A Lionsgate nemrég arról számolt be, hogy A beavatott-sorozat utolsó részét a rajongók nagy csalódására nem tudják leforgatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem kerülhet a mozikba A beavatott-sorozat utolsó része
2016. július 21. 09:19
2016. július 21. 09:21
Én nem szeretem a filmet, viszont a rajongóknak bisztos kár
2016. július 21. 09:26
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Nekem könyvben se nyerte el a tetszésemet az 1. rész, ezért nem is néztem meg filmben. A 2. részbe belefogtam, de meg is álltam ,mert nem tetszett. Szóval engem nem tud meghatni.
2016. július 21. 09:28
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Még én is azt mondom, hogy forgassák le, és kár érte. Nem szeretem az ilyen filmeket, de ez aranybánya, és jónak tartom, filmszakma egyik csillaga
2016. július 21. 09:28
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
MIII??? NEEEEE MÁR! EZT NEM HISZEM EL! PEDIG NEKEM KELL EGY JÓ VÉGKIFEJLET! A TV NEM ÉRDEKEL, HA MÁSOK JÁTSZÁK! AZT NEM FOGOM MEGNÉZNI!
Nem érdekel, hogy hogyan, de kerítsenek pénzt! És forgassák le, így nem hagyhatják lezáratlanuk!
Nem érdekel, hogy hogyan, de kerítsenek pénzt! És forgassák le, így nem hagyhatják lezáratlanuk!
2016. július 21. 09:31
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Pedig nagyon vártam, sajnálom h nem forgatják le remélem ez változni fog.
2016. július 21. 09:46
VikiiADCfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 240946 offline |
SPOILER veszély:
Tris meghalt volna úgyis az utolsó filmben, szóval..
SPOILER VÉGE
Tris meghalt volna úgyis az utolsó filmben, szóval..
SPOILER VÉGE
2016. július 21. 10:07
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Nem különösebben szeretem a filmet én inkább Éhezők Viadala párti vagyok de azért azt én is tudom utálni ha egy filmet, sorozatot nem fejeznek be és a néző csak gondolkozik hogy akkor most mi is van? Hogy folytatódik a történet? Megérte ezért megnézni az előző részeket? És tényleg olyan szar hogy mondjuk a kedvenc soridat csak úgy minden előjel nélkül abbahagyják és nincs se eleje az egésznek se vége és várnád a kövi epizódot de nem jön és csak nézel a gép előtt mint borjú az új kapura xD Szval meg tudom érteni az olyanokat akik ennek nem örülnek ha az éhezők viadalával csinálták volna ezt akkor tényleg kiakadtam volna!
2016. július 21. 10:09
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
:/ Ennek nincs értelme, akkor hagyták volna már az első résznél az egészet, ha nem akarják befejezni. Egy részt csak ki tudnának fizetni. Amúgy csak azért is elmennének az emberek a moziba, mert az utolsó rész.
Én eddig is ott ültem a premieren...
Én eddig is ott ültem a premieren...
2016. július 21. 10:14
Sajnálom, hogy nem tudják befejezni ezt a filmet. Én nagyon szeretem, szóval örültem volna, ha befejezik. Kár volt az utolsó részt két részre bontani, szerintem jobb lett volna, ha egy filmet készítenek az utolsó részből.
2016. július 21. 10:26
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Azért ez jó nagy kib.szás a rajongókkal. Itt is közbeszólt az, hogy a stúdió kicsit pénzéhes volt, és szétbontotta a két részt. Ezt nem minden könyvsorozatnál lehet bevetni, a Beavatottnak nem volt meg az a masszív rajongói bázisa, mint a HP-nek vagy a Twilightnak.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. július 21. 10:40
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Basszus, úgy utálom, mikor nem küldi el a hozzászólásom és ki is törli. Hülye Starity. Szóval: ha valakit érdekel a történet vége, az úgyis el tudja olvasni könyvben, de én is nagyon utálom, mikor valaki belekezd valamibe és nem fejezi be. Csak ugye az még gázabb, ha ezt az illető a világ szeme előtt teszi.
Ugyan ez volt a Rosewooddal is. Oké, elkaszálták, de azért egy nyamvadt záróepizódot forgathattak volna hozzá, mert így értelme se volt elkezdeni, hogy még normális vége se lett. Meg ott van a Vámpírakadémia. Az is valószínűleg nem lesz folytatva. A Csontvárosról meg már ne is beszéljünk (bár nekem nem tetszett, de egy filmsorozat elkezdése, majd nem befejezése marha nagy szemétség). És ez van sok filmmel/sorozattal...
Ugyan ez volt a Rosewooddal is. Oké, elkaszálták, de azért egy nyamvadt záróepizódot forgathattak volna hozzá, mert így értelme se volt elkezdeni, hogy még normális vége se lett. Meg ott van a Vámpírakadémia. Az is valószínűleg nem lesz folytatva. A Csontvárosról meg már ne is beszéljünk (bár nekem nem tetszett, de egy filmsorozat elkezdése, majd nem befejezése marha nagy szemétség). És ez van sok filmmel/sorozattal...
2016. július 21. 10:48
Renee08visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 206 Csatolások: 1 Azonosító: 211774 offline |
Én elolvastam a könyveket szóval tudom mi lesz a vége, de ez hihetetlenül nagy kibaszás a többiekkel szemben :/
Ha lesz sorozat, biztosan belenézek majd, de hiányolni fogom Miles Teller Peterjét, számomra ő örök❤
Ha lesz sorozat, biztosan belenézek majd, de hiányolni fogom Miles Teller Peterjét, számomra ő örök❤
2016. július 21. 10:49
Pasi Imádó Csajszi4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.21. Hozzászólás: 44 Csatolások: 36 Azonosító: 258230 offline |
Kár, hogy nem lesz utolsó rész. Imádtam.
2016. július 21. 10:54
Azért legalább illene befejezni a Beavatottat. A tervezett 4-ből 3 részt leadtak, viszont az utolsót már nem merik megkockáztatni. TV filmet pedig hülyeség készíteni, hiszen a kevés költségvetés és az új szereplőgárda miatt semmi sikere nem lenne.
2016. július 21. 11:51
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Nem azért,mert annyira szeretem, sőt az utolsó részt nem is néztem meg és az első kettőt sem értem,hogy miért, de szerintem akkor is jó lenne ha befejeznék...igen, természetesen megértem őket, ha nincs pénz, akkor mégis miből, de sajnos pont emiatt annyi film befejezés nélkül maradt,hogy az hihetetlen... példának okáért számomra nagy kedvenc volt az Eragon és a Percy Jackson is, és bár a film, pocsék lett mindkettőhöz, szerintem akkor is megérte volna befejezni,mert mindenki számára zavaró,hogy nem tudja elképzelni a szereplőkkel a befejezést...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.