Falatnyi bikiniben parádézik legújabb klipjében a Fifth Harmony
2016. június 24. 12:32
Se a szám, se a klip nem tetszik. Egyébként tényleg érdekes, hogy a Write On Me-t eddig alig 30 millióan látták 1 hónap alatt, de ezt már egy nap alatt majdnem 3 millióan. Ebből látszik, hogy mi kell a népnek.
2016. június 24. 13:00
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Úristen, bikiniben táncolnak a strandon! Mennyire szánalmas... Annyira röhejes néhány komment, komolyan, nagyon jókat kacagtam. A félmeztelen pasi nem zavar senkit, ugye?
Gyönyörűek a lányok, mért ne lehetnének büszkék a testükre?
Gyönyörűek a lányok, mért ne lehetnének büszkék a testükre?
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2016. június 24. 13:32
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline |
Untam, egy percig bírtam megnézni. Nem mondom atűzt, hogy ribancos, mert az nem lenne igaz, viszont tényleg minden klipük nagyjából a magamutogatásról szól. Inkább azt mondom, hogy DÖGUNALOM. Egyébként még mindig azt gondolom, hogy a Little Mix sokkal jobb, mint ők, remélem nem vagyok egyedül egyedül ezzel a véleménnyel.
2016. június 24. 13:40
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
ciel-nek teljesen igaza van..jajj és Bogiii5-tel is teljesen egyet értek.
Így néhány kommentet olvasgatva csak röhögni tudok.. azért nagy p*csák mert a tengerparton fürdőruhában vannak és nem nagykabátban? Miért, ti miben vagytok emberek a strandon 35 fokban? Komolyan mondom, gondoljatok már bele..Ez egy nyári klipp. Hogyha egy fiú félmeztelenül van, akkor az is fúúj meg, hogy mit képzel magáról? Vagy Ariana pl a dangerous woman-be ahogy ott rázza magát, meg pózolgat? Na, az nem r*bancos ugye? Nem értem, hogy miért kell őket egyfolytában fújjolgatni, meg, hogy milyen sz*r lánycsapat. Oké, nekem is először kicsit fura volt, de belegondoltam az egészbe, hogy nyáron nem egy téli klippet fognak kiadni a lányok, meg most miért is ne? Büszkék lehetnek az alakjukra, hiszen tényleg egyiküknek sincs mit takarni. És ezt lehet, hogy úgy mondom, hogy iszonyat nagy 5H fan vagyok, de én ezt gondolnám akkor is, ha nem az lennék. Pl. igaz a Little Mix másabb klippeket ad ki, én nagyobb LM fan vagyok, de teljes mértékben úgy érzem, hogy igen is meg kell védenem a lányokat, mert értelme nincs, hogy ezt mondjátok..
És ja, ti még véletlenül se bikiniben menjetek a strandra,mert az r*bancos
Így néhány kommentet olvasgatva csak röhögni tudok.. azért nagy p*csák mert a tengerparton fürdőruhában vannak és nem nagykabátban? Miért, ti miben vagytok emberek a strandon 35 fokban? Komolyan mondom, gondoljatok már bele..Ez egy nyári klipp. Hogyha egy fiú félmeztelenül van, akkor az is fúúj meg, hogy mit képzel magáról? Vagy Ariana pl a dangerous woman-be ahogy ott rázza magát, meg pózolgat? Na, az nem r*bancos ugye? Nem értem, hogy miért kell őket egyfolytában fújjolgatni, meg, hogy milyen sz*r lánycsapat. Oké, nekem is először kicsit fura volt, de belegondoltam az egészbe, hogy nyáron nem egy téli klippet fognak kiadni a lányok, meg most miért is ne? Büszkék lehetnek az alakjukra, hiszen tényleg egyiküknek sincs mit takarni. És ezt lehet, hogy úgy mondom, hogy iszonyat nagy 5H fan vagyok, de én ezt gondolnám akkor is, ha nem az lennék. Pl. igaz a Little Mix másabb klippeket ad ki, én nagyobb LM fan vagyok, de teljes mértékben úgy érzem, hogy igen is meg kell védenem a lányokat, mert értelme nincs, hogy ezt mondjátok..
És ja, ti még véletlenül se bikiniben menjetek a strandra,mert az r*bancos
2016. június 24. 13:43
Barbi vagyok 95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 183253 offline |
Elsőre nem tetszett a dal,de minél többször meghallgatom annál jobb...Lauren keveset énekel, de szerintem az hangzik a legjobban..a klip ..hát nem tudom akinek nem tetszik az ne nézze csak hallgassa ...
2016. június 24. 13:51
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nagyon jó alakjuk van. *-* Egyébként velük kapcsolatban néha azt érzem, hogy elpazarolják a tehetségüket ilyen dalokra, szeretem az ilyen dalaikat is, de túl jó hangjuk van.
2016. június 24. 14:08
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Egyáltalán nem tetszik, se a klip, sem pedig a dal. Enyhén szólva elég unalmas.
Ezek a lányok sem tudnak mást, csak rázzák magukat? Szinte az összes kisfilmben vonaglanak ide-oda. Igazán kár, mert piszok tehetségesek.
Ezek a lányok sem tudnak mást, csak rázzák magukat? Szinte az összes kisfilmben vonaglanak ide-oda. Igazán kár, mert piszok tehetségesek.
2016. június 24. 14:12
Nagyon érdekes. Egyszerűen ezeket a lányokat nem értem meg. Minden dalukban csak rázzák magukat, mutogatják magukat, képeket vágnak, az összes daluk unalmas, főleg a klip... Undorító! Hányni tudnék.
2016. június 24. 15:14
A dal nem olyan rossz, a klipnek viszont semmi értelme, pedig am nem lenne rossz, csak hát arról szól az egész, hogy mutogatják magukat... tudom, hogy tengerpart és nem az a bajom, hogy fürdőruhát vesznek fel, de olyat nem találtak amiből nincs kint mindenük?
2016. június 24. 15:22
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Divergent és Hoxa18. Ott a pont
2016. június 24. 16:00
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Szegénykéim nagyon erőlködnek, nagyon próbálkoznak, de nekem személy szerint nem jön be az amit csinálnak. A dal kifejezetten idegesítő, egyáltalán nem tetszik és a klipben is egész végig a homokban vonaglanak. Nem tudom ki hogyan van vele, de ezer és ezer ilyen dal, illetve kisfilm van. Nem kiemelkedőek, sőt kifejezetten tizenkettő egy tucat az amit csinálnak.
2016. június 24. 16:07
Imadom ezt a dalt.. de szerintem a klip egy kicsit szar lett...
2016. június 24. 16:42
Harmonizer_foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 257350 offline |
Bogii5-tel és Loreen.-al teljesen egyetértek. Nem tudom hogy mi a baj azzal ha 5 lány-aki mellesleg nagyon tehetséges és jól néz ki- egy olyan klippet csinál, amiben fürdőruhában táncol a tengerparton. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Jól néznek ki és nincs mit takargatniuk, amit most be is bizonyítottak. A dal szerintem nagyon jó, bár mondjuk nekem az egész albumuk nagyon tetszik. Akinek valami problémája van velük, akkor ne nézze vagy hallgassa.
2016. június 24. 17:01
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline |
A dal tetszik de a klip nem. És a bikinik amiket viselnek...hát én egyiket sem venném fel, nem valami jók!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.