Már majdnem véget ért a Teen Wolf utolsó évadának forgatása, így a stáb megkezdte a búcsúzkodást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyler Posey a Teen Wolf forgatásának megkezdéséről nosztalgiázott
2016. október 05. 14:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. október 05. 14:37
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline |
De szeretem őket.
Amúgy nem mintha rossz lenne, de Tyler amióta Bellával együtt van, sokkal több cikk kerül ki. Ez alapból tök jó dolog, de szerintem Bella előtt is kaphatott volna ennyi figyelmet.
Amúgy nem mintha rossz lenne, de Tyler amióta Bellával együtt van, sokkal több cikk kerül ki. Ez alapból tök jó dolog, de szerintem Bella előtt is kaphatott volna ennyi figyelmet.
2016. október 05. 14:51
Istenem,annyira rossz,hogy ez lesz az utolsó évad... Pedig még annyi mindent kilehetett volna hozni belőle... De mindenesetre nagyon várom már a hatodik évadot!
2016. október 05. 15:01
Barbi vagyok 95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 183253 offline |
Love forever <3
TEEN WOLF <3
TEEN WOLF <3
2016. október 05. 16:11
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
De édesek.*-*
Nagyon várom már az utolsó évadjukat:33 ♥
Nagyon várom már az utolsó évadjukat:33 ♥
2016. október 05. 16:12
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline |
Hiányozni fog a TW, a kedvenc sorozatom. Dehát van, amit nem lehet a végtelenségig húzni.
2016. október 05. 16:21
xSophiexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.30. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 258498 offline |
O'Brosey
Most olyan kettős érzés van bennem. Egyrészt már nagyon várom a sorozatot, másrészt pedig nem. Kedvenc sorozatom, borzasztóan fog hiányozni.
Egyébként 2017-ben az összes kedvenc sorozatom véget ér:(
Most olyan kettős érzés van bennem. Egyrészt már nagyon várom a sorozatot, másrészt pedig nem. Kedvenc sorozatom, borzasztóan fog hiányozni.
Egyébként 2017-ben az összes kedvenc sorozatom véget ér:(
2016. október 05. 18:50
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline |
de aranyosak az a párbeszéd pedig durva
utolsó évad ellenére nagyon várom a folytatást, azonban érzem, hogy a legeslegutolsó részt végig fogom sírni
utolsó évad ellenére nagyon várom a folytatást, azonban érzem, hogy a legeslegutolsó részt végig fogom sírni
2016. október 06. 16:02
DreamerGirl24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.30. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260040 offline |
Istenem! Amikor újra és újra szembesülnöm kell vele, hogy vége lesz a Teen Wolfnak. Még mindig nem hiszem el.
2016. október 06. 16:10
BanánosTicTac3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 245247 offline |
Olyan rossz, hogy vége lesz! :'( Mikor elolvastam a párbeszédet, elkezdtem sírni. Imádom a sorozatot és az összes szereplőt és nagyon sajnálom, hogy vége lesz!
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után