Gyerekkora óta kíséri figyelemmel a média Selena Gomezt, aki sok mindent megtanult az évek során, nemrég azonban elárulta, melyik volt a legfontosabb lecke számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ez a legfontosabb lecke, amit Selena Gomez az életről tanult
2016. május 02. 13:43
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. május 02. 13:54
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline |
Szeretünk Selena Reménykedünk benne, hogy egyszer erre a környékre is eljössz!!! :*
2016. május 02. 14:48
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
És a mi kis becses hazánk megint kimarad....Végül is ez várható volt.
2016. május 02. 15:14
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Véleményem szerint, ez csak önfényezés. Selena nem változik semmit Selena fanok, nyugodtan ugorjatok nekem, bocsi, hogy van véleményem xdd
2016. május 02. 15:28
Idézet
"Sokan próbálták letörni a szárnyaimat, de még mindig itt vagyok."
XXd Már nem sokáig drága, hamarosan mész a süllyesztőbe ennyi tehetséggel!!!
2016. május 02. 16:03
Közhelyes nyilatkozat lvl 999..
Amúgy szép dolog, meg minden, de kicsit klisés.
Amúgy szép dolog, meg minden, de kicsit klisés.
2016. május 02. 16:06
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
Kedves, BTS!
ÉN azért nem nevezném, "csak ennyi" tehetségnek, mivel világos, hogy azért többet tett lr az asztalra, mint mondjuk... Te.
És azért mégse haragudj meg rá, hogy tanácsot adott, hiszen kikérték a véleményét.
ÉN azért nem nevezném, "csak ennyi" tehetségnek, mivel világos, hogy azért többet tett lr az asztalra, mint mondjuk... Te.
És azért mégse haragudj meg rá, hogy tanácsot adott, hiszen kikérték a véleményét.
2016. május 02. 16:07
Az jó, ha az embernek vannak céljai, és annak nagy részét megvalósítja! Mert céltalanul nem lehet élni! Ezzel egyetértek vele, ez jó gondolat!
2016. május 02. 16:27
Majomka03: Na, most fogd vissza magadat. B.T.S.-nek igaza van, és legalább a mi nevünk nem Majomka. Hanyas az IQ-d? -999999999999999999999999999999999999999999999999999? Hát szerintem igen. Mit tett le az asztalra ez a kis senki? Csak kornyikál és nyávog. Hamarosan menni fog a süllyesztőbe, ha tudni akarod, nem sokáig lesz ő fiatal, és tehetsége egyébként sem lesz, most is, és mondjuk egy hétköznapi ember többet tenne le az asztalra, mint ez a felkapott nyálas gyerek. Ennyi. Te is játszod az eszed, meg ő is. Na, puszikállak! :*
2016. május 02. 16:29
Kedves: Majomka03
Nem szeretnék kötekedni de neked miért baj ha csak a véleményemet írom?! Nyilván több tehetsége van és több mindent is tett le az asztalra mint mondjuk én a "színészetben" eszt azért szeretném kiemelni,mert éneklésben szerintem egy szinten vagyok vele, úgy ahogy ő énekel én is tudok.. (Nem vagyok nagy énekes de ő sem, eszt ő is beismerte)
Én mellesleg nem haragszom rá (ezt egy szóval sem állítottam) és igen persze,ha kikérik a tanácsát miért ne adhatna,nem?!
Engem ez nem zavar, engem egy dolog zavar és az az hogy úgy beszél minta ő akkora nagy "szent ember" lenne mint ahogyan ez a mondat is árulkodik róla idézem --->
Szerintem ez a mondat egyáltalán nem igaz rá,egyáltalán nem változott semmit,álszent és néha beképzelt is..De lehet hogy eszt csak én látom így,és neked van igazad...
De mindenkinek más az ízlése,mindenki másokat szeret..
Nem szeretnék kötekedni de neked miért baj ha csak a véleményemet írom?! Nyilván több tehetsége van és több mindent is tett le az asztalra mint mondjuk én a "színészetben" eszt azért szeretném kiemelni,mert éneklésben szerintem egy szinten vagyok vele, úgy ahogy ő énekel én is tudok.. (Nem vagyok nagy énekes de ő sem, eszt ő is beismerte)
Én mellesleg nem haragszom rá (ezt egy szóval sem állítottam) és igen persze,ha kikérik a tanácsát miért ne adhatna,nem?!
Engem ez nem zavar, engem egy dolog zavar és az az hogy úgy beszél minta ő akkora nagy "szent ember" lenne mint ahogyan ez a mondat is árulkodik róla idézem --->
Idézet
"ám hírneve ellenére is megmaradt ugyanannak a két lábbal a földön járó lánynak, akinek annak idején megismertük."
Szerintem ez a mondat egyáltalán nem igaz rá,egyáltalán nem változott semmit,álszent és néha beképzelt is..De lehet hogy eszt csak én látom így,és neked van igazad...
De mindenkinek más az ízlése,mindenki másokat szeret..
2016. május 02. 16:33
Idézet (S.S. @ 2016.05.02. 16:27)
Majomka03: Na, most fogd vissza magadat. B.T.S.-nek igaza van, és legalább a mi nevünk nem Majomka. Hanyas az IQ-d? -999999999999999999999999999999999999999999999999999? Hát szerintem igen. Mit tett le az asztalra ez a kis senki? Csak kornyikál és nyávog. Hamarosan menni fog a süllyesztőbe, ha tudni akarod, nem sokáig lesz ő fiatal, és tehetsége egyébként sem lesz, most is, és mondjuk egy hétköznapi ember többet tenne le az asztalra, mint ez a felkapott nyálas gyerek. Ennyi. Te is játszod az eszed, meg ő is. Na, puszikállak! :*
Ohh nagyon szépen köszönöm Drága S.S <33 .)
2016. május 02. 16:43
Channelle.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 55 Csatolások: 1 Azonosító: 255966 offline |
minden cikkben észrevettem hogy mindenki között van egy vita.
Aki szereti selenat és aki nem.Aki nem szereti az ne szoljon bele.Aki meg szeretei akkor pedig szeresse de a másik ne csináljon ebböl vitát.Köszönöm elöre is
Aki szereti selenat és aki nem.Aki nem szereti az ne szoljon bele.Aki meg szeretei akkor pedig szeresse de a másik ne csináljon ebböl vitát.Köszönöm elöre is
2016. május 02. 16:44
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline |
Teljesen igaza van, és büszke vagyok rá, hogy nem hagyta magát az utálókkal szemben. Egyébként már nagyon itt lenne az ideje, hogy újra meglátogassa Magyarországot! ♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.