A fiatal k-pop idol, CL a nemzetközi piacot célozza meg: Lifted című dalával hivatalosan is debütált az USA-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Egyesült Államok felé vette az irányt CL
2016. augusztus 25. 18:09
ViKi0120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 197952 offline |
Hát őszinte leszek, engem ez a szám nem győzött meg. A Hello Bitcheshez képest ez nem nagy valami sajnos pedig CL tök jó, követem is a munkásságát, de (szerintem) ez a szám nem annyira illik a CL image-hoz...persze Chaerin így is egy Queen❤ Ezt utálom az amerikai pop iparban, hogy az ilyen drogozós, seggrázós dalokkal lehet betörni. Chaerin pedig ennél sokkal több. Azért kíváncsian várom, hogy milyenek lesznek a további számai^^
2016. augusztus 25. 18:13
Egész jó lett, bár a Hello Bitches jobban tetszik.
2016. augusztus 25. 19:15
Szerintem nagyon-nagyon jó lett, Method Mannel pedig annyira aranyos.
2016. augusztus 25. 19:26
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Nekem nagyon tetszik a szám,bár még mindig nem pártolom ezt az amerikai dolgot de ettől függetlenül még bírom őt. És támogatom, de remélem még fogok hallani a 2ne1 felől.
2016. augusztus 25. 20:22
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
feleségjelölt (ha éppen azt az utat választom ) <3
2016. augusztus 26. 13:37
Imádom ♥ Ha úgy vesszük, hozzá képest tényleg elég visszafogott dalocska lett, de ezzel nincs semmi baj véleményem szerint Amikor megláttam a teaser képet, valamiért pörgősebb dalra számítottam, de így is elég fülbemászó lett, nekem legalábbis nagyon tetszik Habár még mindig féltem ettől az amerikai debüttől, és attól, hogy esetleg "más" lesz ezek után, de szerintem csak paranoiás vagyok csöppet
2016. augusztus 26. 13:37
Nem lett egy top listás dal szerintem és a klipnek is csak néhány része tetszett így nem hinném, hogy ezzel CL bombaként fog berobbanni az amerikai zene iparba...
Őszintén szólva valahogy már szinte kétségbeejtően próbálkoznak az ügynökségek hátha valakit sikerül átpasszírozni a rostán végre. Azt hiszik, hogy aki Ázsiában már top sztár az csak átlibben egy másik kontinensre és az ottani ízlésnek megfelelő dalt piacra dob, mindjárt karriert tud építeni. Nem vagyok a Hallyu hullám szakértője, de a fokozatosság szerintem itt is érvényben van. Néha komolyan elgondolkodom, hogy annyi profitot termelnek a vezető ügynökségek, hogy komolyan képtelenek ésszerűen gondolkodni.
A másik fele meg szerintem már a sok üres ígéret helyett jó lenne, ha tényleg foglalkoznának a 2NE1-al. Mert per pillanat ugyan olyan érzésem van, mint régen a 4minute-nél. A cég felfuttat egy csapatot, majd népszerűségi lista alapján kihúz egyet és annak neki áll tolni a szekerét... Aztán persze, hogy megugrik a tag népszerűsége hisz ha a csapból is ő folyik előbb utóbb még az is megszereti aki utálta.
Ha már Amerikáról beszélünk szerintem a 2NE1-t kellett volna átemelni, mert lásuk be CL-nek elég korlátozott az eszköz tára... Egyébként semmi bajom CL-el, de nem is ő jutna először eszembe ha tehetséget kéne magasztalnom. Az idei évet nézve pedig azon sem lepődnék meg, ha végül Bom és Dara is új irányokba néznének.
CL-nek minden esetre sok sikert, aztán lehet még meglep és kiderül, hogy a YG nem csak kifelé lapátolja a pénzt az amerikai álomért.
Őszintén szólva valahogy már szinte kétségbeejtően próbálkoznak az ügynökségek hátha valakit sikerül átpasszírozni a rostán végre. Azt hiszik, hogy aki Ázsiában már top sztár az csak átlibben egy másik kontinensre és az ottani ízlésnek megfelelő dalt piacra dob, mindjárt karriert tud építeni. Nem vagyok a Hallyu hullám szakértője, de a fokozatosság szerintem itt is érvényben van. Néha komolyan elgondolkodom, hogy annyi profitot termelnek a vezető ügynökségek, hogy komolyan képtelenek ésszerűen gondolkodni.
A másik fele meg szerintem már a sok üres ígéret helyett jó lenne, ha tényleg foglalkoznának a 2NE1-al. Mert per pillanat ugyan olyan érzésem van, mint régen a 4minute-nél. A cég felfuttat egy csapatot, majd népszerűségi lista alapján kihúz egyet és annak neki áll tolni a szekerét... Aztán persze, hogy megugrik a tag népszerűsége hisz ha a csapból is ő folyik előbb utóbb még az is megszereti aki utálta.
Ha már Amerikáról beszélünk szerintem a 2NE1-t kellett volna átemelni, mert lásuk be CL-nek elég korlátozott az eszköz tára... Egyébként semmi bajom CL-el, de nem is ő jutna először eszembe ha tehetséget kéne magasztalnom. Az idei évet nézve pedig azon sem lepődnék meg, ha végül Bom és Dara is új irányokba néznének.
CL-nek minden esetre sok sikert, aztán lehet még meglep és kiderül, hogy a YG nem csak kifelé lapátolja a pénzt az amerikai álomért.
2016. augusztus 26. 14:30
KimMinTae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 557 Csatolások: 65 Azonosító: 212688 offline |
Nekem nagyon tetszett az egész szám. Nagyon jó hangulata van. Meg imádom, hogy CL még mindig hihetetlenül badass és ezt a klip is mutatja és ott isznak, szipuznak (van az a sexy rész is -amikor két csávóval "táncol"-), de mégis visszafogott, a szám meg nagyon jó lett. *o* 1:51-kor meg egyszerűen nem bírtam, annyira aranyos volt. :"D Lényegében nekem CL visszatérése nagyon tetszett, lehet hogy a Hello Bitcheshez képest mondjuk ez a szám kicsit visszafogott lett, de... Nekem pont ezt tetszik benne, visszafogott, de a maga módján mégis badass.
Na meg már az elején az a "hey, you, get off my cloud, you don't know me, and you don't know my style, gettin' lifted, never coming down..." rész megfogott, hogy CL üzenete a hatereknek. Meg valamit mégegyszer... Ha valaki azt mondja visszafogott lett ez a szám akkor kicsit figyeljen a szövegre, mert szerintem azért az nem olyan visszafogott. Meg of course ha a Hello Bitches-re hasonlítjuk visszafogott. ~
Na meg már az elején az a "hey, you, get off my cloud, you don't know me, and you don't know my style, gettin' lifted, never coming down..." rész megfogott, hogy CL üzenete a hatereknek. Meg valamit mégegyszer... Ha valaki azt mondja visszafogott lett ez a szám akkor kicsit figyeljen a szövegre, mert szerintem azért az nem olyan visszafogott. Meg of course ha a Hello Bitches-re hasonlítjuk visszafogott. ~
2016. augusztus 26. 14:43
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Nem tudtam végignézni / hallgatni. Fogalmam sincsen, mások mit látnak ebben. Gondolom, mindegy már, mivel jön, csak CL legyen.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2016. augusztus 28. 17:27
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1455 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline |
Nem igazán ismerem CL-nek a zenéit de ez a klip jó volt. Bár azt is hozzá tenném hogy tőlem mesze áll az ilyen zenei stílus. De akkor is tetszett ez a klip és zene. Szóval CL FHIGTING!!
2016. augusztus 28. 18:06
Idézet (Hana-chanxX @ 2016.08.26. 14:43)
Nem tudtam végignézni / hallgatni. Fogalmam sincsen, mások mit látnak ebben. Gondolom, mindegy már, mivel jön, csak CL legyen.
Attól még hogy CL, lehetnek szar számai, ez viszont határozottan nem az. Hallottad már a Hello Bitchest? Melyik a jobb?
Szerintem bárki énekelné nekem akkor is tetszene, a klip baromi jó a hangulata is könnyedén magával ragadott a dalnak szóval csak így tovább, remélem egyszer a rádióban is hallhatom a számait CL fighting!
2016. szeptember 20. 21:11
CataMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 259365 offline |
Idézet (GomNaNa @ 2016.08.26. 13:37)
Nem lett egy top listás dal szerintem és a klipnek is csak néhány része tetszett így nem hinném, hogy ezzel CL bombaként fog berobbanni az amerikai zene iparba...
Teljesen egyetértek.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni