Cara Delevingne megváltoztatta a védjegyévé vált frizuráját
2016. július 22. 15:42
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
Elég rég óta hosszú haja volt Cara-nak, rá fért egy kis változás, és szerintem jól áll neki.
Először nem értettem, hogy a többi sztár miért van Cara alatt, hisz a cikk címében csak őt említik. De aztán rá jöttem hogy a rövid hajak miatt
Kyle-nak nagyon jól áll, illik hozzá, remélem így marad egy ideig és nem bújik paróka alá vele
Láttam több képet is Sarah-ról rövid hajjal, és szerintem ne göndörítse be. Jól néz ki egyenesen röviden, valahogy a göndör rövid az olyan furán áll neki. Legalább is ahogy a képen van be göndörítve.
Mila Kunisnak egyáltalán nem áll jól. Most néztem utána hogy hány éves (32) és ezzel a hajjal vagy 10 évet simán magára dobott. Egy szóval öregíti.
Először nem értettem, hogy a többi sztár miért van Cara alatt, hisz a cikk címében csak őt említik. De aztán rá jöttem hogy a rövid hajak miatt
Kyle-nak nagyon jól áll, illik hozzá, remélem így marad egy ideig és nem bújik paróka alá vele
Láttam több képet is Sarah-ról rövid hajjal, és szerintem ne göndörítse be. Jól néz ki egyenesen röviden, valahogy a göndör rövid az olyan furán áll neki. Legalább is ahogy a képen van be göndörítve.
Mila Kunisnak egyáltalán nem áll jól. Most néztem utána hogy hány éves (32) és ezzel a hajjal vagy 10 évet simán magára dobott. Egy szóval öregíti.
2016. július 22. 18:56
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Igyis úgyis szép
2016. július 22. 22:53
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Kylie-nak csak paróka
2016. július 23. 13:10
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Nem azért de így én is le tudom vágni a hajamat, mint ahogy Caranak vágták. Mi, mesterfodrász??
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni