Letisztult klippel jelentkezett Selena Gomez – íme, a Kill Em With Kindness.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Selena Gomez – Kill Em With Kindness
2016. június 06. 19:32
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
A szám nagyon nem tetszik (még elviselhető)
De szerintem a videoklip nagyon nem lett jó.
De szerintem a videoklip nagyon nem lett jó.
2016. június 06. 19:33
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
igazából nem is lenne rossz, ha nem lenne ennyire feljavítva a hangja.
a klippnek nincs sok értelme, de jobban tetszik mint az eddigiek. a dal pedig nagyot fog szólni, az biztos. nem bírom Selenat, de ez nagyon jó dal.
a klippnek nincs sok értelme, de jobban tetszik mint az eddigiek. a dal pedig nagyot fog szólni, az biztos. nem bírom Selenat, de ez nagyon jó dal.
2016. június 06. 19:39
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline |
Nekem nagyon tetszik, a hangja az szokás szerint nem igazán hasonlít az igazira.. a videoklip meg, hát jobb mint a többi Szerintem ettől függetlenül nagy sláger lesz :3
2016. június 06. 19:49
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Nagyon jóóó klip lett, meglepődtem h ennyire egyszerű de mégis milyen jol összerakta az egészet nagyon tetszik, a dal viszont nekem nem annyira fülbemászós.
2016. június 06. 19:54
Ez az utolsó kislemez? Nem erőlteti meg magát.
A dal jó, a klip nem nagy szám.
A dal jó, a klip nem nagy szám.
2016. június 06. 20:06
Nagyszerű. A hangja újból fel lett javítva, hogy azt higgyék, hogy neki ANNYIRA gyönyörű hangja van és elvagyunk ájulva tőle... MÁR MEGINT.
A klip nem annyira nagy szám, de ez igaz az összes többire, nem csak erre.
Látszik, hogy Gomezka kisasszony egyáltalán nem erőlteti meg magát, mert biztos tudja, hogy a világ összes kis tinije odavan érte. De mindegy, ő se lesz örökké fiatal, és hamarosan ő is feledésbe merül a kornyikáló, nyálas hangjával és az 50kg sminkes arcával együtt.
A klip nem annyira nagy szám, de ez igaz az összes többire, nem csak erre.
Látszik, hogy Gomezka kisasszony egyáltalán nem erőlteti meg magát, mert biztos tudja, hogy a világ összes kis tinije odavan érte. De mindegy, ő se lesz örökké fiatal, és hamarosan ő is feledésbe merül a kornyikáló, nyálas hangjával és az 50kg sminkes arcával együtt.
1 felhasználónak tetszik:
Taissa.
2016. június 06. 20:14
Sz0ndiHaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 256280 offline |
A dal nem rossz. Lehet javítgattak a hangján, de akkoris nagyon egyedi, megfogó hangszíne van, én imádom. A klipbe pedig tényleg gyönyörű.
2016. június 06. 20:15
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Ömm..hogy is mondjam, eléggé laposra sikeredett a klip, mit ne mondjak...viszont a dal nagyon tetszik, csak az a kár, hogy - mint már említették előttem - Selena hangja rendesen fel van javítva...
2016. június 06. 20:51
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline |
Hát én nem vártam tőle mást!Ismét egy semmitmondó dal és klipp lett.A hangja valami borzalmas,annyira lehet hallani hogy feljavított.Hát sajnos itt tart a mai zeneipar!Csak gratulálni tudok!'
2016. június 06. 21:26
Selena egyszerűen gyönyörű a klippben. A dalt eddig is szerettem és a videó is nagyon tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.