Véget ért a TV2 tehetségkutató műsora, a Kismenők, melyet Szabó Bence nyert meg. A nyertes egy családi utazást, egy meglepetés hőlégballonozást és 2 millió forintot nyert, amelyet tehetségének fejlesztésére fordíthat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabó Bence nyerte a Kismenőket
2016. június 06. 13:31
![]() |
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 ![]() |
2016. június 06. 13:55
![]() |
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 ![]() |
Gratulálok neki. Megérdemli. Amikor Caramel dalát énekelte, akkor az tisztára olyan volt, mint Caramel. Úgy énekelt mint ő. Na neki van aztán tehetsége. Remélem majd törekszik felfelé a csúcsra.Amúgy ez a műsor tisztára el lett rontva. Voltak olyanok akiknek semmi keresni valójuk sem volt ebben a tv műsorban. Pl a kis kínai Zituska. Jaj hát cuki, aranyos, egyem meg a zuzáját, meg minden. Fogom magam, betanítom a kis húgom és ő is "híres meg tehetséges " lesz. Lehet, bárki cuki, de attól még nem lesz tehetséges.Ja, és ha már ez egy magyar (Mondom MAGYAR ) tehetség kutató, akkor lehetőleg MAGYAR gyerekek szerepeljenek benne. A másik meg a Réka. Jaj Édes Istenem. De miért??!! Neki nincsen hangja és mégis adták neki a sok-sok pontot . Ez felháborító. Amikor énekelt.... Meghaltam.
Oké ez most nem tartozott ide. A lényeg, hogy Bence biztos sokra fogja vinni az életben ezzel a fantasztikus hanggal.
Oké ez most nem tartozott ide. A lényeg, hogy Bence biztos sokra fogja vinni az életben ezzel a fantasztikus hanggal.

2016. június 06. 17:07
![]() |
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 ![]() |
Nem neki drukkoltam.
2016. június 07. 09:49
Szép volt Bence! Megérdemelten nyert!
Én egyébként Kovács Harmatnak és a szolnoki Üzenet lánycsapatnak szurkoltam! Ők is jók voltak, szépen szerepeltek!

2016. június 08. 10:14
![]() |
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 ![]() |
Én Zsolti-nak szurkoltam a legjobban sajnáltam, hogy nem ő nyert.
2022. február 26. 05:32
![]() |
JoshuaChilesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.02.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 314877 ![]() |
I read that Post and got it fine and informative. Please share more like that...
Kapcsolódó sztárok

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Kim Sae-ron elhunyt.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Az első nyilvános szereplése.