Tegnap este hat órától játszott a már eddig is sokat bizonyított magyar labdarúgó-válogatott a portugálok ellen. Ugyan a meccset nem nyertük meg (3:3 lett a végeredmény), ám ez is elég volt az internetezőknek ahhoz, hogy elárasszák a közösségi oldalakat a meccsel kapcsolatosan született mémekkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a tegnapi magyar-portugál meccs legjobb mémjei
2016. június 23. 13:28
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. június 23. 13:32
A nyugdíjason nagyon nevetek. Ronaldo hisztirohamát még tegnap megcsodáltam.
2016. június 23. 13:35
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Hát ezek képek zseniálisak lettek!
2016. június 23. 13:36
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Jesszus, ezeken nagyon sírok :"D
2016. június 23. 13:36
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
A legtöbb képet már láttam Face-en és nagyon röhögtem rajtuk. Eszméletlen, hogy milyen fantáziával rendelkeznek egyes emberek. Ja és Cristiano hisztirohama tisztára úgy nézett ki, mint az egyikegyik osztálytársamé. Ő is így szokott reagálni, ha valami nem sikerül neki.
Mi pedig nagyon jók voltunk. Remélem továbbra is ilyenek leszünk.
Mi pedig nagyon jók voltunk. Remélem továbbra is ilyenek leszünk.
2016. június 23. 13:38
A nyugdíjas is nagy volt nade az Oroszlánkrályos??? Szakdtam rajta.
2016. június 23. 13:44
Én még mindig nem értem, hogy mi olyan nagy cucc abban, hogy Ronaldo így reagált. Először én is megmosolyogtam, de nem értem mi rossz van abban, hogy kiengedte a gőzt. Ha odamegy, és letépi a kapus fejét, na akkor megérteném ezt a nagy fönnakadást, de csak mert csapott kettőt a levegőbe, hát most istenem...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. június 23. 13:57
Aki lájkolta a TrollFocit facebookon, az már mindent látta. Rinyáldó hisztirohamáról meg annyit, hogy az avatáromon különbet látok.
(BTW tudom, hogy Ronaldo jó játékos, hisz a sarkazós gólja nagyszerű volt, de akkor is nevetséges, hogy mindene kiakad. )
De a nap gólja akkor is Gera Zolié.
(BTW tudom, hogy Ronaldo jó játékos, hisz a sarkazós gólja nagyszerű volt, de akkor is nevetséges, hogy mindene kiakad. )
De a nap gólja akkor is Gera Zolié.
2016. június 23. 14:00
A legtöbb képet már láttam, de az utolsó mozgókép mindent megér. Már csak Ronaldo ezen kirohanásáért is megérte megnézni a meccset.
2016. június 23. 14:07
Megjegyezném, hogy a vers NEM a meccs után íródott, csak újraolvasták utána. Kicsit jobban utána lehetne nézni a dolgoknak. Éppen ezért vicces az egész, mert jóval előtte megjósolták a meccsek kimenetelét.
((Nagyon szépen játszottak a magyarok, maradjon ez így!))
((Nagyon szépen játszottak a magyarok, maradjon ez így!))
2016. június 23. 14:09
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline |
Sírok :''D iszonyat jók XD
2016. június 23. 14:11
Khm khm.. Nem értem hogy Cristianot mit kell le nézni ... Akkor is rúgott 2 gólt .. Nem azt mondom hogy szerencsénk volt de ha a Real ellen játszottunk volna akkor nem csak ennyi gól lenne .. Cris elől a saját csapat társai vették el a labdát .. Balázs szép gólokat rúgott igaz Gerájé szebb volt de Ronaldo 1. gólját se nézzétek semmibe hisz gyönyörű volt ! Örülök hogy csapat 1. lettünk!
2016. június 23. 14:14
Violetta_Tini_21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 249139 offline |
Lehet h nem szeretem Ronaldot és szaktam a kirohanásán meg minden de az nagyon szép volt amikor a labdát a fejévl el ütötte és be ment a háloba és lehet h közel volt de az nagyon szép volt.
A Kirohanásn meg szaktam
A Kirohanásn meg szaktam
2016. június 23. 14:16
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Szerintem a trollfoci olvasók, ezt már mind látták, amúgy nagyon jók. Gratulálok a csapatnak,hogy bejuttottak a nyolcaddöntőbe, és hogy elsők vagyunk az F csoportból, ezzel leelőzve Izlandot, Portugáliát és Ausztriát. Dzsudzsák kétszer is gólt lőtt, de Gera gólja is eszméletlen volt. Mindegyik meccset egy nagy kivetítő előtt neztük, tegnap 4 fiubaratommal mentem el megnézni a meccset, a hátunk mögött 4 lány ült, és hát hallottam 1-2 aranyköpést: " mittomen valami Gerda lőtte, valami Szalai is lőtt nem? " hát igen. Rengeteg divatdrukker van, és ezek a divatdrukkerek ezelőtt eléggé leszólták a magyar focit. Csak ez az egy gond van... divatdrukkerek.
A fiúknál sok sikert kívánok:')
A fiúknál sok sikert kívánok:')
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.