Starity

Demi Lovato szabadságra megy

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 05. 07:53 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®
 
StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 12.08.01.
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Offline offline
Hosszú, érzelmekben gazdag hónapok állnak a 24 éves énekesnő mögött, így nem csoda, ha besokallt és úgy döntött, pihen egy kicsit.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. október 05. 08:02 #2
- törölt felhasználó -    
Amikor jött az értesítő a tweetjéről, patakogban folytak a könnyeim. Nem önzőségből, mert tudom, hogy lelkileg és egészségügyileg is az lesz a legjobb neki, ha meglépi ezt a dolgot, még ha csak egy időre is. Sőt, már egy ideje éreztem a levegőben, hogy ez befog következni. (Meg van bennem a félelem, hogy végleges) Sokkal inkább amiatt fáj a szívem igazán, és vagyok iszonyatosan mérges, hogy ezt a tehetséges, csupaszív lányt ennyire kicsinálták. Más hírességekkel ellentétben, ő mindenkinél durvábban kapta/ja napi szinten a támadásokat, minden szava ki van forgatva folyamatosan, betegesen ácsingóznak arra, hogy hibázzon és darabokra lehessen szedni. (Itt ezen az oldalon is vannak jó néhányan...) Sokszor nem is emberi lényként volt/van kezelve, és előadhatja itt bárki, ha ezt neked kellene átélni, már a felét se bírtad volna ki ennek.

Nem akarom elhinni, hogy sikerült kiölniük belőle a zene iránti szenvedélyét, abból a lányból, aki minden porcikájával a színpadra született. Pár hónapja még arról beszélt izgatottan, hogy folyamatosan a stúdióban van, most meg már abban se biztos, hogy 2018-ban kiadja az albumot?! De sajnos tökéletesen igaza van, nem való ebbe a cukormázas hollywoodi színjátékba. Sose tudta leplezni, ha valamivel/valakivel baja volt, nem játszotta el, hogy mindenkit imád, leszarta, hogy tökéletes képet adjon magáról, helyette mindig kimondta nyersen, amit gondolt, még ha ezzel mindig meg is ütötte a bokáját elég csúnyán.

Iszonyatosan hiányozni fog, hiszen 15 éves korom óta az életem része. Ha úgy vesszük együtt nőttem fel vele ebben az elmúlt 8 évben. Sosem hittem volna, hogy egy olyan személy, akit személyesen nem ismerek, ennyit jelenthet az embernek. Neki köszönhetően annyi csodálatos új ember lett az életem része. A dalai, a szavai, a nevetése oly sokszor adott erőt a szrabb pillanataimban. Tudom, hogy megfogja lépni, és jövőre tényleg teljesen eltűnik a nyilvánosság elől - ha nem lennének leszervezve fellépései, őt ismerve már most megtenné - de bizakodom, hogy ez a búcsúzás csak ideiglenes. sad.gif És tudom, hogy megtartva a szavát, még az eddiginél is többet fog segíteni ott, ahol szükség van rá.

Szóval lehet kárörvendeni, pezsgőt bontani, el lett érve, amit oly sokan vártak. Büszke lehet mindenki magára.
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2016. október 05. 08:17 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet
So excited for 2017. Taking a break from music and the spotlight.. I am not meant for this business and the media


Az utolsó mondat egyébként az én és még sokunk fejében azt jelenti, hogy nem való ebbe a szakmába/médiába. De lehet én értelmezem rosszul.
2016. október 05. 09:16 #4
Lilisztar
Lilisztar
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.06.09.
Hozzászólás: 318
Csatolások: 0
Azonosító: 244672
Offline offline
Remelem ha kipihente magát akkor visszatér
Nagyon nagyon szeretem ot
2016. október 05. 09:25 #5
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus
 
StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.05.
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Offline offline
Miért megy mostanában mindenki pihenőre? Lassan szabadsághegyek lesznek..
De pihenjen is ráfér, heverje ki a szakítást, dolgozza fel a beszólásokat és miután újra feltöltődött rengeteg energiával, szenvedéllyel és szeretettel térjen vissza újult erővel! smileeee.gif
2016. október 05. 14:22 #6
TVD1
TVD1
psychopath^^
 
StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.05.30.
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Offline offline
Nem volt újdonsãg. Mostanság mindenki szabadságra megy-.-
2016. október 05. 14:52 #7
CimFam
CimFam
 
Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.06.11.
Hozzászólás: 517
Csatolások: 0
Azonosító: 256999
Offline offline
Mi a?!
Jó pihenést Demi, de kérlek egyszer gyere vissza!<3
2016. október 05. 15:47 #8
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.10.05. 08:02)
Szóval lehet kárörvendeni, pezsgőt bontani, el lett érve, amit oly sokan vártak. Büszke lehet mindenki magára.

Én pl. egyáltalán nem kárörvendek, nem bontok pezsgőt, sőt mi több semmi érzelmet nem váltott ki belőlem. Ez az ő személyes döntése volt, aminek úgy gondolom, hogy megvolt az oka. Vagy talán mostanság túl sok olyan megjegyzést tett, amivel az emberek ellenszenvét váltotta ki, és mint tudjuk, Lovato abszolút nem azaz erős személyiség, aki bírja a negatív kritikát. Sokan savazták a rajz miatt is, és most, hogy a sovány lányokat degradálja állandó jelleggel (tán féltékenység?) több ellenségeskedő üzenetet kapott (gondolom), így úgy döntött, hogy "visszavonul". Ami szerintem nevetséges. rohog.gif Szerintem az életben te is, én is, sőt mi több mindenki kap olykor kritizáló megjegyzéseket vagy, hogy oktalanul beléd kötnek, mégsem megyünk szabadságra, mert nem tehetjük meg. Ez a lány lelkileg instabil, gyenge jellem és még annál is gyengébb személyiség. Biztos jófej, lehet, hogy a legjobb barátnőm lenne, ha megismerném, kitudja, de most is játssza a bánatvirágot, holott - szerintem - ezt a fajta "közutálatot" saját magának köszönheti. Én speciel az utóbbi pár évben kezdtem vele megbékélni, sőt mi több, kezdett szimpatikussá válni, de az utolsó 2-3 cikk róla... kutyából nem lesz szalonna, ahogyan szokás mondani. Menjen csak pihenőre, kicsit vonuljon vissza, frissítse fel magát, hátha mégis csak jótékonyan hat az extrán szoft lelkivilágára. Ha pedig nem való ebbe a szakmába, akkor hagyja ott és menjen el egy Mekibe hamburgert sütögetni. Bár ez gondolom nem fog megtörténni. rolleyes.gif
2016. október 05. 16:03 #9
- törölt felhasználó -    
Hát tényleg nem vagy ebbe a szakmába való. Legalább nem fogsz most egy jó darabig ordítani. Én nagyon örülök neki. R*banc és kész.
2016. október 05. 16:08 #10
- törölt felhasználó -    
Kár, mivel mostanában egyre szimpatikusabb lett. Azonban a napokban valóban minden piti dolgon felhúzta magát, szóval ráfér a pihenés.
Mellesleg mi történik itt? Annyian vonulnak szabadságra...
2016. október 05. 16:43 #11
- törölt felhasználó -    
itt már mindenki szabadságra megy:?
2016. október 05. 17:51 #12
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors
 
Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.25.
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Offline offline
Remélem mindenki nagyon boldog, de hogy ezek után én elvesztettem az emberiségbe vetett hitem, az is biztos. Igen, tudom, hogy mostanában az emberek milyen gerinctelenek, de bármilyen indíttatás nélkül ilyen csúnyán nekirontani egy lelkileg amúgy is instabil lánynak, aki ráadásul semmi rosszat nem tett, több a soknál. Nem akarom eljátszani az elfogult rajongót, de tényleg nagyon elegem van a bántsunk jószívű embereket, kezdjük mondjuk Demi Lovatóval mozgalomból. Nem tudom, mikor kezdődött el, vagy hogy mivel érdemelte ki, mikor ő az egyik olyan sztár, aki minden szavával, megmozdulásával, a bántalmazás ellen van, erre azt kapja vissza, ami ellen olyan sok éven át küzd. És épp ezért beszél(t) erről annyit. Mert egy ideje ő is rendesen kapja az ívet, és szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy hova vezethet egy-két rosszindulatú megjegyzés. Hát ideáig. Fáj a szívem, ha belegondolok, hogy mit érezhet most. Az a baj ezzel az egész showbiznisszel, hogy akiknek semmi zeneszeretete, vagy tehetsége nincs, azt lenyomják az emberek torkán. Aki pedig tényleg szívből csinálja, amit csinál (mint ahogy Demi is) azt lehurrogják, csak mert nem illegeti magát csini ruhákban, és nem pózol az instagramon. Ő képes lenne leülni utcai ruhában a színpad kellős közepére, és gitározás közben énekelni, mindenféle show nélkül.. Ez a zene. Ezt kellene megbecsülni. Csak sajnos az emberek nem látnak túl a kövér rib*ncon.
Gratulálok, másodjára is levittétek a talajra. Én csak attól félek, hogy az a szabadság, nem szabadság lesz... cray.gif Bár iszonyatosan fájna, ha eltűnne, de be kell látnom, hogy az tenné neki a legjobbat.
2016. október 05. 18:23 #13
misssha
misssha
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.10.21.
Hozzászólás: 1691
Csatolások: 0
Azonosító: 136913
Offline offline
Nem kell annyira tragikusan felfogni, mert nem halt meg, meg semmi hasonló.

"Elvesztettem az emberiségbe vetett hitem"
"Patakokban folytak a könnyeim"
WTF??

Ha nem bírja a sok negatív kritikát akkor tényleg nem való a szakmába. Nem rosszból mondom ezt, ez az igazság. Justin Biebert szinte a fél világ gyűlölte, de sosem adta fel. Például. De mindenkinek szabad választása, hogy mi teszi őt boldoggá.

Nekem az a véleményem, hogy úgysem fogja kibírni hogy ne énekeljen többet, hiszen ez az élete, sőt szó szerint ebből él. Szóval ez csak ilyen fellángolás. Főleg hogy bipoláris zavara van. Szerintem nagyon túlzásba esett amikor Taylor Swift "squad"ját bántotta a testalkatuk miatt. Utálom Taylort, de itt Demi eléggé saját maga ellen szólt. És én csalódtam is benne. Attól hogy neki vannak "curve"-jei (nem tudom hogyan lehetne ezt a szót lefordítani), nem mindenkinek olyan a testalkata. Lehet hogy vékonyak a lányok ott, de az nem jelenti azt, hogy nem egészségesek. Sőt, Victoria's Secret modellekről van szó, akik folyton edzenek. Akkor meg miről is beszélünk? Pont Demi mondja ezt? Aki annyira érzékeny volt a testalkatát illetően? Túl magabiztos lett már, ha azt hiszi hogy csak az a test a tökéletes és az igazi, ami neki van. Nekem például nem tetszik a testalkata, mégsem szólom le. Szóval ízlések és pofonok. A sok őszinteség után meg gondolhatta volna, hogy nem csak a lovatic-ok léteznek akik folyton védik őt, hanem lesznek olyanok is akik fel fognak háborodni. Így kilépett abból a "burokból" hogy Demi Lovato volt a jó hangú lány, akit mindenki szeret mert végre magabiztos, stb stb stb. és találkozott azokkal az emberekkel akiket pont nem érdeklik a Stay strong-os sztorija.

Nekem is hiányozni fog Demi, mert én is kiskorom óta szeretem őt, az összes számát kívülről fújom, mindenhol követem, az összes új interjúját megnézem, stb stb. De ha ő így döntött, akkor az az ő választása. És nem az utálkodóké. Úgyhogy nem őket kell hibáztatni. Ott van személy szerint Taylor Swift, ő 10x durvábbakat kap most az emberektől, még sem mártírkodik nyilvánosan hogy otthagyja a szakmát. Innen is látszik, hogy mégsem olyan erős személyiség, hogy ezt mind végigcsinálja, inkább feladja. Amikor kimondta azokat a nagyon őszinte (meg valljuk be néha bugyuta) mondatokat, számolnia kellett volna azzal, hogy nem mindenki fog egyetérteni vele.
Szóval most én is szomorkodhatnék, de inkább csak azt mondom, hogy mégegy csalódás Demiben. De azért remélem nem gondolta komolyan.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. október 05. 18:26 #14
- törölt felhasználó -    
Ne! Remélem, hogy ez még csak ideiglenes, mert szörnyű lenne a 2017-es év Demi nélkül! sad.gif
2016. október 05. 18:52 #15
Dia28
Dia28
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.08.24.
Hozzászólás: 566
Csatolások: 0
Azonosító: 248868
Offline offline
Szerintem ez csak egy hirtelen fellángolás.. mindenkivel szokott szerintem az előfordulni hogy azt érzi hogy mindenki ellene van, és hogy abba hagyja azt amít csinál, mert sok negatív véleményt kap. Kell egy kis idő neki is, amig ezt feldolgozza, én max 1 hónapot adok neki, hogy rájöjjön hogy ilyen az ha az egész világ ismeri, és megértse hogy emiatt nem kell feladnia azt amit szeret csinálni. Ha meg tényleg ilyen érzékeny, akkor tényleg nem való ebbe a szakmába, bár azt nem tudhatjuk hogy csak ez van -e a hátterében hogy visszavonul. Ő is nőből van, érzékeny típus, én ezt értem ,de akkor sem szabadna hogy az érzelmei döntsenek ebben az esetben ...
2016. október 05. 18:54 #16
- törölt felhasználó -    
Neeee!! Remélem, hogy visszatér hamar!! sad.gif
2016. október 05. 19:47 #17
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.26.
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Offline offline
Ő sem jobb Taylor-nál, csak úgy mondom. Nyugodtan menjen. Nem azt mondom, hogy ne térjen vissza, de jót tesz mindenkinek egy kis szünet, komolyan.
2016. október 05. 19:48 #18
- törölt felhasználó -    
remélem csak kis időre megy el...
2016. október 05. 20:11 #19
Loreen.
Loreen.
jeed
 
Státusznow my heart feels nothing at all
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.15.
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Offline offline
Nee:( imádom a számait, remélem visszajön hamar.
mondjuk ráfér a szabadság. heart.gif
2016. október 05. 20:41 #20
- törölt felhasználó -    
Ideje volt már... Mostanában csak azt lehet olvasni, hogy hisztizik emiatt, panaszkodik amiatt... Kérdem én; kell ilyen sztár a rivalda fénybe? Nem. Vonuljon egy kicsit, jótékonykodjon és pihenjen.

Majd karácsonykor pihen, síel, költekezik, stb és majd 2017-ben januárban vagy februárban, majd visszatérhet. Hátha akkor nem csak a hisztiket olvashatjuk.

Amúgy meg... Mi az már, hogy: "Nem éri meg többé?"
Komolyan neki nem éri meg, hogy a sok-sok rajongóját boldoggá tette? Hát úgy látszik akkor tényleg nem való a szakmába. beer.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok