Kylie Jenner autót vett a pasijának
2016. szeptember 03. 10:04
Kymeaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.27. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 259319 offline |
Hát szerintem nem az az igazi szerelmespár aki folyton de folyton elárassza a másikat mindennél drágább ajándékokkal, de ennek ellenére azért rendes volt ez Kylie-tól
2016. szeptember 03. 10:04
Hát akinek van pénze rá... de hogy az is miből..
2016. szeptember 03. 12:57
Végre nem csak Kylie kap ajándékot. Igaz, hogy ez is méregdrága (és fogadok van is pár kocsija Tyga-nak is), de hát nekik lehet..
2016. szeptember 03. 15:05
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Hát én nem csípem a pasast, de Jennert se igazán.
Amúgy szerintem Taygának nincs annyira sok pénze, mint a barátnőjének, úgyhogy azért vásárol általában inkább Jenner, mert ő sokkal gazdagabb.
De én azért nem autót vettem volna, de ha ennyire megengedhetik maguknak és van elég pénzük, akkor nekem 8.
Amúgy szerintem Taygának nincs annyira sok pénze, mint a barátnőjének, úgyhogy azért vásárol általában inkább Jenner, mert ő sokkal gazdagabb.
De én azért nem autót vettem volna, de ha ennyire megengedhetik maguknak és van elég pénzük, akkor nekem 8.
2016. szeptember 03. 15:17
Ez nem szerelem, ez rongyrázás. Tudom, közhelyesen hangzik, de szerintem nem egy Bentley (vagy akármilyen ehhez hasonló, méregdrága holmi) a megfelelő eszköz arra, hogy kifejezzük a szeretetünket a másik iránt. Inkább szánalmas, hogy valaki csak ily módon tudja ezt kimutatni.
A pasasnak meg nyilván kapóra jön egy ilyen pénzes liba, aki ész nélkül, két kézzel szórja a meg nem érdemelt millióit.
A pasasnak meg nyilván kapóra jön egy ilyen pénzes liba, aki ész nélkül, két kézzel szórja a meg nem érdemelt millióit.
2016. szeptember 03. 15:52
Nem feltétlen ez a legjobb módja, hogy kifejezzék a szerelmüket, de ők tudják.
2016. szeptember 03. 20:54
Érdekes amúgy, hogy a többi híresség nem kürtöli világgá, hogy új kocsija van. Egyébként tényleg nem tudnak mást venni egymásnak csak kocsit? Úgy tűnik, hogy nincs sok kreativitásuk.
2016. szeptember 03. 21:27
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline |
Nem ezen múlik a szerelem, hogy most hát te vettél egy kocsit, én is veszek..ennek nem nagyon volt szerintem értelme. És tényleg elég gáz, hogy a szeretetet amit éreznek egymás iránt azt csak így tudják kimutatni..Amikor bármi apróság is elég lenne..Ennyire nem kéne szórni a pénzt.
2016. szeptember 04. 02:15
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Ez aztán a szerelem, dúl a láv. Amúgy ha a "szeretetük" így nyilvánul meg, csak sajnálni tudom őket. Ez van, ma már csak a pénz, pénz, pénz.
2016. szeptember 04. 09:14
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Kocsival fejezik ki szerelmüket
Ne is haragudjatok, de ez már önmagában nevetséges.
Ne is haragudjatok, de ez már önmagában nevetséges.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.