Starity

Az Egyesült Államok felé vette az irányt CL

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 25. 17:48 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A fiatal k-pop idol, CL a nemzetközi piacot célozza meg: Lifted című dalával hivatalosan is debütált az USA-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 25. 18:09 #2
ViKi0120
ViKi0120
új tag

Státusz"Felejtsd el a szerelmet, ess bele a kávéba!"
Hozzászólás: 79
Csatolások: 0
Azonosító: 197952
Hát őszinte leszek, engem ez a szám nem győzött meg. A Hello Bitcheshez képest ez nem nagy valami sajnos sad.gif pedig CL tök jó, követem is a munkásságát, de (szerintem) ez a szám nem annyira illik a CL image-hoz...persze Chaerin így is egy Queen❤ Ezt utálom az amerikai pop iparban, hogy az ilyen drogozós, seggrázós dalokkal lehet betörni. Chaerin pedig ennél sokkal több. Azért kíváncsian várom, hogy milyenek lesznek a további számai^^
2016. augusztus 25. 18:13 #3
- törölt felhasználó -    
Egész jó lett, bár a Hello Bitches jobban tetszik. smileeee.gif
2016. augusztus 25. 18:58 #4
XGigiX
XGigiX
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 259203
CL az egyik kedvenc énekesem. Kicsit fura volt eleinte, hogy nem koreaiul énekel de ez is nagyon jól mén neki smileeee.gif
2016. augusztus 25. 19:15 #5
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon-nagyon jó lett, Method Mannel pedig annyira aranyos. laugh.gif
2016. augusztus 25. 19:26 #6
Kuronekofan
Kuronekofan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 208
Azonosító: 227659
Nekem nagyon tetszik a szám,bár még mindig nem pártolom ezt az amerikai dolgot de ettől függetlenül még bírom őt. És támogatom, de remélem még fogok hallani a 2ne1 felől. smileeee.gif
2016. augusztus 25. 20:22 #7
couch.potato
couch.potato

Státuszegyre több a krumpli...-.-"
Hozzászólás: 552
Csatolások: 1
Azonosító: 182055
feleségjelölt (ha éppen azt az utat választom biggrin.gif) <3
2016. augusztus 26. 02:19 #8
JiminOPPA
JiminOPPA
új tag

Státusz방탄소년단❤
Hozzászólás: 40
Azonosító: 258706
Hozzá képest szerintem egy kicsit visszafogott lett, de így is nagyon tetszik:) Hajrá CL! biggrin.gif
2016. augusztus 26. 13:25 #9
Shiinon
Shiinon
✿❀봄날❀✿

StátuszThe most beautiful things are not seen with your eyes, but felt with your heart.
Hozzászólás: 1034
Azonosító: 239342
Szerintem nagyon jó lett, csak CL stílusához képest eléggé visszafogott :'D
2016. augusztus 26. 13:37 #10
- törölt felhasználó -    
Imádom ♥ Ha úgy vesszük, hozzá képest tényleg elég visszafogott dalocska lett, de ezzel nincs semmi baj véleményem szerint biggrin.gif Amikor megláttam a teaser képet, valamiért pörgősebb dalra számítottam, de így is elég fülbemászó lett, nekem legalábbis nagyon tetszik smileeee.gif Habár még mindig féltem ettől az amerikai debüttől, és attól, hogy esetleg "más" lesz ezek után, de szerintem csak paranoiás vagyok csöppet biggrin.gif
2016. augusztus 26. 13:37 #11
- törölt felhasználó -    
Nem lett egy top listás dal szerintem és a klipnek is csak néhány része tetszett így nem hinném, hogy ezzel CL bombaként fog berobbanni az amerikai zene iparba...

Őszintén szólva valahogy már szinte kétségbeejtően próbálkoznak az ügynökségek hátha valakit sikerül átpasszírozni a rostán végre. Azt hiszik, hogy aki Ázsiában már top sztár az csak átlibben egy másik kontinensre és az ottani ízlésnek megfelelő dalt piacra dob, mindjárt karriert tud építeni. Nem vagyok a Hallyu hullám szakértője, de a fokozatosság szerintem itt is érvényben van. Néha komolyan elgondolkodom, hogy annyi profitot termelnek a vezető ügynökségek, hogy komolyan képtelenek ésszerűen gondolkodni.
A másik fele meg szerintem már a sok üres ígéret helyett jó lenne, ha tényleg foglalkoznának a 2NE1-al. Mert per pillanat ugyan olyan érzésem van, mint régen a 4minute-nél. A cég felfuttat egy csapatot, majd népszerűségi lista alapján kihúz egyet és annak neki áll tolni a szekerét... Aztán persze, hogy megugrik a tag népszerűsége hisz ha a csapból is ő folyik előbb utóbb még az is megszereti aki utálta.
Ha már Amerikáról beszélünk szerintem a 2NE1-t kellett volna átemelni, mert lásuk be CL-nek elég korlátozott az eszköz tára... Egyébként semmi bajom CL-el, de nem is ő jutna először eszembe ha tehetséget kéne magasztalnom. Az idei évet nézve pedig azon sem lepődnék meg, ha végül Bom és Dara is új irányokba néznének.

CL-nek minden esetre sok sikert, aztán lehet még meglep és kiderül, hogy a YG nem csak kifelé lapátolja a pénzt az amerikai álomért. rohog.gif
2016. augusztus 26. 14:30 #12
KimMinTae
KimMinTae

Státusz309
Hozzászólás: 557
Csatolások: 65
Azonosító: 212688
Nekem nagyon tetszett az egész szám. Nagyon jó hangulata van. Meg imádom, hogy CL még mindig hihetetlenül badass és ezt a klip is mutatja és ott isznak, szipuznak (van az a sexy rész is -amikor két csávóval "táncol"-), de mégis visszafogott, a szám meg nagyon jó lett. *o* 1:51-kor meg egyszerűen nem bírtam, annyira aranyos volt. :"D Lényegében nekem CL visszatérése nagyon tetszett, lehet hogy a Hello Bitcheshez képest mondjuk ez a szám kicsit visszafogott lett, de... Nekem pont ezt tetszik benne, visszafogott, de a maga módján mégis badass.
Na meg már az elején az a "hey, you, get off my cloud, you don't know me, and you don't know my style, gettin' lifted, never coming down..." rész megfogott, hogy CL üzenete a hatereknek. biggrin.gif Meg valamit mégegyszer... Ha valaki azt mondja visszafogott lett ez a szám akkor kicsit figyeljen a szövegre, mert szerintem azért az nem olyan visszafogott. Meg of course ha a Hello Bitches-re hasonlítjuk visszafogott. ~
2016. augusztus 26. 14:43 #13
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nem tudtam végignézni / hallgatni. Fogalmam sincsen, mások mit látnak ebben. Gondolom, mindegy már, mivel jön, csak CL legyen.
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2016. augusztus 26. 19:09 #14
- törölt felhasználó -    
Imádom őt is és a dalt is :3
2016. augusztus 26. 22:24 #15
BGreta16
BGreta16

Státusz★★★
Hozzászólás: 503
Csatolások: 1
Azonosító: 126140
Én nagy rajongója vagyok, mégis azt kell írnom, ez nem lett jó. Nekem egyáltalán nem tetszik se a dal se a klip. Meghallgattam egyszer és ennyi.
2016. augusztus 28. 10:29 #16
Kalea
Kalea
visszatérő vendég

Státusz"Spread your wings, reach for your dreams..."
Hozzászólás: 278
Azonosító: 213604
Először nagyon nem tetszett, de második hallgatásra nagyon megfogott ^^ A dalszöveg is nagyon tetszik, nagyon jól passzol CL-hez smileeee.gif
2016. augusztus 28. 17:27 #17
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
Hozzászólás: 1455
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Nem igazán ismerem CL-nek a zenéit de ez a klip jó volt. Bár azt is hozzá tenném hogy tőlem mesze áll az ilyen zenei stílus. De akkor is tetszett ez a klip és zene. smileeee.gif Szóval CL FHIGTING!! smileeee.gif
2016. augusztus 28. 18:06 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hana-chanxX @ 2016.08.26. 14:43)
Nem tudtam végignézni / hallgatni. Fogalmam sincsen, mások mit látnak ebben. Gondolom, mindegy már, mivel jön, csak CL legyen.

Attól még hogy CL, lehetnek szar számai, ez viszont határozottan nem az. Hallottad már a Hello Bitchest? Melyik a jobb?

Szerintem bárki énekelné nekem akkor is tetszene, a klip baromi jó a hangulata is könnyedén magával ragadott a dalnak wub.gif szóval csak így tovább, remélem egyszer a rádióban is hallhatom a számait wub3.gif CL fighting! pompom.gif
2016. szeptember 20. 21:11 #19
CataM
CataM
új tag

Státusz"I would rather bend, than break."
Hozzászólás: 31
Azonosító: 259365
Idézet (GomNaNa @ 2016.08.26. 13:37)
Nem lett egy top listás dal szerintem és a klipnek is csak néhány része tetszett így nem hinném, hogy ezzel CL bombaként fog berobbanni az amerikai zene iparba...
Őszintén szólva valahogy már szinte kétségbeejtően próbálkoznak az ügynökségek hátha valakit sikerül átpasszírozni a rostán végre. Azt hiszik, hogy aki Ázsiában már top sztár az csak átlibben egy másik kontinensre és az ottani ízlésnek megfelelő dalt piacra dob, mindjárt karriert tud építeni. Nem vagyok a Hallyu hullám szakértője, de a fokozatosság szerintem itt is érvényben van. Néha komolyan elgondolkodom, hogy annyi profitot termelnek a vezető ügynökségek, hogy komolyan képtelenek ésszerűen gondolkodni.
A másik fele meg szerintem már a sok üres ígéret helyett jó lenne, ha tényleg foglalkoznának a 2NE1-al. Mert per pillanat ugyan olyan érzésem van, mint régen a 4minute-nél. A cég felfuttat egy csapatot, majd népszerűségi lista alapján kihúz egyet és annak neki áll tolni a szekerét... Aztán persze, hogy megugrik a tag népszerűsége hisz ha a csapból is ő folyik előbb utóbb még az is megszereti aki utálta.
Ha már Amerikáról beszélünk szerintem a 2NE1-t kellett volna átemelni, mert lásuk be CL-nek elég korlátozott az eszköz tára... Egyébként semmi bajom CL-el, de nem is ő jutna először eszembe ha tehetséget kéne magasztalnom. Az idei évet nézve pedig azon sem lepődnék meg, ha végül Bom és Dara is új irányokba néznének.
CL-nek minden esetre sok sikert, aztán lehet még meglep és kiderül, hogy a YG nem csak kifelé lapátolja a pénzt az amerikai álomért. rohog.gif

Teljesen egyetértek. beer.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok