A Starity esküszöm, hogy Taylor ócsárolására született. Nem értem ezt az egészet, sugárzik az utálat az egész cikkből Taylor felé. Aki kiteszi mindenét és nyilvánosan botrányt csinál az nem baj, az példakép meg ikon, Taylor pedig azért álszent, mert nem ezt mutatja a világnak. Ez a videófelvételhülyeség az égvilágon semmit nem jelent, főleg azért nem, mert Kanye a "szavtos" kis részleteket nem osztja meg Taylorral, és ha Kanye a "videoklip"jében szereplő embereket meghamisította akkor ezt is simán képes volt. Állandóan csak hazudik és csal, ezt az emberek nem veszik észre, bezzeg ha Taylort kell bántani az mehet. Taylor is dal ír az exeiről? Hányan csinálják még ezt? Azért elég nagy különbség, hogy valakit leribancoznak egy dalban és megkérdőjelezik azt amit elért vagy elmondják róluk a véleményüket szalonképesen. Azoknak a kommenteknek, hogy Taylornak nincs hangja meg nem tud énekelni semmi valóságalapja nincsen, úgyanúgy 3 teljes oktávot ki tud énekelni, mint Rihanna vagy Demi Lovato. Egyébként nem tudom mi abban a meglepő, hogy Katy meg Demi Taylor ellen vannak, ők alapból nem kedvelik Taylort.
És még egy dolog amíg Kanye meg a kis felesége Kimecske Taylor lejáratásához szőtték a tervekiket, addig Taylor beteg gyerekeket látogatott meg a kórházban...
Kim Kardashian végzett Taylor Swifttel: mégsem olyan ártatlan, mint mondta magát
2016. július 18. 14:31
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline |
2016. július 18. 14:40
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Néha elgondolkozok azon, hogy a felnőtt emberek többsége miért képtelen elintézni civilizáltan a gondjaikat, problémáikat? Elolvastam a cikket, és teljesen olyan érzésem van, mintha a cikkben szereplő személyek óvodások lennének. Én sem rajongom Swift kisasszonyért, de szerintem ez már kezd túlzás lenni. Való igaz, hogy ő Hollywood ügyeletes r*banca, de semmivel sem rosszabb, mint napjainkban azok a lányok, akik virágról virágra szállnak. Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyik kutya, másik eb. A Kardashian-West duó konkrétan lesüllyedt Swift szintjére, ezzel pedig az én szememben hiteltelenné váltak. Gondolom, más hírességek is szoktak konfrontálódni, mégsem ezt az opciót választják problémamegoldás gyanánt. Bennem pedig felmerül a kérdés (jogosan?), hogy ez az egész nem e a marketingra megy ki, hisz a negatív reklám is reklám. Vittek bíróságra már negyed ennyire piti ügyet is, hihetetlen, hogy még egyikük sem perelte be a másikat becsületsértés, rágalmazás vádjával. Mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz, semmi több. Szerintem megjátszott ez az egész, akárcsak Hiddlestonnal való parádézása is egy előre megírt forgatókönyv része. Rádöbbent, hogyha megbotránkoztatja a köznépet, akkor a csapból is ő fog folyni. A tippje bejött, ugyanis mindenhol őt gyömöszölik az arcomba, az ominózus házaspár pedig ingyen reklámot csinál neki a balhéval. Mi ez, ha nem üzletpolitika, kérem szépen?
2016. július 18. 14:41
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
És az oldal még minderre rá is tesz. Nem értem, hogy miért is nem lehet róla leszállni. Senki sem angyal...se Selena, se Taylor, se Kim, se akár Leonardo Dicaprio, de még a legangyalibb sztár sem, de persze, ha ezek a cikkek nem születnének, akkor nem beszélnének róluk az emberek. Mindenki hibás, mind a sztár, mind a rajongók/utálkozók, akik nem tudnak egymásról leszállni. Nem mondom, hogy világbéke, de ez már durva...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 18. 14:43
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
az előző kommentre, amit mondtál a végén azt ha nem hiszékenyen szemléled, esetleg úgy is értelmezheted hogy épp azért mert a gyerekekhez hogy csitítsa a várható utálatot, és ezáltal is arra figyelj a negatív dolgok helyett. Elég átlátszó trükk...
2016. július 18. 14:46
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Nos annak,aki azzal jön,hogy adakozik a pénzéből a rászorulóknak meg stb. Igen ez mind szép és jó és aranyos,hogy azt teszi... de attól még nem egy Isteni csoda! Hány sztár csinálja ezt? a válasz.. Nagyon sok! ... nem szeretm Kanyet egy picit se Kimet meg főleg nem... és az igazat megvalva egyik sztár se a kedvencem azok közül akik a cikben szerepelnek... de tény,hogy Taylor nagyon furán viselkedik Azthiszi övé a világ és átgázolhat mindenkin és nemlesz következménye,mert ő a nagy szőke cicuka akinek jó a hangja! És mindenki szereti Aki ezek után is szereti..szeresse Én is megvédeném a kedvencem,de mondjuk először eltekintenék a rózsaszin felhő mogül ,hogy azért lássam is mi a szitu De amugy... valjuk be megérdemel egy jó nagy pofára esést,hogy leszáljon a magas lóról a drága
2016. július 18. 14:51
Almababa1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 247434 offline |
Janie bocsi elég félreérthetően írtam de arra gondoltam hogy emiatt is drámázott annak ellenére hogy a youtube nem kevés pénzt fizet neki és anélkül sehol nem lenne. Pont azt gondolom mint te
2016. július 18. 14:53
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Flawless girl | Ma, 12:53
Hajni és Gézacica írta:
Nos,eddig én is Taylornak hittem ebben a botrányban,mivel Kim kitehette volna a videókat. De jó,belátom,tévedtem! Kiméknek van immáron az én fejemben is igazuk! Kim felvvételei tényleg meggyőzőek,és ahogy Taylort ismerem,tényleg beleegyezhetett,hogy botrányt csináljon!
A dalainak eddig sose a mondanivalóját,a történetét,vagy a szövegét figyeltem, hanem a hangszínt,a stílust és a ritmust,de most már az összes dalát utálom. Igen,az összeset!
Az egyik twitterezőnek igaza van FÉLIG! Taylornak is engedélyt kellett volna kérni az exeitől, de ő nem durvákat írt bele,és nem név szerint.
A Harry Styles nagyon durva! Beperelhette volna szerintem!
Nos,szurkolok Kimnek és Kanyénak!
Valószínű eddig sem szerettél semmit a dalokba ha egy cikk elég hozza,hogy megutáld őket.
Nem ettől az egy cikktől ment el tőlük a kedvem,hanem úgy az elejétől...szépen lassan,fokozatosan. Egyébként tényleg nem annyira szerettem a zenéit,csupán 3-4 et jónak tartottam:D
Hajni és Gézacica írta:
Nos,eddig én is Taylornak hittem ebben a botrányban,mivel Kim kitehette volna a videókat. De jó,belátom,tévedtem! Kiméknek van immáron az én fejemben is igazuk! Kim felvvételei tényleg meggyőzőek,és ahogy Taylort ismerem,tényleg beleegyezhetett,hogy botrányt csináljon!
A dalainak eddig sose a mondanivalóját,a történetét,vagy a szövegét figyeltem, hanem a hangszínt,a stílust és a ritmust,de most már az összes dalát utálom. Igen,az összeset!
Az egyik twitterezőnek igaza van FÉLIG! Taylornak is engedélyt kellett volna kérni az exeitől, de ő nem durvákat írt bele,és nem név szerint.
A Harry Styles nagyon durva! Beperelhette volna szerintem!
Nos,szurkolok Kimnek és Kanyénak!
Valószínű eddig sem szerettél semmit a dalokba ha egy cikk elég hozza,hogy megutáld őket.
Nem ettől az egy cikktől ment el tőlük a kedvem,hanem úgy az elejétől...szépen lassan,fokozatosan. Egyébként tényleg nem annyira szerettem a zenéit,csupán 3-4 et jónak tartottam:D
2016. július 18. 14:58
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 14:40)
Néha elgondolkozok azon, hogy a felnőtt emberek többsége miért képtelen elintézni civilizáltan a gondjaikat, problémáikat? Elolvastam a cikket, és teljesen olyan érzésem van, mintha a cikkben szereplő személyek óvodások lennének. Én sem rajongom Swift kisasszonyért, de szerintem ez már kezd túlzás lenni. Való igaz, hogy ő Hollywood ügyeletes r*banca, de semmivel sem rosszabb, mint napjainkban azok a lányok, akik virágról virágra szállnak. Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyik kutya, másik eb. A Kardashian-West duó konkrétan lesüllyedt Swift szintjére, ezzel pedig az én szememben hiteltelenné váltak. Gondolom, más hírességek is szoktak konfrontálódni, mégsem ezt az opciót választják problémamegoldás gyanánt. Bennem pedig felmerül a kérdés (jogosan?), hogy ez az egész nem e a marketingra megy ki, hisz a negatív reklám is reklám. Vittek bíróságra már negyed ennyire piti ügyet is, hihetetlen, hogy még egyikük sem perelte be a másikat becsületsértés, rágalmazás vádjával. Mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz, semmi több. Szerintem megjátszott ez az egész, akárcsak Hiddlestonnal való parádézása is egy előre megírt forgatókönyv része. Rádöbbent, hogyha megbotránkoztatja a köznépet, akkor a csapból is ő fog folyni. A tippje bejött, ugyanis mindenhol őt gyömöszölik az arcomba, az ominózus házaspár pedig ingyen reklámot csinál neki a balhéval. Mi ez, ha nem üzletpolitika, kérem szépen?
Hogy én mennyire egyetértek veled
Komolyan, mintha nem is felnőttek lennének én ebben az ügyben inkább senki pártját nem fogom
2016. július 18. 15:04
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 14:40)
Teljesen igazad van! Ugyanezt gondolom.
2016. július 18. 15:34
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Na már csak ez hiányzott Taylorkának, csak nem kezd megbukni a karrierje?! Mostanság rájár a rúd rendesen visszanyal neki a fagyi, de nem tudom sajnálni egy percig se.
2016. július 18. 16:04
Idézet
Taylor exei, akik akkor élték hírnevük csúcsát, mikor Swift randizni kezdett velük
Forrás: http://starity.hu/magazin/62169-kim-kardashian-vegzett-taylor-swifttel-megsem-olyan-artatlan-mint-mond.../#ixzz4ElhJDvJg
A legtöbbjük nem akkor élte- éli- a fénypontját. Például Tom Hiddleston, 2011 óta elég nagy hírnévnek örül, Eddie Redmayne egy Oscar-t és még egy jelölést kapott- meg a Legendás Állatok és Megfigyelésük filmmel is sokat kaszálhat, tekintve hogy belép a Harry Potter univerzumba. Lucas Till is ismertebb lett az utóbbi három X-Men miatt és még sorolhatnám a többieket is. De nem akarom még tovább húzni az idődet, neked, aki elolvastad ezt a teljesen felesleges hozzászólást (Elnézést, a kevésbé idevaló kommentért)
Taylor exei, akik akkor élték hírnevük csúcsát, mikor Swift randizni kezdett velük
Forrás: http://starity.hu/magazin/62169-kim-kardashian-vegzett-taylor-swifttel-megsem-olyan-artatlan-mint-mond.../#ixzz4ElhJDvJg
A legtöbbjük nem akkor élte- éli- a fénypontját. Például Tom Hiddleston, 2011 óta elég nagy hírnévnek örül, Eddie Redmayne egy Oscar-t és még egy jelölést kapott- meg a Legendás Állatok és Megfigyelésük filmmel is sokat kaszálhat, tekintve hogy belép a Harry Potter univerzumba. Lucas Till is ismertebb lett az utóbbi három X-Men miatt és még sorolhatnám a többieket is. De nem akarom még tovább húzni az idődet, neked, aki elolvastad ezt a teljesen felesleges hozzászólást (Elnézést, a kevésbé idevaló kommentért)
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. július 18. 16:05
Úúú, ez azért nem semmi. Én sosem utáltam igazából a Kardashian/Jenner famíliát, de most imádom. Végre valaki aki lerántotta a leplet Taylor-ról, és mindenki megtudhatta milyen álszent is. Köszönjük!
Bár kicsit sajnálom, hogy én három éve még szerettem Taylort... chh.. ez van :/
Bár kicsit sajnálom, hogy én három éve még szerettem Taylort... chh.. ez van :/
2016. július 18. 16:17
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Végre kiderült, hogy milyen kis álszent Taylorkaa
2016. július 18. 16:22
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Nekem van kicsit hosszú
Kész cirkusz valamiben Taylornak valamiben Kimnek van igaza…
Először is ez a felvétel szerintem már személyiség sértés, ha valakinek a tudta nélkül rögzítik a hangját és azt még meg is osztják a világgal az szerintem büntetendő.
De oké a felvétel még is létezik és valóban elhangzik a felvételen, hogy neki meg Taylornak szexelnie kellene sorok de azt a részt már kifelejtette, hogy "én tettem híressé azt a r*bancot". Úgyhogy a videók nem támasztják alá Westék állításait, sőt... inkább Taylorét erősítik meg abban, hogy a b*tches sorról valóban nem tudott.
Másrészt sokan azzal jöttek hogy az exeinek hogy eshet hogy dalt írt róluk meg valószínűleg ő sem kérte az exei beleegyezését a dalai megírásához, ez is oké de azért elég nagy különbség, hogy valakit leribancoznak egy dalban és megkérdőjelezik azt amit elért vagy elmondják hogy összetörte valaki a szívét vagy hogy megcsalta. Amúgy az emberek úgy csinálnak, mintha más nem írna dalt az exeiről pedig mennyi énekesnőnek áll ugyanúgy ebből a karrierje... Rájuk bezzeg senki sem mérges...
Taylor szerintem meg lerakott már valamit az asztalra ezt bizonyítja a 10 grammy is ez a kis hiba meg bele fér a karrierjébe,.
eközben Kim Kardashian hirtelen mindenki kedvence mit csinál? Semmit! Maximum botrányokat, de azokat nagyon! Az meg, hogy Kim egy szexvideó által lett híres, azt hiszem, sokat mond.
Amúgy meg az a #GoToSleepSelena, trend elég gáz Sel jó barátnő lévén csak ki állt a barátnője mellett ahogy Kim a férje mellett bár az is igaz hogy se Selena se Taylor nem szólalt fel az USA-t érintő nagy problémákról meg a terror támadásokról de Kim és Kanye se szólalt fel sőt amíg Taylor lejárató kampányát tervezték addig Taylor egy kórházban volt beteg gyerekek között.
Kész cirkusz valamiben Taylornak valamiben Kimnek van igaza…
Először is ez a felvétel szerintem már személyiség sértés, ha valakinek a tudta nélkül rögzítik a hangját és azt még meg is osztják a világgal az szerintem büntetendő.
De oké a felvétel még is létezik és valóban elhangzik a felvételen, hogy neki meg Taylornak szexelnie kellene sorok de azt a részt már kifelejtette, hogy "én tettem híressé azt a r*bancot". Úgyhogy a videók nem támasztják alá Westék állításait, sőt... inkább Taylorét erősítik meg abban, hogy a b*tches sorról valóban nem tudott.
Másrészt sokan azzal jöttek hogy az exeinek hogy eshet hogy dalt írt róluk meg valószínűleg ő sem kérte az exei beleegyezését a dalai megírásához, ez is oké de azért elég nagy különbség, hogy valakit leribancoznak egy dalban és megkérdőjelezik azt amit elért vagy elmondják hogy összetörte valaki a szívét vagy hogy megcsalta. Amúgy az emberek úgy csinálnak, mintha más nem írna dalt az exeiről pedig mennyi énekesnőnek áll ugyanúgy ebből a karrierje... Rájuk bezzeg senki sem mérges...
Taylor szerintem meg lerakott már valamit az asztalra ezt bizonyítja a 10 grammy is ez a kis hiba meg bele fér a karrierjébe,.
eközben Kim Kardashian hirtelen mindenki kedvence mit csinál? Semmit! Maximum botrányokat, de azokat nagyon! Az meg, hogy Kim egy szexvideó által lett híres, azt hiszem, sokat mond.
Amúgy meg az a #GoToSleepSelena, trend elég gáz Sel jó barátnő lévén csak ki állt a barátnője mellett ahogy Kim a férje mellett bár az is igaz hogy se Selena se Taylor nem szólalt fel az USA-t érintő nagy problémákról meg a terror támadásokról de Kim és Kanye se szólalt fel sőt amíg Taylor lejárató kampányát tervezték addig Taylor egy kórházban volt beteg gyerekek között.
2016. július 18. 16:22
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
Azt mondjuk én se értettem soha,hogy az hogyan a szarba legális ha másoknak konkrétan a nevüket felhasználva ír róluk dalokat??
Régen szerettem Taylort,de mára az ő fejét is elvette a hírnév,egy álszent fruska lett,és a kedves arc csak álca.
Régen szerettem Taylort,de mára az ő fejét is elvette a hírnév,egy álszent fruska lett,és a kedves arc csak álca.
2016. július 18. 16:28
Idézet (Szandi0820 @ 2016.07.18. 12:57)
Hidd el, nekem is megvan róla a véleményem, mert roppantul álszent, de a videóban Kanye tényleg nem kér engedélyt a r*bancos sorért.
“Go with whatever line you think is better. It’s obviously very tongue in cheek either way,” Az én értelmezésem szerint ezzel a mondatával konkrétan engedélyt ad neki arra, hogy bármit felhasználhat a dalban. Meg ha jól emlékszem, mikor kirobbant ez az egész balhé, azt írták, hogy 1 órás telefonbeszélgetést folytattak, Kim pedig csak pár másodperces részleteket publikált.
Idézet (Szandi0820 @ 2016.07.18. 12:57)
Az általad említett egyéneknek ehhez az ügyhöz semmi köze, ez csak Taylor és Westék meccse, úgyhogy igenis de, Kim és Kanye a lényeg. Aláírom, hogy Katy vagy Demi sem a semmiért mondja/gondolja azt róla, amit, de a közöttük történteknek jelen esetben semmi jelentősége sincs.
Ezzel most kivételesen nem értek egyet, pedig tudod, hogy imádlak. Még anno amikor ők már próbálták szépen, burkoltan a világ tudtára adni, hogy semmi sem az aminek látszik, nem csak a közösségi oldalon kapták a gyűlölködést, de a média is darabokra szedte őket, mondván, csak irigyek rá ésatöbbi, úgyhogy valamilyen szinten őket is érinti. Legalábbis lényegesen jobban, mint mondjuk bennünket, akik itt a fórumon/közösségi oldalon elemezgetjük a történteket.
2016. július 18. 16:42
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline |
Idézet
Ha ez nem lenne elég, kiírt most egy közleményt, amiben továbbra is tagadja, hogy ő egyetértett volna a dallal, ami sérti a karakterét..
A milyét?!
Egyikőjüket sem kedvelem,de Taylor úgy katasztrófa ahogy van. Azt mondta Kanyenak, hogy írjon amit gondol szóval nem értem miért sír a szája Lejáratja az exeit, egész albumokat ír róluk, de ha valaki egy rossz szót szól róla már megsértődik. Szépen elhitette mindenkivel, hogy ő az ártatlan kislány. Erre építette az egész karrierjét. Simán kinézem belőle, hogy az adakozás is csak az "ártatlan kislány" jelmez kiegészítője volt.
A Kardashian-Jenner család elég nagy falat.Lehet Taylornak beletörik a foga. (Kíváncsi vagyok Tom mit fog szólni ehhez)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.