Csobot Adél és Istenes Bence alig jelentették be első gyermekük érkezésének hírét, az internet kevésbé kulturált fele máris nekirontott a családnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kommentelők támadják Istenes Bence kisfiát
2016. május 07. 17:36
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
2016. május 07. 17:42
Szerintem mindig rossz választás a név, szegényt sátánnak fogják csúfolni
2016. május 07. 17:53
Higgyetek nekem a következő cikk majd arról fog szólni, hogy ez a gyerek nem létezik meg photoshoppolt és google képeket posztolnak instagramon meg Facebook-on.
2016. május 07. 17:54
Hogy nektek már minden a bajotok?! Nem mindegy hogy hívják?! Ők a szülők majd ők tudják,biztos meg volt az okuk arra hogy miért így nevezték el. Majd a ti gyerekeiteket majd úgy nevezitek el ahogy akarjátok!!!!
2016. május 07. 18:57
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Igen, tény, hogy nem a ˇlegmagyarosabbˇnevet adták a kicsinek. De az ő gyerekük. Olyan nevet adnak neki, amilyet szeretnének.
2016. május 07. 19:09
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline |
Ah, hogy az a....Huh, szóval csak azt akarom mondani, hogy minden "jó" érzésű ember elmehet oda, ahova gondoltam. Értem én, én is szeretem a hazámat, meg magyar nevek és stb., de ettől függetlenül még nem kéne így neki támadni a szülőknek. Miért is nem lehet csak egyszerűen gratulálni és szépen továbbmenni?! Szerintem a Natan szép név, még ha nem is magyaros. De könyörgöm, ha szinte mondhatjuk azt már, hogy minden országban dívnak az angolos/németes vagy épp filmekből vett kitalált nevek, nálunk miért kell egyből nekitámadni?
"Annyi MAGYAR… ismétlem M.A.G.Y.A.R. név van a naptárban!! Milyen név ez, hogy Natan?"
Ehhez meg grat-grat, emberségből jeles. -.- Én pedig kifejezetten örülök neki, hogy nem kell és nem szükséges olyan nevet adnom a gyerekeimnek, hogy János, vagy Gyula. Természetesen nem azt mondom, hogy baj van ezekkel a nevekkel, mert mindenkinek más tetszik és én ezt elfogadom, de ha valaki nyitni akar a világ felé egyből előtör mindenkiből a keleti szellem. Ne féljetek, nem fognak kifogyni a magyar nevek sem, és ítélkezni sem kell.
"Annyi MAGYAR… ismétlem M.A.G.Y.A.R. név van a naptárban!! Milyen név ez, hogy Natan?"
Ehhez meg grat-grat, emberségből jeles. -.- Én pedig kifejezetten örülök neki, hogy nem kell és nem szükséges olyan nevet adnom a gyerekeimnek, hogy János, vagy Gyula. Természetesen nem azt mondom, hogy baj van ezekkel a nevekkel, mert mindenkinek más tetszik és én ezt elfogadom, de ha valaki nyitni akar a világ felé egyből előtör mindenkiből a keleti szellem. Ne féljetek, nem fognak kifogyni a magyar nevek sem, és ítélkezni sem kell.
2016. május 07. 19:11
Hihetetlen, hogy a mai világban az emberek már egy ilyenbe is bele tudnak kötni. Nem tök mindegy, hogy mi a neve? Hogy nem magyar? És aztán? Unokatestvéremnek se magyar neve van. Pár napja született és már kritizálni kell...szép!
2016. május 07. 19:43
nem tök mindegy egyeseknek hogy mi a neve?
szerintem nagyon cuki név.<333
szerintem nagyon cuki név.<333
1 felhasználónak tetszik:
Kincses Bogi
2016. május 07. 19:51
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline |
Hagyják már békén őket, legalább lehet király becenevekkel bombázni!!(Nate, Naty, Nachos, Natalie)
2016. május 07. 19:56
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Hát szerintem is idióta név, de már azon lepődtem volna meg, ha normális nevet kap a gyerek. Minden esetre az Ő döntésük, hát had adják azt, ami nekik tetszik. Nem hívhatnak mindenkit Boglárkának meg Máténak... (ez a két név jutott először eszembe)
1 felhasználónak tetszik:
Kincses Bogi
2016. május 07. 20:34
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Igen furcsa név, de MI A SZENT SZARÉRT KELL BELESZÓLNI, HOGY MILYEN NEVET VÁLASZTANAK A SAJÁT, ismétlem A SAJÁT GYEREKÜKNEK????
Mit képzelnek az emberek, de komolyan.
És ha valakinek a ritka, akár NEM MAGYAR nevek tetszenek? Mi a franc köze van bárkinek is ehhez? Ők döntenek, nekik ez tetszik. Nem a jónép kénye-kedve szerint fognak nevet választani a saját kisbabájuknak.
Komolyan vegyenek már vissza az emberek a nagy pofájukból.
A millióknak ebben az ország nem magyar a nevük, na és akkor... Szánalmas.
Mit képzelnek az emberek, de komolyan.
És ha valakinek a ritka, akár NEM MAGYAR nevek tetszenek? Mi a franc köze van bárkinek is ehhez? Ők döntenek, nekik ez tetszik. Nem a jónép kénye-kedve szerint fognak nevet választani a saját kisbabájuknak.
Komolyan vegyenek már vissza az emberek a nagy pofájukból.
A millióknak ebben az ország nem magyar a nevük, na és akkor... Szánalmas.
2016. május 07. 20:38
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Nekem arab eredetű nevem van pusztán, mert anyukámnak ez tetszett, most akkor mi is húzzúnk el egy arab országba? Gratulálok a kedves kommentelő intelligenciájához.
Az más kérdés, hogy a Nátán, mint önálló név nekem sem tetszik. (Eddig meg voltam győződve róla, hogy ez csak a Jonatán becézése, de ha nem, hát nem.)
Imádom ezt a kétszínűséget, hogy 'magyar gyereknek magyar név kell', de gondolom, ha netán Dávid vagy Dániel lett volna a kicsi neve, az teljesen rendben lett volna, mert abból egy tucat rohangászik az utcán, pedig szintén nem "magyar" nevek.
Az más kérdés, hogy a Nátán, mint önálló név nekem sem tetszik. (Eddig meg voltam győződve róla, hogy ez csak a Jonatán becézése, de ha nem, hát nem.)
Imádom ezt a kétszínűséget, hogy 'magyar gyereknek magyar név kell', de gondolom, ha netán Dávid vagy Dániel lett volna a kicsi neve, az teljesen rendben lett volna, mert abból egy tucat rohangászik az utcán, pedig szintén nem "magyar" nevek.
2016. május 07. 21:00
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Ennyi élettelen kutyát esküszöm Nátán lett a neve. Nem a név teszi az embert. Aki ilyeneket ír az gondoljon bele hogy neki hogy tetszene ha az ő gyereket savazzák azért mert különleges a neve.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.