommentelen olyanokat, hogy "Hú, de jó" meg hogy "Már ideje volt". Ezzel csak sértegetitek a többiek ízlését...
A sorozat pedig hiányozni fog, főként a dalok, mert nagyon szeretem a spanyol nyelvű dalokat. Szerintem a srácok nagyon tehetségesek és az interjúk alapján a valóságban is szimpatikusak. Kicsit én is együtt váltam velük tiniből felnőtté, emiatt pedig különösen bánom, hogy vége lett. Persze mint mindent, ezt is a csúcson kell abbahagyni és tudom, hogy a színvonal már nem maradt volna a régi, még akkor sem, ha folytatták volna. Szerencsére még ott lesz a film, de örülök, hogy látszólag ott már kicsit felnőttesebb stílusban mutatják majd be a szereplőket.
Remélem, hogy még hallunk majd a felőlük, de nekem mindenképpen egy szép emlék marad az egész sorozat és különösen az utolsó közös dal. Az a jelenet nagyon megható volt.
A sorozat pedig hiányozni fog, főként a dalok, mert nagyon szeretem a spanyol nyelvű dalokat. Szerintem a srácok nagyon tehetségesek és az interjúk alapján a valóságban is szimpatikusak. Kicsit én is együtt váltam velük tiniből felnőtté, emiatt pedig különösen bánom, hogy vége lett. Persze mint mindent, ezt is a csúcson kell abbahagyni és tudom, hogy a színvonal már nem maradt volna a régi, még akkor sem, ha folytatták volna. Szerencsére még ott lesz a film, de örülök, hogy látszólag ott már kicsit felnőttesebb stílusban mutatják majd be a szereplőket.
Remélem, hogy még hallunk majd a felőlük, de nekem mindenképpen egy szép emlék marad az egész sorozat és különösen az utolsó közös dal. Az a jelenet nagyon megható volt.
2016. április 17. 08:14
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline |
el sem hiszem... es el sem tudom mondani, hogy mar most mennyire hianyzik...❤️
2016. április 17. 10:22
Bogii2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.18. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 234591 offline |
Imàdom ezt a sorozatot a szereplōket pedig még jobban ‹3 Hiànyozni fog nagyon ‹3 Imàdlak Violetta Örökre ‹3 Sosem fogom elfelejteni ‹3 Kedvenc sorozatom marad örökre ‹3
2016. április 17. 19:24
Jorgetiniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.31. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 226879 offline |
Nagyon sajnálom, hogy vége lett. Egyrészről igaz, hogy meg kell állni a csúcson, mert ha még forgattak volna egy vagy több évadot, a sorozat elveszítette volna az érdeklődést a fanok részéről is. De én mégis szomorú vagyok, hiszen mint sokan mások is rengeteg élményt, érzést köszönhettek a sorozatnak. Ezentúl is követni fogom a szereplőket, mert maguk az emberek is csodálatosak. ♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Bejelentették a női főszereplőt.
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el az énekest.
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
VMA-n mutatta be a színpadon.
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Volt egy nagyon komoly kapcsolata.