Végéhez közeledik a Violetta
2016. április 18. 14:33
Én elfogadom, hogy vannak akik nem szeretik. De könyörgöm, ha utáló vagy akkor miért is olvasod el ezt a cikket és miért kommentelsz ide? Miért foglalkozol vele? Ha én nem szeretek valamit/valakit akkor se mondok róla semmi csúnyát, nem hordom le semminek, nem foglalkozok vele, élem tovább az életem. Ha V-utáló lennék nem is olvasnám el a cikket, rá se kattintanék! Azért van értelem az utálókban is.. Csak gratulálni tudok. Amúgy én nagyon sajnálom, hogy vége lett a sorozatnak. Először nagyon utáltam, de meghallgattam egy dalt (Junto a ti) és egyre inkább elkezdtem érdeklődni a sorozat után. Nem is bántam meg. Szomorú vagyok, hogy nem néztem az 1. évad összes részét, de a végén már teljesen bekapcsolódtam. Egyébként szerintem Violetta itt volt a legszebb. A második évadban minden részt megnéztem, ahogy a harmadikban. Nagyon szerettem a sorozatot. Még most is a kedvencem. És ezt a helyet soha semmilyen sorozat se fogja leváltani. Nagyon köszönök nekik mindent! Gracias Violetta! <3
2016. április 18. 16:17
Idézet (Bontorendo @ 2016.04.18. 14:33)
Én elfogadom, hogy vannak akik nem szeretik. De könyörgöm, ha utáló vagy akkor miért is olvasod el ezt a cikket és miért kommentelsz ide? Miért foglalkozol vele? Ha én nem szeretek valamit/valakit akkor se mondok róla semmi csúnyát, nem hordom le semminek, nem foglalkozok vele, élem tovább az életem. Ha V-utáló lennék nem is olvasnám el a cikket, rá se kattintanék! Azért van értelem az utálókban is.. Csak gratulálni tudok.
Talán azért, mert nekünk is jogunk van kinyilvánítani a véleményünket.. Én is csak gratulálni tudok neked, hogy pár negatív komment miatt jöttél ide egy szentbeszéddel. Fogadd el te is, hogy nem mindenki szerethet valamit és azt ki is mutathatja. Ez a fórumozás lényege. (Azt meg, bocsánat, ha nem így van, hogy ha nem szeretsz valamit nem hordod le és nem is foglalkozol vele, egészen biztos vagyok benne, hogy nem igaz. -> Nem szőrszálhasogatásként, de kíváncsiságból rámentem az oldaladra és a véleményeidnél rögtön találtam egyet, amiben épp lehordod az adott személyt.. szóval ennyi.)
2016. április 19. 06:53
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Idézet (Flower...Love @ 2016.04.18. 16:17)
Talán azért, mert nekünk is jogunk van kinyilvánítani a véleményünket.. Én is csak gratulálni tudok neked, hogy pár negatív komment miatt jöttél ide egy szentbeszéddel. Fogadd el te is, hogy nem mindenki szerethet valamit és azt ki is mutathatja. Ez a fórumozás lényege. (Azt meg, bocsánat, ha nem így van, hogy ha nem szeretsz valamit nem hordod le és nem is foglalkozol vele, egészen biztos vagyok benne, hogy nem igaz. -> Nem szőrszálhasogatásként, de kíváncsiságból rámentem az oldaladra és a véleményeidnél rögtön találtam egyet, amiben épp lehordod az adott személyt.. szóval ennyi.)
Jön a "haború "
Na ezt muszáj volt, ugye?
Muszáj volt belekötni.
Á mindegy inkább nem is foglalkozok vele.
2016. április 20. 09:37
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline |
Csak nyolc zsepit használtam... De olyan szép volt! Szomorú, vicces, vidám és... keserédes, felidéztem az augusztusi pillanatokat, olyan hihetetlen.
Büszke vagyok rájuk és magamra is, hogy mind ezt láttam. <3
Büszke vagyok rájuk és magamra is, hogy mind ezt láttam. <3
2016. április 20. 11:38
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline |
Ha mégegyszer valaki ilyen agysejtpusztító sorozatot ki mer találni, lelövöm magam..
2016. április 20. 12:20
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Idézet (Purple Princess @ 2016.04.20. 11:38)
Ha mégegyszer valaki ilyen agysejtpusztító sorozatot ki mer találni, lelövöm magam..
Oké.Csak nyugodtan.
2016. április 20. 13:07
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Végre...!!!
2016. április 20. 15:35
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
ideje már
2016. április 20. 15:42
Idézet (Astronomergirl. @ 2016.04.19. 06:53)
Jön a "haború "
Muszáj volt belekötni.
Muszáj volt belekötni.
Neked is muszáj volt belekötni az én saját véleményembe. Most már csak azért is visszapofázok a tiédre.
Igen, úgy éreztem, muszáj volt és bocs, de épp ezzel a komment leírásával foglalkoztál velem.
1 felhasználónak tetszik:
Astronomergirl.
2016. április 20. 21:15
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline |
A sorozat jól zárult be.
2016. április 29. 15:10
Uhhh végre... végre... egyébként jó hosszú cikk lett...
2016. április 30. 20:35
A felidézése tetszett a legjobban
Nagyon jó volt a koncert❤
Nagyon jó volt a koncert❤
2016. július 09. 14:11
egylány001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 257885 offline |
Én nagyon szerettem ezt a sorozatot. a kedvencem volt. Violettától sok mindent lehetett tanulni. a legjobban azt tanultam meg tőle hogy kövesd az álmaidat. Sajnálom hogy vége lett. Minden hétköznap néztem. hiányzik nagyon ez a sorozat.
2017. január 28. 06:39
Alexa Horváthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 261912 offline |
Ezaz!! Erre már régóta vártam vége annak a sz*rnak!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Bejelentették a női főszereplőt.
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el az énekest.
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
VMA-n mutatta be a színpadon.
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Volt egy nagyon komoly kapcsolata.