A The Music Works megerősítette, hogy az egykori 2NE1-taggal, Gong Min Jivel aláírták a szerződést, így náluk folytatja tovább karrierjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Music Workshöz igazolt Minzy
2016. május 17. 15:19
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Annyira örültem a hírnek, amikor olvastam. Alig várom, hogy debütáljon szólóénekesként. Mióta megismertem, erre várok. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz és sokkal jobb lesz neki így. Egy igazi talpraesett nő, meg fogja állni a helyét szólóban is. Drukkolok neki, hogy sikeres legyen!
2016. május 17. 15:49
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Még mindig nagyon bánt hogy kilépett a 2NE1-ból, mert nélküle nem igazi a csapat,de örülök neki hogy megtalálta az útját, nagyon szeretem és ezek után is támogatni fogom. Fighting Minzy!!
2016. május 17. 16:02
Ez egy nagyon jó hír:)
Örülök neki hogy a sarkára állt és belátta hogy nem jó ott neki,Bármennyire is szeretem a 2ne1-t és a YG Entertainmentet tény és való hogy nagyon alábecsülték szegényt..Nagyon nagy tehetség lakozik benne,(gyönyörű hangja van, kedves,szép és eszméletlenül táncol)..Mi kell még?? <333
Nagyon szurkolok neki hogy sikerüljön a szóló karrierje..
Hajrá Minzy Unnie <33
Örülök neki hogy a sarkára állt és belátta hogy nem jó ott neki,Bármennyire is szeretem a 2ne1-t és a YG Entertainmentet tény és való hogy nagyon alábecsülték szegényt..Nagyon nagy tehetség lakozik benne,(gyönyörű hangja van, kedves,szép és eszméletlenül táncol)..Mi kell még?? <333
Nagyon szurkolok neki hogy sikerüljön a szóló karrierje..
Hajrá Minzy Unnie <33
2016. május 17. 18:44
Hajrá Minzy! még csak most igazolt le, de én már várom hogy előálljon a saját dalával és megmutassa magát soloban
hwaiting!
2016. május 17. 21:16
Remélem a The Music Works jól fog bánni vele. Várom, hogy mielőbb debütáljon és szorítok, hogy a szóló karrierje is sikeres legyen.
2016. május 18. 10:24
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Alig várom a szóló debütjét *-*
2016. május 18. 16:29
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Kimonthatatlanul örülök.
Tudtam, hogy még hallani fogunk róla.
És a Music Works-nek igaza van még nagyon sok lehetőség áll előtte, mert nagyon tehetséges és egy nagyon értékes ember.
Úgy, hogy én csak tisztelni tudom ezért. Persze még mindig fáj, hogy kilépett a 2ne1-ból, de még rengeteg lehetőség áll előtte és én szurkolni fogok neki.
Tudtam, hogy még hallani fogunk róla.
És a Music Works-nek igaza van még nagyon sok lehetőség áll előtte, mert nagyon tehetséges és egy nagyon értékes ember.
2016. május 18. 19:58
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Hiszem, hogy meg fogják becsülni és jó helyen lesz a Music Worksnél, és nem fogják elhanyagolni, mint ahogy a YG tette. Remélem tisztában van a YG azzal, hogy egy baromi tehetséges idolt veszített el. Most egye meg, amit főzött.. Sajnálom, hogy ennek végül az lett a következménye, hogy kilépett a 2NE1-ból, de támogatni fogom a jövőben. Már nagyon várom a szólóját!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2016. május 21. 22:04
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Minzy ♡ Hátha ott megbecsülik a tehetségét.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.