Nem számít, hogy történelmi helyszínt, híres embert, vagy csak egy hétköznapi személyt látunk – mindegyik egy történetet mesél el nekünk
A teljes cikkhez kattints ide!
15 ritka történelmi fotó – I. rész
2016. július 29. 17:39
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Végre egy értelmes cikk jajj a 14. fotón még most is röhögök De vannak köztük igazán elgondolkodtató képek is
2016. július 29. 17:51
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Jó cikk lett. Szettem az ilyen fajta úgymond "visszatekintős " cikkeket. Ajánlom hogy legyen mégmég ilyen több is.
2016. július 29. 18:13
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Az 5. fotó tetszik a legjobban.
2016. július 29. 18:13
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Azért a 10-esbe az durva hogy még a katonák is elsírták magukat a látottakon.
A 15-öst nézve meg Taylor Swift Bad Blood klippjének elejére emlékeztetett.
A 3. meg milyen igazságtalan! Olyan rossz lehetett olyan világban élni ahol a nőket elnyomták! Szörnyű!
A 4-es is nagyon durva gyerek a halálvonaton?? Milyen elmebetegek voltak már a németek?!
A 15-öst nézve meg Taylor Swift Bad Blood klippjének elejére emlékeztetett.
A 3. meg milyen igazságtalan! Olyan rossz lehetett olyan világban élni ahol a nőket elnyomták! Szörnyű!
A 4-es is nagyon durva gyerek a halálvonaton?? Milyen elmebetegek voltak már a németek?!
2016. július 29. 18:34
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
-azt a mindenit. Ezek durvák.
2016. július 29. 18:44
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Gyönyörű, sokatmondó, zseniális fotók. A német katonák arcán a szégyen... felállt a karomon a szőr. A fénykép a halott lányról döbbenetesen morbid és mégis gyönyörű. A fekete lány mögött a csúfolódó arcok, és a nő, akit annyi férfi próbál megállítani, mégsem sikerül nekik. Olyan pillanatok ezek, amiket látni kell. És persze elgondolkoztatott, hogy amikor a gyűlölet mozgatja az egész világot, akkor is vannak, akik szembeszállnak a gyűlölettel és nem adják fel. Nagyon szép cikk, köszönjük!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. július 29. 18:49
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
nagyon szeretem az ilyen cikkeket.BLulu88 a halál vonatokon voltak kisbabák, csecsemők, terhes nők, idős emberek, férfiak és nők.És voltak olyan kis gyerekek akik valóban meghaltak
2016. július 29. 18:58
1. Nagyon szomorú és nem értem miért kellett kinevetni azt a lányt. Látszik, hogy anno is voltak rosszindulatúak.
2. Szívem szakad meg. Olyan szívbemarkoló az a kép.
3. Erre azt tudom mondani, hogy kicsi a bors, de erős. Igaz, hogy nem ismerem őt, de mégis büszke vagyok rá!
4. Édes Istenem! Borzasztó ezt látni, annyira sajnálom őket.
5. Szívbemarkoló, igaz szerelem és nagyon aranyos.
6. Háát ... Anno ez kötelesség volt ( ha jól tudom ), de biztos megvolt rá az oka. És ki tudja mi történt vele ..
7. Szegény kisfiú, sajnálom. Viszont az a döbbenet .. ez tényleg megért egy fotót, olyan aranyos.
8. Hát elég nagy dugó és balhé lehetett.
9. Hmm .. Ha ez tényleg igaz amit ő mondott / írt ( mert miért ne lenne igaz) , akkor nyilván kaphatna nemcsak egy melót, hanem több ezret is.
10. De durva ..
11. ???
12. Ez nagyon aranyos.
13. Úristen! Minden tiszteletem az övéké!
14. Hát nem csodálkozom.
15. A szívem szakad meg .. ismét. Valami borzasztó így látni, de azért vetette le magát, mert elhagyta vőlegénye .. erősnek kellett volna maradnia.
2. Szívem szakad meg. Olyan szívbemarkoló az a kép.
3. Erre azt tudom mondani, hogy kicsi a bors, de erős. Igaz, hogy nem ismerem őt, de mégis büszke vagyok rá!
4. Édes Istenem! Borzasztó ezt látni, annyira sajnálom őket.
5. Szívbemarkoló, igaz szerelem és nagyon aranyos.
6. Háát ... Anno ez kötelesség volt ( ha jól tudom ), de biztos megvolt rá az oka. És ki tudja mi történt vele ..
7. Szegény kisfiú, sajnálom. Viszont az a döbbenet .. ez tényleg megért egy fotót, olyan aranyos.
8. Hát elég nagy dugó és balhé lehetett.
9. Hmm .. Ha ez tényleg igaz amit ő mondott / írt ( mert miért ne lenne igaz) , akkor nyilván kaphatna nemcsak egy melót, hanem több ezret is.
10. De durva ..
11. ???
12. Ez nagyon aranyos.
13. Úristen! Minden tiszteletem az övéké!
14. Hát nem csodálkozom.
15. A szívem szakad meg .. ismét. Valami borzasztó így látni, de azért vetette le magát, mert elhagyta vőlegénye .. erősnek kellett volna maradnia.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.