Most nem tudom ezen miért kell vacillálni.
Ha megműttette a mellét szerintem senki sem fog majd meglepődni, tekintve hogy családban marad a plasztika. Ha meg nem... akkor nincs miről beszélni! Az első két képen a mellei aránytalanul nagynak tűnnek, ez tény. Nézzétek meg csak a korábbi képeket, csak néhány héttel ezelőttieket, a mellei sokkal kisebbek voltak mindig is, nem hallottam még arról hogy a mellek nagyobbodnának menstruáció idején, de még ha ez tényleg így is van, meglehetősen hihetetlennek tartom a feltételezést, hogy ennyit nőttek volna csak azért, mert megjött neki...
Bár az számomra továbbra is rejtély hogy az internet népe miért háborodik fel olyan lehetetlen apróságokon, mint valaki melleinek a mérete, vagy a plasztika lehetősége. Ha valaki más Snapchat képeit nézném és ha egy másik celebről lenne szó, még meglepődni is meglepődnék, de mindannyian tudjuk hogy ő itt Kylie Jenner...
Kylie Jennert is mellplasztikával vádolták meg
2016. augusztus 28. 16:48
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Coreline: egyetértek. Attól, hogy a Kardashian család "szülötte", attól nem kell minden rosszat elhinni róla, vagy rögtön gyanúsítgatni.
2016. augusztus 28. 17:09
MrsFeltonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 255981 offline |
Nektek nem tok mindegy hogy ki mit csinal a sajat testevel? Francert kell allandoan mindenbe belekotni.. Masreszt pedig ahogy Coreline irta, kirakott instara par kepet, amin teljesen lathato, hogy nem plasztikaztatott. Egyebkent elmondanam, akar ciki akar nem, menstruacio alatt tenyleg nagyobb a lanyok melle. Masreszt pedig a kepeken egy kicsit ossze is volt nyomva a ket melle, tehat igy kotekedjetek Kylie haterek.. #KingKylie
2016. augusztus 28. 17:30
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
MrsFeltonnal értek egyet.
2016. augusztus 28. 17:39
Nekem olyan mindegy hogy néz ki,nem utálom,de azért nem is szeretem,de azért természetesen senkinek sincs ekkora(szerintem)
2016. augusztus 28. 18:02
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Tetszik a cikk,jó volt az ötlet és a forrásadó
2016. augusztus 28. 18:08
Szerintem teljesen mindegy hogy hogy néz ki azok számára akik szeretik mert azoknak mindig is gyönyörű lesz. Akik pedig nem szeretik azok úgyse fogják megszeretni akár plasztikáztat akár nem.
2016. augusztus 28. 18:14
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Szerintem nem plasztika az teljesen máshogy állna!
2016. augusztus 28. 18:33
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Beteges és röhejes ez a csaj...gusztustalan:(P
2016. augusztus 28. 19:29
Azért ez már sok. Könyörgöm mindenki a 14 éves képei hasonlítja őt. Jó, hogy akkor még nem volt melle. A mell átlagosan 17 éves korra fejlődik ki. Nem úgy tűnik, mint aki plasztikáztatott. Ráadásul, ha megnézzük a Kardashian családot szinte minden nő tagnak nagyok a mellei.
2016. augusztus 28. 20:06
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
És kit izgat? Ha megcsináltatta, egészségére. Nem csodálom, hogy ennyire "sikeres" a fiatalok körében. Mindenre rácuppannak amit csinál vagy vele történik.
2016. augusztus 28. 20:31
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
Direkt csinált egy ideje egy videót amikor ugyan ezzel "vádolták", felvett egy sima melltartót, aztán a victoria secret bombshell melltartóját (azthiszem) és elég nagy a különbség. Értemén hogy belőlük lesz pénz meg hogy baszogatni kell a Kylie féléket hogy egyesek nézettséget szerezzenek de ez már durva és elég gusztustalan hogy mindennel vádaskodni kell.
2016. augusztus 28. 21:02
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
nem lepne meg, de nem is rázna meg különösebben, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy telibeérdeklem, és nem én vagyok az egyetlen lol
nem is értem, miért híres
azt meg pláne nem, hogy miért van róla cikk ><
nem is értem, miért híres
azt meg pláne nem, hogy miért van róla cikk ><
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.