Joe Jonas megszólalt Gigi Hadid és Zayn Malik románcával kapcsolatban
2016. április 25. 16:30
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Gigi egy k*rva most mit kellet ezen csodálkozni hogy két hét alatt túllépett rajta
2016. április 25. 16:47
elöször zayn haja rózsaszín most joeé szerintem utánozzák egymást.Amugy pedig Gigi dolga, hogy mit tesz és kivel. Amugy meg ha 2 hát alatt túllépett rajta akkor szerintem joe elég felejthető volt számára és nem hagyott benne mély nyomot
2016. április 25. 17:13
Lorcan! Szerintem meg itt nem Joeval volt a gond. Hanem Gigi gyorsan tudja cserélni a pasijait meg könnyű vérű! És az ilyenek meg mindegy hogy milyen az ex mert így is úgy elfelejti. Akár 2 hét alatt is.
2016. április 25. 17:13
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Gigi csak Joeval növelte a népszerűségét . Kétlem,hogy valaha is szerette volna és ami azt illeti szerintem Zayn is csak ahoz kellet,hogy minél híresebb legyen csak aztán rá jött,hogy Zayn nem is olyan rossz
2016. április 25. 17:22
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Érezni lehet a szavaiból, hogy mennyire bántja a dolog; egyébként teljesen igazat adok neki!
2016. április 25. 17:30
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Nem teljesen mindegy ez neki, mégis mi a fene köze van ahhoz hogy mit csinál az exe?! Félreértés ne essék, cseppet sem szimpatizálok Gigi viharos párkapcsolati helyzeteivel, de mégis ennyi idő után mi köze van ahhoz hogy mit csinál a csaj? Jó, túllépett rajta, ideje lenne már elfelejtenie nem ott csimpaszkodnia a nyakában és kiteregetni a szennyest minden alkalommal ha rá és Gigire terelődik a szó. Esküszöm ez már beteges hogy mennyire fel akarja borítani a nyugalmat, csak azért hogy megint erre a már teljesen megkopasztott témára, hiszen már annyiszor lerágták ezt a csontot hogy meg sem tudom számolni! Kezd nagyon elegem lenni ebből a témából, de komolyan! Legyen csak vele, láthatóan már mindenki belenyugodott ebbe... Csak ő nem!
2016. április 25. 17:51
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
A kis álompárban sokkal több a közös, mint gondoltam volna. Pl.:
Megcsalják a párjukat. Mert ugye természetes, hogy ha sztár vagy akkor bármit megcsinálhatsz
Megcsalják a párjukat. Mert ugye természetes, hogy ha sztár vagy akkor bármit megcsinálhatsz
2016. április 25. 21:59
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline |
Megértem.Biztos dühös vagy zaklatott
Amikor nyilatkozott elég nyugodt volt (gondolom nem parádézik)
De van bennük közös:Elhagyni,megcsalni valakit és új embert találni.....
Amikor nyilatkozott elég nyugodt volt (gondolom nem parádézik)
De van bennük közös:Elhagyni,megcsalni valakit és új embert találni.....
2016. április 25. 22:39
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline |
Minden ötödik ember megcsalja a párját 13 évestől 60 évesig,a sarki zöldségestől a szakácson át a miniszterig, ehhez nem kell sztárnak lenni, csak önbizalomhiányosnak.
2016. április 26. 01:35
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Nyilván Gigi nem szerette szerencsétlen Joet, azért is lépett túl rajta olyan hamar, ami engem is bosszantana, ha Joe helyében lennék. Viszont nem kellene még most is lógatnia az orrát Gigi miatt, az a lány nem ér annyit.
2016. április 26. 07:02
Joe, lépj tovább! Úgyis annyian rajonganak érted, még akár jobbat is találhatsz Giginél! Viszont tényleg érdekes, hogy ilyen hamar bepasizott a csaj, ráadásul Joe egyik régi barátjával kavart! Én kedvelem Gigi Hadidot, de ez tényleg egy kicsit furcsa... De most jól megvan Zaynnel, úgyhogy erről már nem is kéne cikkeznie az újságoknak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.