Starity

Kim Kardashian végzett Taylor Swifttel: mégsem olyan ártatlan, mint mondta magát

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 18. 14:31 #101
Zsombor1989
Zsombor1989
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 122
Csatolások: 0
Azonosító: 247914
A Starity esküszöm, hogy Taylor ócsárolására született. Nem értem ezt az egészet, sugárzik az utálat az egész cikkből Taylor felé. Aki kiteszi mindenét és nyilvánosan botrányt csinál az nem baj, az példakép meg ikon, Taylor pedig azért álszent, mert nem ezt mutatja a világnak. Ez a videófelvételhülyeség az égvilágon semmit nem jelent, főleg azért nem, mert Kanye a "szavtos" kis részleteket nem osztja meg Taylorral, és ha Kanye a "videoklip"jében szereplő embereket meghamisította akkor ezt is simán képes volt. Állandóan csak hazudik és csal, ezt az emberek nem veszik észre, bezzeg ha Taylort kell bántani az mehet. Taylor is dal ír az exeiről? Hányan csinálják még ezt? Azért elég nagy különbség, hogy valakit leribancoznak egy dalban és megkérdőjelezik azt amit elért vagy elmondják róluk a véleményüket szalonképesen. Azoknak a kommenteknek, hogy Taylornak nincs hangja meg nem tud énekelni semmi valóságalapja nincsen, úgyanúgy 3 teljes oktávot ki tud énekelni, mint Rihanna vagy Demi Lovato. Egyébként nem tudom mi abban a meglepő, hogy Katy meg Demi Taylor ellen vannak, ők alapból nem kedvelik Taylort.
És még egy dolog amíg Kanye meg a kis felesége Kimecske Taylor lejáratásához szőtték a tervekiket, addig Taylor beteg gyerekeket látogatott meg a kórházban...
2016. július 18. 14:40 #102
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Néha elgondolkozok azon, hogy a felnőtt emberek többsége miért képtelen elintézni civilizáltan a gondjaikat, problémáikat? Elolvastam a cikket, és teljesen olyan érzésem van, mintha a cikkben szereplő személyek óvodások lennének. Én sem rajongom Swift kisasszonyért, de szerintem ez már kezd túlzás lenni. Való igaz, hogy ő Hollywood ügyeletes r*banca, de semmivel sem rosszabb, mint napjainkban azok a lányok, akik virágról virágra szállnak. Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyik kutya, másik eb. A Kardashian-West duó konkrétan lesüllyedt Swift szintjére, ezzel pedig az én szememben hiteltelenné váltak. Gondolom, más hírességek is szoktak konfrontálódni, mégsem ezt az opciót választják problémamegoldás gyanánt. Bennem pedig felmerül a kérdés (jogosan?), hogy ez az egész nem e a marketingra megy ki, hisz a negatív reklám is reklám. Vittek bíróságra már negyed ennyire piti ügyet is, hihetetlen, hogy még egyikük sem perelte be a másikat becsületsértés, rágalmazás vádjával. Mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz, semmi több. Szerintem megjátszott ez az egész, akárcsak Hiddlestonnal való parádézása is egy előre megírt forgatókönyv része. Rádöbbent, hogyha megbotránkoztatja a köznépet, akkor a csapból is ő fog folyni. A tippje bejött, ugyanis mindenhol őt gyömöszölik az arcomba, az ominózus házaspár pedig ingyen reklámot csinál neki a balhéval. Mi ez, ha nem üzletpolitika, kérem szépen? rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, Arcee23, Diomendes, dave095
2016. július 18. 14:41 #103
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
És az oldal még minderre rá is tesz. Nem értem, hogy miért is nem lehet róla leszállni. Senki sem angyal...se Selena, se Taylor, se Kim, se akár Leonardo Dicaprio, de még a legangyalibb sztár sem, de persze, ha ezek a cikkek nem születnének, akkor nem beszélnének róluk az emberek. Mindenki hibás, mind a sztár, mind a rajongók/utálkozók, akik nem tudnak egymásról leszállni. Nem mondom, hogy világbéke, de ez már durva...
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. július 18. 14:43 #104
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
Hozzászólás: 459
Azonosító: 230669
az előző kommentre, amit mondtál a végén azt ha nem hiszékenyen szemléled, esetleg úgy is értelmezheted hogy épp azért mert a gyerekekhez hogy csitítsa a várható utálatot, és ezáltal is arra figyelj a negatív dolgok helyett. Elég átlátszó trükk...
2016. július 18. 14:46 #105
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Nos annak,aki azzal jön,hogy adakozik a pénzéből a rászorulóknak meg stb. Igen ez mind szép és jó és aranyos,hogy azt teszi... de attól még nem egy Isteni csoda! biggrin.gif Hány sztár csinálja ezt? a válasz.. Nagyon sok! ... nem szeretm Kanyet egy picit se Kimet meg főleg nem... és az igazat megvalva egyik sztár se a kedvencem azok közül akik a cikben szerepelnek... de tény,hogy Taylor nagyon furán viselkedik biggrin.gif Azthiszi övé a világ és átgázolhat mindenkin és nemlesz következménye,mert ő a nagy szőke cicuka akinek jó a hangja! És mindenki szereti biggrin.gif Aki ezek után is szereti..szeresse smileeee.gif Én is megvédeném a kedvencem,de mondjuk először eltekintenék a rózsaszin felhő mogül ,hogy azért lássam is mi a szitu smileeee.gif De amugy... valjuk be megérdemel egy jó nagy pofára esést,hogy leszáljon a magas lóról a drága wink.gif smileeee.gif
2016. július 18. 14:51 #106
Almababa1215
Almababa1215
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 247434
Janie bocsi elég félreérthetően írtam de arra gondoltam hogy emiatt is drámázott annak ellenére hogy a youtube nem kevés pénzt fizet neki és anélkül sehol nem lenne. Pont azt gondolom mint te smileeee.gif biggrin.gif
2016. július 18. 14:53 #107
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Flawless girl | Ma, 12:53
Hajni és Gézacica írta:
Nos,eddig én is Taylornak hittem ebben a botrányban,mivel Kim kitehette volna a videókat. De jó,belátom,tévedtem! Kiméknek van immáron az én fejemben is igazuk! Kim felvvételei tényleg meggyőzőek,és ahogy Taylort ismerem,tényleg beleegyezhetett,hogy botrányt csináljon!
A dalainak eddig sose a mondanivalóját,a történetét,vagy a szövegét figyeltem, hanem a hangszínt,a stílust és a ritmust,de most már az összes dalát utálom. Igen,az összeset!
Az egyik twitterezőnek igaza van FÉLIG! Taylornak is engedélyt kellett volna kérni az exeitől, de ő nem durvákat írt bele,és nem név szerint.
A Harry Styles nagyon durva! Beperelhette volna szerintem!
Nos,szurkolok Kimnek és Kanyénak!

Valószínű eddig sem szerettél semmit a dalokba ha egy cikk elég hozza,hogy megutáld őket.

Nem ettől az egy cikktől ment el tőlük a kedvem,hanem úgy az elejétől...szépen lassan,fokozatosan. Egyébként tényleg nem annyira szerettem a zenéit,csupán 3-4 et jónak tartottam:D
2016. július 18. 14:53 #108
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
Hozzászólás: 214
Azonosító: 171275
Hát anyukám, mi felénk ezt hívják 'szo*ásnak'.
1 felhasználónak tetszik: Arcee23
2016. július 18. 14:58 #109
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 14:40)
Néha elgondolkozok azon, hogy a felnőtt emberek többsége miért képtelen elintézni civilizáltan a gondjaikat, problémáikat? Elolvastam a cikket, és teljesen olyan érzésem van, mintha a cikkben szereplő személyek óvodások lennének. Én sem rajongom Swift kisasszonyért, de szerintem ez már kezd túlzás lenni. Való igaz, hogy ő Hollywood ügyeletes r*banca, de semmivel sem rosszabb, mint napjainkban azok a lányok, akik virágról virágra szállnak. Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyik kutya, másik eb. A Kardashian-West duó konkrétan lesüllyedt Swift szintjére, ezzel pedig az én szememben hiteltelenné váltak. Gondolom, más hírességek is szoktak konfrontálódni, mégsem ezt az opciót választják problémamegoldás gyanánt. Bennem pedig felmerül a kérdés (jogosan?), hogy ez az egész nem e a marketingra megy ki, hisz a negatív reklám is reklám. Vittek bíróságra már negyed ennyire piti ügyet is, hihetetlen, hogy még egyikük sem perelte be a másikat becsületsértés, rágalmazás vádjával. Mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz, semmi több. Szerintem megjátszott ez az egész, akárcsak Hiddlestonnal való parádézása is egy előre megírt forgatókönyv része. Rádöbbent, hogyha megbotránkoztatja a köznépet, akkor a csapból is ő fog folyni. A tippje bejött, ugyanis mindenhol őt gyömöszölik az arcomba, az ominózus házaspár pedig ingyen reklámot csinál neki a balhéval. Mi ez, ha nem üzletpolitika, kérem szépen? rolleyes.gif

Hogy én mennyire egyetértek veled biggrin.gif
Komolyan, mintha nem is felnőttek lennének sleep.gif én ebben az ügyben inkább senki pártját nem fogom
2016. július 18. 15:04 #110
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 14:40)

Teljesen igazad van! Ugyanezt gondolom. meghajolo.gif
2016. július 18. 15:34 #111
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Na már csak ez hiányzott Taylorkának, csak nem kezd megbukni a karrierje?! Mostanság rájár a rúd rendesen visszanyal neki a fagyi, de nem tudom sajnálni egy percig se.
2016. július 18. 15:47 #112
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
Taylor elképesztő undorító lett
2016. július 18. 16:04 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet
Taylor exei, akik akkor élték hírnevük csúcsát, mikor Swift randizni kezdett velük

Forrás: http://starity.hu/magazin/62169-kim-kardashian-vegzett-taylor-swifttel-megsem-olyan-artatlan-mint-mond.../#ixzz4ElhJDvJg

A legtöbbjük nem akkor élte- éli- a fénypontját. Például Tom Hiddleston, 2011 óta elég nagy hírnévnek örül, Eddie Redmayne egy Oscar-t és még egy jelölést kapott- meg a Legendás Állatok és Megfigyelésük filmmel is sokat kaszálhat, tekintve hogy belép a Harry Potter univerzumba. Lucas Till is ismertebb lett az utóbbi három X-Men miatt és még sorolhatnám a többieket is. De nem akarom még tovább húzni az idődet, neked, aki elolvastad ezt a teljesen felesleges hozzászólást (Elnézést, a kevésbé idevaló kommentért)
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. július 18. 16:05 #114
- törölt felhasználó -    
Úúú, ez azért nem semmi. Én sosem utáltam igazából a Kardashian/Jenner famíliát, de most imádom. Végre valaki aki lerántotta a leplet Taylor-ról, és mindenki megtudhatta milyen álszent is. Köszönjük! meghajolo.gif
Bár kicsit sajnálom, hogy én három éve még szerettem Taylort... chh.. ez van biggrin.gif :/
2016. július 18. 16:17 #115
Forever208
Forever208
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 255450
Végre kiderült, hogy milyen kis álszent Taylorkaa
2016. július 18. 16:22 #116
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Nekem van kicsit hosszú
Kész cirkusz valamiben Taylornak valamiben Kimnek van igaza…
Először is ez a felvétel szerintem már személyiség sértés, ha valakinek a tudta nélkül rögzítik a hangját és azt még meg is osztják a világgal az szerintem büntetendő.
De oké a felvétel még is létezik és valóban elhangzik a felvételen, hogy neki meg Taylornak szexelnie kellene sorok de azt a részt már kifelejtette, hogy "én tettem híressé azt a r*bancot". Úgyhogy a videók nem támasztják alá Westék állításait, sőt... inkább Taylorét erősítik meg abban, hogy a b*tches sorról valóban nem tudott.
Másrészt sokan azzal jöttek hogy az exeinek hogy eshet hogy dalt írt róluk meg valószínűleg ő sem kérte az exei beleegyezését a dalai megírásához, ez is oké de azért elég nagy különbség, hogy valakit leribancoznak egy dalban és megkérdőjelezik azt amit elért vagy elmondják hogy összetörte valaki a szívét vagy hogy megcsalta. Amúgy az emberek úgy csinálnak, mintha más nem írna dalt az exeiről pedig mennyi énekesnőnek áll ugyanúgy ebből a karrierje... Rájuk bezzeg senki sem mérges...
Taylor szerintem meg lerakott már valamit az asztalra ezt bizonyítja a 10 grammy is ez a kis hiba meg bele fér a karrierjébe,.
eközben Kim Kardashian hirtelen mindenki kedvence mit csinál? Semmit! Maximum botrányokat, de azokat nagyon! Az meg, hogy Kim egy szexvideó által lett híres, azt hiszem, sokat mond.
Amúgy meg az a #GoToSleepSelena, trend elég gáz Sel jó barátnő lévén csak ki állt a barátnője mellett ahogy Kim a férje mellett bár az is igaz hogy se Selena se Taylor nem szólalt fel az USA-t érintő nagy problémákról meg a terror támadásokról de Kim és Kanye se szólalt fel sőt amíg Taylor lejárató kampányát tervezték addig Taylor egy kórházban volt beteg gyerekek között.
2016. július 18. 16:22 #117
Sweet Chocolate
Sweet Chocolate
visszatérő vendég
Hozzászólás: 124
Azonosító: 237636
Azt mondjuk én se értettem soha,hogy az hogyan a szarba legális ha másoknak konkrétan a nevüket felhasználva ír róluk dalokat??
Régen szerettem Taylort,de mára az ő fejét is elvette a hírnév,egy álszent fruska lett,és a kedves arc csak álca. dry.gif dry.gif
2016. július 18. 16:28 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi0820 @ 2016.07.18. 12:57)
Hidd el, nekem is megvan róla a véleményem, mert roppantul álszent, de a videóban Kanye tényleg nem kér engedélyt a r*bancos sorért.

“Go with whatever line you think is better. It’s obviously very tongue in cheek either way,” Az én értelmezésem szerint ezzel a mondatával konkrétan engedélyt ad neki arra, hogy bármit felhasználhat a dalban. Meg ha jól emlékszem, mikor kirobbant ez az egész balhé, azt írták, hogy 1 órás telefonbeszélgetést folytattak, Kim pedig csak pár másodperces részleteket publikált.

Idézet (Szandi0820 @ 2016.07.18. 12:57)
Az általad említett egyéneknek ehhez az ügyhöz semmi köze, ez csak Taylor és Westék meccse, úgyhogy igenis de, Kim és Kanye a lényeg. Aláírom, hogy Katy vagy Demi sem a semmiért mondja/gondolja azt róla, amit, de a közöttük történteknek jelen esetben semmi jelentősége sincs.

Ezzel most kivételesen nem értek egyet, pedig tudod, hogy imádlak. laugh.gif Még anno amikor ők már próbálták szépen, burkoltan a világ tudtára adni, hogy semmi sem az aminek látszik, nem csak a közösségi oldalon kapták a gyűlölködést, de a média is darabokra szedte őket, mondván, csak irigyek rá ésatöbbi, úgyhogy valamilyen szinten őket is érinti. Legalábbis lényegesen jobban, mint mondjuk bennünket, akik itt a fórumon/közösségi oldalon elemezgetjük a történteket. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, Glamster
2016. július 18. 16:30 #119
snoppy04
snoppy04
új tag
Hozzászólás: 90
Azonosító: 255473
En utalom kardashianekat de nekik van igazuk taylor megerdemelte vegre
2016. július 18. 16:42 #120
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet
Ha ez nem lenne elég, kiírt most egy közleményt, amiben továbbra is tagadja, hogy ő egyetértett volna a dallal, ami sérti a karakterét..
A milyét?! _nevet.gif _nevet.gif

Egyikőjüket sem kedvelem,de Taylor úgy katasztrófa ahogy van. Azt mondta Kanyenak, hogy írjon amit gondol szóval nem értem miért sír a szája unknw.gif Lejáratja az exeit, egész albumokat ír róluk, de ha valaki egy rossz szót szól róla már megsértődik. Szépen elhitette mindenkivel, hogy ő az ártatlan kislány. Erre építette az egész karrierjét. Simán kinézem belőle, hogy az adakozás is csak az "ártatlan kislány" jelmez kiegészítője volt.
A Kardashian-Jenner család elég nagy falat.Lehet Taylornak beletörik a foga. (Kíváncsi vagyok Tom mit fog szólni ehhez)
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!